Geert Vanden Bossche „Balsas už mokslą ir solidarumą.“ Naujas tinklapis ir nauji demaskuojantys faktai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-06 20:02:00, skaitė 638, komentavo 0

Geert Vanden Bossche „Balsas už mokslą ir solidarumą.“ Naujas tinklapis ir nauji demaskuojantys faktai

VSS (Voice for Science and Solidarity) Balsas už mokslą ir solidarumą. Mokslo naujienos pandemijos metu #1

https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/vss-science-updates-during-pandemic-times-1

Tikslas: Mūsų naujienlaiškio tikslas - reguliariai teikti naujausią informaciją apie dabartinės pandemijos mokslinius duomenis ir tiesą. Mes siekiame pateikti tikruosius mokslinius duomenis ir parodyti, kaip tiesa paneigia dabartinį pasakojimą, kuriam dabar vis labiau trūksta mokslinių įrodymų. Naujienas pateiksime kas dvi savaites (pirmadieniais ir ketvirtadieniais). Nuoširdžiai tikimės, kad šis naujienlaiškis prisidės prie žmonių sąmoningumo didinimo apie žmogaus įsikišimo į šią pandemiją, ypač masinio skiepijimo, pasekmes tiek individualiu, tiek visuomenės sveikatos požiūriu.

image.png

I. "Skiepytųjų nuo COVID-19 populiacijos epidemiologinė reikšmė didėja"

Nuoroda: https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(21)00258-1/fulltext

Akivaizdu, kad žalingas masinio skiepijimo poveikis netrukus taps akivaizdus tiek, kad net ir labiausiai užsispyręs megalomanas turės pripažinti, jog nežino, kur pasislėpti iš gėdos ir kaltės jausmo.

II. Dr. Peteris McCulloughas Johno Frederickso laidoje "Outside the Beltway Show" rekomenduoja ne neveiksmingas vakcinas, o COVID-19 terapiją

Straipsnis: https://americasvoice.news/video/t3FomIUNY6vzrqp/

Vaizdo įrašas: https://rumble.com/vq1n1i-natural-immunity-is-robust-complete-and-durable.html

III. Patikimi duomenys rodo, kad Covid vakcinos neveikia

Nuoroda: https://www.americanthinker.com/articles/2021/11/hard_data_shows_the_covid_vaccines_dont_work.html

Ir tai tik pradžia. Netrukus net pateiksime įrodymų, kad vakcinų likutinis efektyvumas nuo infekcijos perdavimo (40 % pagal PSO analizę!) sąlygotas NE vakcinos, o dėl treniruoto imuniteto. Tai ypač būdinga šalims, kuriose masinės vakcinacijos kampanijos nebuvo tokios agresyvios (keli asmenys gavo galimybę "ištreniruoti" įgimtą imunitetą prieš gaunant vakciną!)

image.png

Klausimai ir atsakymai su Geertu Vanden Bossche #2

https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/like-a-soldier-who-only-starts-loading-his-weapon-once-he-has-arrived-on-the-battlefield

Klausimas:

Esu slaugytoja CT. Ar galite man pasakyti, jei jau pasiskiepijome, ką dabar turėtume daryti, kad palaikytume savo imuninę sistemą? Ar mūsų imuninė sistema kada nors grįš į normalią būseną arba išsivalys nuo mRNA vakcinų?

Atsakymas:

Problema yra ta, kad po pilno skiepijimo režimo Jūsų imuninė sistema tapo tikrai užgrūdinta. Tai reiškia; vakcina sukūrė imunologinę atmintį. Kai visiškai paskiepytas asmuo vėl patenka į ekspoziciją, vakcinos Abs greitai prisimena ir kaupiasi didelėje koncentracijoje. Įprastomis aplinkybėmis (t. y. ne virusų pandemijos metu) šis prisiminimas užtikrina greitą apsaugą. Net jei virusas pasikeičia, vėliau visada galima pasiskiepyti atnaujinta vakcina (pvz., gripo atveju). Tačiau, kadangi visuomenės sveikatos priežiūros institucijos uždegė žalią šviesą masinių skiepijimo kampanijų vykdymui, vykstant pandemijai (!), virusas (SARS-CoV-2) dabar nuolat patiria didelį imuninį spaudimą, nors vis dar gali plisti. Tai neišvengiamai lemia nesustabdomą užkrečiamųjų variantų atranką ir prisitaikymą. Šių virusų nebus galima tinkamai suvaldyti atnaujintomis vakcinomis, nepaisant to, kuo pramonės ir farmacijos institucijos bando įtikinti žmones.

Visų pirma, atnaujintos vakcinos primins senuosius Abs (dėl "antigeninės nuodėmės"), o vėliau, kai skiepijamas asmuo jau bus užpultas viruso, bus gaminami "atnaujinti" Abs. (Kadangi susiduriame su labai užkrečiamų variantų pandemija: Delta, o dabar ir Omikron!). Pastaruoju atveju visada turiu omenyje kareivį, kuris pradeda užtaisinėti ginklą tik atvykęs į mūšio lauką (t. y. kai jį jau puola priešas). Dėl to priešui (virusui) lengviau pabėgti nuo kareivio (imuninės sistemos). Taigi, kitais žodžiais tariant, C-19 vakcinos, nesvarbu, ar jos atnaujintos, ar ne, nesuteiks jums apsaugos Abs daug ilgiau (praradimas apsaugos nuo sunkios ligos tiesiog užims dar "šiek tiek" laiko).

Tuo tarpu vakcinos sukelti Abs vis dar galės nukonkuruoti atitinkamus įgimtus Abs dėl prisijungimo prie viruso. Šie įgimti Abs paprastai, jei nebūtų slopinami, apsaugotų jus nuo C-19 ligos, jei esate geros sveikatos (prisiminkite: C-19 liga paprastai neserga sveiki žmonės, jau nekalbant apie vaikus!). Žinoma, vakcininių Ab titrai laikui bėgant mažėja, tačiau dabartinėje situacijoje, kai cirkuliuoja užkrečiamos Delta, o dabar ir Omicron, beveik neįmanoma negauti pakartotinės viruso ekspozicijos ilgesnį laiką. Todėl nuolat pabrėžiu: svarbiausia neatidėliotina priemonė - žalingas masines vakcinacijos kampanijas pakeisti masinėmis antivirusinės chemoprofilaktikos kampanijomis (tik 6-8 savaites), kad sumažėtų infekcinis spaudimas.

Tai neleistų skiepytiesiems gauti "natūralaus" pastiprinimo dėl pakartotinio užsikrėtimo. O neskiepytieji (deja, dabar jie tampa absoliučia mažuma!) dėl nepažeisto įgimto imuniteto galėtų dar labiau sumažinti infekcijos lygį (be rizikos užsikrėsti C-19 liga). Kadangi pastarasis užtikrina sterilizuojantį imunitetą, neskiepytieji gali padėti skiepytiesiems vis mažiau ir mažiau užsikrėsti. Todėl sumažėja jų rizika susirgti sunkia C-19 liga - dėl užsikrėtimo vakcinai atspariu virusu. Arba skiepytieji galėtų būti gydomi sterilizuojančia vakcina, kuri sunaikina virusu užkrėstas ląsteles ankstyvojoje infekcijos stadijoje (t. y. iki to, kai virų palikuonys išsiskiria iš infekuotų šeimininko ląstelių ir paleidžia sustiprinimą imuninės apsaugos B atminties ląstelėmis). Tai būtų galima pasiekti NK ląstelių pagrindu sukurtomis vakcinomis. Toks metodas yra, bet vakcinų pramonė jo nepalaiko.

image.png

Klausimai ir atsakymai su Geertu Vanden Bossche #3

https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/what-will-happen-to-the-vaccinated-as-they-get-contaminated-with-omicron

