Nugalėti USA nereikia jokių ginklų

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-12-22 04:40:00, skaitė 1100, komentavo 22

Nugalėti USA nereikia jokių ginklų

Prisimenate, kaip buvo žlugdoma TSRS? “Specialistai” ir “eksperdai” iki šiol dar vis ginčijasi, ar tai ji pati žlugo, ar tai jai padėjo tą padaryti. Vienas dalykas lieka neginčijamas – Tarybų Sąjunga suskilo be karo. Bent jau – įprasta to žodžio prasme.

Niekas tada mūsų neužpuolė, nebombardavo ir neįvedinėjo kariuomenių. Tiesiog kažkas (iš išorės ar iš vidaus) sėkmingai sužaidė vidiniais prieštaravimais (nacionaliniu klausimu, ekonomikos problemomis, ideologija ir pan.).

Lygiai taip pat vakaroidai iš USA ir Didžiosios Britanijos sunaikino valstybingumą daugelyje kitų šalių – nuo ​​Jugoslavijos iki Libijos, nuo Jemeno iki Kambodžos.

Metodo esmė paprasta:

Paimama šalis, kurią reikia „likviduoti“, ir jos viduje yra randami kokie nors vidiniai prieštaravimai, užslėpti konfliktai. Jie gali būti labai skirtingi:

Pagal nacionalinį požymį - tautybę;

Pagal religinį požymį;

Pagal ideologinį požymį (pavyzdžiui, konfliktas tarp sąlyginių „komunistų“ ir „demokratų“ kaip Rusijoje kuris 90-aisiais vos nesukėlė pilietinio karo, koks dabar vyksta Ukrainoje);

Pagal finansinę situaciją, materialinę padėtį. Na, ir taip toliau.

Kada jau yra išsiaiškinta opiausia ir labiausiai aštriausia tema, priešai (arba vidiniai išdavikai) pradeda "maitinti" abi konflikto puses, tarsi norėdami jas “pašildyti”, na kad ir kaip publiką prieš įžymybių koncertą. Ir tai daroma tyčia, įžūliai, ciniškai meluojant ir naudojant klastotes (kaip LRT-Delfi ir pan. fake news), naudojant propagandą ir kitus informacinių karų ginklus.

Na, o jau toliau - viskas jau visiškai paprastai. Vidinis prieštaravimas pakeliamas iki aštrios fazės, iki atviro konflikto, kuris jau baigiasi jei revoliucijomis tai perversmais, valstybingumo praradimu, ir, galiausiai, svetimos (“taikdarių”) kariuomenės įvedimu iš išorės.

Principas „skaldyk ir valdyk“ čia veikia maksimaliai ir vakaroidiniai "demokratizatoriai" (ypač USA) per pastaruosius 100 metų jį įvaldė tobulai.

Tik yra tik viena bloga žinia (jiems, blogio imperijai USA):

Ieškodami prieštaravimų ir naikindami kitas šalis, USA pamiršo, kad šiuo aspektu jos pačios sėdi net ne ant parako bačkos, o ant taktinio branduolinio užtaiso.

Galima numanyti, kad jūs susigaudote apie ką čia kalbama – turimas omeny rasinis klausimas. Apie tą patį giluminį konfliktą baltosios, juodosios ir raudonosios rasės (indėnų).

 

s-iqZav_UxeoH_YEC_VFquz-J47_seZbkcsYYcxiU-WMe2JH3rTYjo6ew6x2mg3LHnkeHcANPS91ODqHHcZ0A7WESU89AY3E1gs6egDNxDxPEed7JyApvHGqdV3MtANj6OH4p8vw

 

Ta praeitis, ant kurios remiasi USA valstybingumas, negali nesukelti klausimų ir nepasitenkinimo daugeliui šiuolaikinių piliečių.

Negrai yra nepatenkinti baltųjų vergvaldžių "išdaigomis". Baltieji nėra patenkinti tuo, kad iš jų reikalaujama atsakomybės už praeities nuodėmes, nors jie patys asmeniškai su vergija neturi nieko bendra.

Indėnai yra apskritai nepatenkinti visais, kurie atvyko į jų žemę ir ją atėmė iš jų.

 

GiMoOBxCamN04MG_B6jAu8EXUxx1PI0mwwgd-5HCcTAvGwnqCtkJFiFqsAcddkSJpsisTesXpQ9gdS_grWYtXgKw_auW7vgk-zIhfjHLZD-MqzH7kVpjOQIBEpiqpBThcEecPdMJ

 

Dar iki visai neseniai šis „konfliktas“ buvo miego fazėje. Ar tai jis buvo sumaniai laikomas gniaužtuose, ar tai amerikonams realiai nebuvo kada to išsiaiškinti, jiems reikėjo „eksportuoti demokratiją“ ir pumpuoti išteklius (geriausiais savo metais USA (4-5% visų gyventojų, sunaudodavo 50% Žemės resursų) .

Tačiau dabar matome, kas vyksta su tomis visokiomis BLM ir kitokiomis akcijomis... Protesto judėjimai prasidėjo daugiau nei prieš metus. Kodėl gi pastaruoju metu situacija tapo ypač parodomoji?

