Mega demonstracija Vienoje prieš marmalizacijos diktatūrą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-12 22:13:00, skaitė 434, komentavo 1

Mega demonstracija Vienoje prieš marmalizacijos diktatūrą

Antra savaitė paeiliui Austrijos sostinėje Vienoje vyksta mega-demostracijos prieš Valdžios įvedamą fašistinę corona-diktatūrą. Austrija – puikus pavyzdys, kaip giluminė vyriausybė, kurios galia sutelktą trilijonus valdančiuose investiciniuose fondose (kaip Black Rock) ir JAV FRS bankuose, gali į valdžią atvesti bet kurioje pasaulio valstybėje savo kandidatus, o neįtinkančius – sukompromituoti ir pašalinti. Austrų tauta faktiškai nušalinta nuo šalies valdymo, o joje sėdinčios marionetės dabar nori primesti tautai corona-diktatūrą, kuri pasireiškia siekiu įvesti vis griežtesnius laisvių ribojimus, priverstinius skiepus genus modifikuojančiomis „vakcinomis“.

https://www.youtube.com/watch?v=mQiT2utejtI

 


https://www.youtube.com/watch?v=v5j6vL9jh6Q

Prieš kelias dienas į Austrijos piliečius dominančius klausimus savo interviu atsakė žinomas mRNR genų perkėlimo technologijos kūrėjas Dr. Robertas Malone. Jo nuomone, visuotinė ir priverstinė vakcinacija, numatoma Austrijoje, yra beprasmė ir žalinga žmonių sveikatai, ji pažeidžia pagrindines žmogaus teises.

Austrų portalo Wochenblick teigimu, 2021 m. gruodžio 11 d. šeštadienį Vienoje į gatves išėjo gerokai daugiau nei 100 000 žmonių, o per patį piką tikriausiai buvo keli šimtai tūkstančių. Demonstrantai parodė, kad jiems rūpi laisvė ir pagrindinės žmogaus teisės.

Vienos centre esanti Heldenplatz aikštė, kaip sakė FPÖ lyderis Herbertas Kicklas, tapo "laisvės epicentru". Jis taip pat padėkojo gatvės didvyriams. Teisingai: jie visi suteikia žmonėms ne tik visoje šalyje, bet ir likusioje Europoje naujos drąsos ir vilties. Visas žemynas vėl žvelgė į Vieną: ji pasiūlė laisvės šventę!

image.png

Juliano Schernthanerio žodžiais, laisvės mylėtojų neatbaidė žiemiški orai, jų pasipriešinimo nesugebėjo palaužti jokie tolesni Koronos režimo eskalacijos varžtai. Kiekvieną savaitę vis daugiau žmonių supranta, kad kalbama ne apie ką kitą, o apie mūsų demokratijos gynimą. Kai šalies kancleriai ir federaliniai ministrai su pasišlykštėjimu linki didelei daliai žmonių "nemalonių" Kalėdų ar net neleidžia "neskiepytiems" žmonėms gyventi šalyje, pasipriešinti tokiam pasityčiojimui ir socialiniam šaltumui tampa pilietine pareiga!

 Visiems austrams jau aišku, kad „genų injekcijos vis dažniau ir dažniau visiškai nepasiteisina“, tačiau „valdantieji žino tik vieną kryptį“ - į šalies suskaldymą. „Jie su malonumu pavergė žmones ir valdo apeidami konstituciją“.

 Wochenblick pažymi, kad austrams „liko mažiau nei aštuonios savaitės, kad išvengtų galutinio despotizmo. Mažiau nei po dvylikos savaičių daugiau nei milijonas austrų į savo pašto dėžutes gaus siaubingą pranešimą apie baudą. Likusiems 7-8 milijonams žmonių atokvėpis truks kiek ilgiau, tačiau ir jie galiausiai sulauks savo eilės: Anksčiau ar vėliau niekas neišvengia prievartos. Todėl visiškai teisinga tai pabrėžti: 9 milijonai austrų negali leisti, kad jie būtų suskaldyti. Vyriausybės suole esantys veikėjai norėtų, kad taip būtų galima nuslėpti jų ne-kompetenciją. Tačiau jau dabar šimtai tūkstančių žmonių negailėdami jėgų reikalauja laisvės gatvėse. Dar prieš šešias savaites prieš nuolatinį tabu laužymą protestavo vos keli šimtai, geriausiu atveju keli tūkstančiai žmonių. Nepraėjus nė mėnesiui, susiformavo masinis judėjimas. Vėl buvo įveikta šimtatūkstantinė riba. Žmonės yra galingi: dabar jie tai suvokia. Jie vėl pasiuntė pasauliui laisvės švyturį: kitą kartą jų gali būti dar daugiau!“

image.png

Austrai mato vienintelę galimybę pasipriešinti – telktis prieš bet kokį susiskaldymą.

Žmonės šeštadienį vėl užpildė 5,2 kilometrų ilgio Ringstrasse gatvę, žiedu juosiančia sostinės centrą. Demonstrantai giedojo nacionalinį himną, eidami pro Didvyrių vartus buvo susikibę rankomis.

Šiandieninės protesto dienos pagrindinis akcentas neabejotinai buvo didelis bendras mitingas, kuriam lemiamą įtaką turėjo laisvės gynėjų ir "Fairdenken" sąjunga.

Demonstraciją prižiūrėjo daugiau kaip 1 400 policijos pareigūnų. Pažymima, kad „žmonės buvo drausmingi“.

 

https://www.youtube.com/watch?v=04a9iPQ5fiU

Euronews apie Vienoje vykusią demonstraciją parašė, kad „Austrijos sostinėje Vienoje jau antrą savaitgalį iš eilės vyksta masiniai protestai. Jie protestuoja prieš privalomą skiepijimą. Alpių respublikos valdžios institucijos priėmė atitinkamą sprendimą. Jis įsigalios 2022 m. vasario mėn. Neskiepijusiems asmenims teks sumokėti 3600 eurų baudą. Opozicinė Austrijos laisvės partija paragino rengti taikius protestus“.

Nuorodos:

https://www.wochenblick.at/corona/in-wien-wurde-das-volk-zu-helden-mega-demo-als-epizentrum-der-freiheit/

https://ru.euronews.com/2021/12/11/austria-covid-protest

http://lebionka.blogspot.com/2021/12/drrobert-malone-ir-dr-maike-hickson.html