Klausimas:

Sveiki, Geertai, perskaičiau jūsų pranešimą apie Omikroną. Suprantu jūsų paaiškinimą, kodėl Omikronas prasidės kaip lengva liga, ypač neskiepytiems žmonėms. Užsikrėtus gerokai mutavusiu Omikrono variantu, neskiepytųjų įgimtų Abs laikinai nebeveiks trumpalaikiai, mažo giminingumo Anti-S specifiniai Abs, kurie susidaro greitai pakartotinai užsikrėtus dominuojant Delta. Jie patirs savotišką įgimto imuniteto "atnaujinimą". Tačiau tai truks tik tol, kol Omikronas dominuos, kad greitai juos vėl pakartotinai užkrėstų, kaip tai darė Delta. Ir trumpalaikiai Anti-S specifiniai Abs bus atšaukti. Bet, ką daryti su paskiepytaisiais? Kas jiems nutiks, kai jie užsikrės Omikronu artimiausiu metu? Kaip suprantu, jų įgimtą sistemą neutralizuoja vakcininiai Abs, ir jie neišnyksta (priešingai nei neskiepytųjų trumpalaikiai Anti-S specifiniai Abs). Jei Omicron nugalės vakcininius Abs (kaip patikino pats Stephane Bancel), paskiepytieji liks be imuninės apsaugos, ar ne? Tai reikštų, kad Omicron gali būti pražūtingas skiepytiesiems?

Atsakymas:

Kadangi "Omicron" yra gerai pasirengęs išvengti neutralizuojančių vakcinos antikūnų (Abs), jis iš tiesų galėtų pralaužti vakcinos apsaugą. Tikiuosi, kad dėl to gali padidėti paskiepytųjų sergamumas ir mirtingumas. Tačiau, jei skiepytieji turėjo galimybę lavinti savo įgimtą imunitetą (t. y. šalyse, kuriose masinės vakcinacijos kampanijos buvo ne tokios agresyvios ir (arba) lėtesnės), jų įgimti Antikūnai (Abs) galėtų užtikrinti tam tikrą atsparumą konkuruojantiems vakcininiams Antikūnams (Abs). Ypač jei pastarųjų mažėja ir jų per daug nesustiprina vis labiau dominuojantis Omikronas. Bet kokia įgimto imuniteto pagalba kartu su mažesniu vakcininių Ab titru sulėtins patogeniškumą, pavyzdžiui, leis imunineis sistemai generuoti antikūnus Omikronui (Abs), pakankamai greitai, kad padėti pacientams pasveikti nuo ligos.

Bijau, kad tai nebebus įmanoma, kai virusas toliau mutuos ir keis savo RBD, kaip aprašiau. Tokiu atveju anksčiau neutralizuojantys Antikūnai (Abs) vis tiek galėtų prisijungti ir smarkiai padidinti viruso virulentiškumą dėl ADE.

https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/blog/scientific-blog

Autoriui skirtos ankstesnės publikacijos:

https://lebionka.blogspot.com/2021/10/didele-tikimybe-kad-zmogaus-isikisimas.html

htps://lebionka.blogspot.com/2021/10/prof-gv-bossche-raktai-kad-atidaryti.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/09/prof-gv-bossche-paneigia-mela-kad.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/09/repetitio-est-mater-studiorum-prof-gv.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/09/drgeert-vanden-bossche-masine.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/zymaus-vakcinu-specialisto-bosche.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/kas-yra-pavojingiausias-didziosios.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/islandija-paskiepijo-93-proc-savo.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/profgvbossche-reikalauja-nutraukti.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/pasaulio-medicinos-autoritetai-ir.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/07/profesoriu-bhakdi-ir-bosche-polemika.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/05/prof-gv-bossche-kaip-iseiti-is.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/05/drsucharit-bhakdi-kritikuoja-privaloma.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/03/profgv-bossche-perspeja-pso-del-masines.html