Bilas Geitsas įvardijo sąlygas, kuriomis koronavirusas sumažės iki sezoninio gripo lygio

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/bila... 2021-12-21 01:07:00, skaitė 819, komentavo 7

Bilas Geitsas įvardijo sąlygas, kuriomis koronavirusas sumažės iki sezoninio gripo lygio

2021.11.18 TASS pranešimas: COVID-19 pandemija gali baigtis iki 2022 m. vidurio, jei iki laiko neatsiras pavojingesnių atmainų. Tai pareiškė Microsoft korporacijos įkūrėjas Billas Gatesas Singapūre vykusiame “Naujojo ekonomikos forume”.

Skelbiama, jog Billas ir Melinda Gatesai, Sietle (JAV) veikiančio didžiausio pasaulyje paramos fondo „Bill & Melinda Gates Foundation“ steigėjai, į kovą su COVID-19 investavo 1,75 mlrd. USD.

Verslininko teigimu, iki nurodyto laiko sergamumas ir mirtingumas nuo koronaviruso prilygs įprastam sezoniniam gripui. Tai palengvina natūralaus imuniteto augimas, skiepijimas ir naujų vaistų, skirtų kovai su epidemijos priežastimi, atsiradimas.

Milijardierius paragino pasaulio bendruomenę aktyviai kovoti su virusu, siekiant palengvinti pasaulinę epidemiologinę padėtį.

Pasak jo, žinutė, kurią siunčia vakcinų, skirtų įveikti COVID-19, sėkmė turėtų atverti kelią į didžiulę pažangą per ateinančius penkerius metus kuriant naujas vakcinas: „Ši technologija rodo galimybę vieną gražią dieną padėti įveikti tokias ligas kaip ŽIV, tuberkuliozė ir maliarija“.

Ar Jūs tikite Bilo Geitso geraširdiškumu?

BV inf.