Viskas dėl tų lapelių ir lankstinukų..

Matyt, kad jau daug kam teko girdėti apie juos. 

 

HzXKLKk2HHNaYLunRsGXz60SMf0WkLyRq4kvongN8x_BrtP-CTHf-7IcjajUTKnDUmQOqZ-7xFUJ6R9PAPorD3F9ptUnDNniQ3MZqD-WkQdQrsggXT-ilCQS3nsiA8icB6enEYZr

 

USA atsirado WLM judėjimo lapelių ir brošiūrų, tai yra White Lives Matter – „Baltos gyvybės yra svarbios“ lankstinukų.

Kaip seka iš pavadinimo, judėjimą organizuoja baltųjų gyventojų dalis ir tai, kas parašyta tuose jų lapeliuose, švelniai tariant, stebina savo „naglumu“ (tame kontekste, kad BLM judėjimas USA yra tiesiog šventas ir nieko blogo apie juos negalima pasakyti).

Lankstinukuose pranešama apie absoliučiai šventvagiškas  (BLM požiūriu) erezijas:

Baltieji turi susivienyti prieš blogį;

„Ne baltosios rasės“ žmonių kiekybė neturėtų viršyti 1% (citata)

Tik baltieji gali atvesti USA į klestėjimą ir visą kitą panašia dvasia;

Tuo pačiu metu atkreipkite dėmesį, kad visiškai yra nesvarbu:

Ar WLM judėjimas tikrai egzistuoja, ar tai kažkieno prasimanymas;

Kiek šių lankstinukų buvo išleista (galbūt iš viso nebuvo);

Nesvarbu, ar šias idėjas kas nors palaiko, ar jos neturi nei vieno bendraminčio.

 

LdfB9acDSrXfxyfBOVhG4GDgKhdhTRuF5HGetGsyEXRFfpZRGcW6Yc1-oEfJHOpbnZo5r-xPEoCC_pBbp4xPaoROJMPsFW_ZB6XHIbnWI34L6PO4OIZvIBXgpyY5GPjChOJ95mYx

 

Visa tai yra nesvarbu. Svarbiausias dalykas šioje naujienoje yra tai, kad KAŽKAS jau PRADĖJO "maitinti" konflikto šalis. Prisiminkite, kas buvo minėta pradžioje.

Dabar BLM judėjimas įsiutęs. Bent jau nemaža dalis.

- Ką? Ar prieš mus kas nors dar drįsta kažką kalbėti? Jūs visi turite atsiklaupti ir atgailauti! – gal kiek perdėtai, bet arti tiesos.

 

7ZCUdsfdtcMlCRgFoXLKc98dI8_D9ewZx_ZQW4VlkpByPcw5Tbl72ZAg987PIlPuUupp3WL7u3aOYxqNvhzsdfUoBnLhyjC3jwCpDqg4Ilvr6Ej-W7O0PwLNmyIjbOdZnJeTAB3p

 

Ir kas galėtų paneigti tai, kad šie lapeliai, lankstinukai, brošiūros  nėra išgalvoti, pavyzdžiui, kad ir USA priešininkų specialių tarnybų? Faktas yra tas, kad jei kas nors dabar realiai pradės veikti tokiu stiliumi (kurstyti BLM ir visus panašius judėjimus), tai labai greitai USAmerika bus sudraskyta iš vidaus savo pačių piliečių.

Šie pastarojo meto įvykiai aiškiai rodo, kad norint nugalėti USA ginklų visai ir nereikia.

Nepadės čia nei super-armija, nepadės nei „Tesla“ kapitalizacija, ir patys didžiausi „Google“ serveriai čia taip pat pasirodys bejėgiai. Prieš tokį marą kaip rasinė neapykanta, visos priemonės yra bejėgės.

Tokį gaisrą labai sunku užgesinti, ir USA dabar turi melstis, kad jos priešininkai (o nekenčia USA didesnė pasaulio dalis) nepradėtų atsimokėti jiems ta pačia moneta – vietoje tankų ir lėktuvų galima paleisti tūkstančius botų, kurie USA socialiniuose tinkluose ims jau ne "šildyti", o kaitinti konflikto šalis, publikuodami feikus ir provokacijas.

Juk negalima sakyti, kad niekas nelinki USA butent tokio scenarijaus (juk gal kam gaila blogio imperijos žmonių), bet, kaip matyti  iš to kas vyksta, toks scenarijus yra visiškai realus. Tam ir dirva jau paruošta. Net ne dirva, o ištisas minų laukas.

Liko tik kokiam nors piemeniui į šitą lauką paleisti avis.

 

fTdDeOiTTnekkYjGz2V0pGnPGEdsT8PgZpvMlJCz6vn8cWOkFluii7W21KZL4aSSQ7oItHvF68jU67gVHGp0Q583Rcxu_wMu4WHfpiEeQ5d9pWIbY_rlOGrnL0Y_Otb9UB0XQEjX