Žuvis pūva nuo galvos

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-29 00:00:00, skaitė 2677, komentavo 3

Žuvis pūva nuo galvos

Per savaitgalį į Lietuvą iš Baltarusijos neįleisti 29 neteisėti migrantai, į Lenkiją sekmadienį nepateko 47 žmonės, o naktį į pirmadienį po vidurnakčio Mielnik posto saugomame ruože 36 užsieniečių grupė prievarta kirto sieną. Į lenkų patrulius buvo mėtomi akmenys.

Šiandien dienraštis „Respublika“ pasakoja apie Bruzgų pasienio perėjimo punktą, greta jo esantį Baltarusijos terminalą, kuriame gyveną apie 800 musulmonų. Jie laukia progos neteisėtai pereiti Lenkijos ar Lietuvos sieną, siekia „geresnio gyvenimo“.

image.png

Musulmonų migraciją į ES skatina popiežius Bergoglio ir dauguma katalikų bažnyčios hierarchų, tarp jų ir Lietuvos vyskupų konferencijos bei Europos vyskupų konferencijų tarybos pirmininkas Gintaras Grušas, kardinolas Juozas Bačkis.

Faktas, kad Katalikų bažnyčia ne tik pritaria Europos islamizacijai, bet ir aktyviai ją skatina, yra gerai žinomas, tačiau nesuprantamas žmonėms, kurie dar sugeba blaiviai mąstyti, rašoma vokiečių portale Unser-mitteleuropa.

Portale pažymima, kad žuvis genda nuo galvos, o būtent iš bažnyčios galvos Popiežiaus ateina atitinkami nurodymai ir raginimai priimti dar daugiau žmonių, ieškančių globos Europoje. Tada žemesnio lygmens bažnyčios tarnai noriai prisideda prie darbotvarkės, kurios galutinis tikslas - sunaikinti mūsų Vakarų kultūrą. 

Socialiniu ir politiniu požiūriu Europa taps tarsi antrąja JAV - rasiniu mišiniu su gerai žinomomis pasekmėmis. Dėl šios priežasties buvusio Rytų bloko šalių politika yra dyglys transatlantiniam funkciniam elitui, kuris, kaip žinoma, Vakarų Europos šalių migracijos politikos nelaiko pavyzdžiu, vertu mėgdžiojimo. Siekdama "sumaišyti" tokias šalis kaip Lenkija su kitų kultūrų žmonėmis, Bažnyčia dabar stoja į globalistų pusę.

Tuo metu kai Lenkijos ir Lietuvos pasieniečiai deda titaniškas pastangas, kad apsaugoti sieną nuo musulmonų invazijos, bažnyčios hierarchai agituoja už migrantų priėmimą.

Gniezno (Gniezno) arkivyskupas ir Lenkijos primas Wojciechas Polakas interviu Lenkijos katalikų naujienų agentūrai KAI pasakė, kad jis nori įgyvendinti popiežiaus reikalavimus šiuo klausimu:

 "Esame pasirengę, remdamiesi esamomis teisinėmis galimybėmis ir vadovaudamiesi galiojančiomis valstybės migracijos taisyklėmis, padėti visiems, kurie išreiškia norą atvykti ir įsikurti mūsų šalyje", - pasakė jis.

Lenkijos bažnyčia taip pat paskelbė, kad remia popiežiaus kreipimąsi ir gali padėti tiek priimant migrantus, tiek juos socializuojant, t. y. suteikiant jiems išsilavinimą ir pritaikant juos įsidarbinti Lenkijoje."

Unser-mitteleuropa abejoja, kad „nuskriaustųjų ir alkstančių“ kategorijai priklauso Šiaurės Afrikos ar Afganistano musulmonai, kurie už didelius pinigus pasamdė kontrabandininkus, o neteisėtai perėję sienas meluoja dėl "pamestų" dokumentų, tampa senstelėjusiais„nepilnamečiais“, kurie ES turi daug lengvatų, didesnes išmokas, pagreitintą galimybę pasikviesti į ES gimines.

Lenkija ir Lietuva nėra šalys, kuriose užsieniečiai yra nepageidaujami, čia atvyksta imigrantai iš Baltarusijos, Ukrainos, Rusijos. Pavyzdžiui, Lenkijoje gyvena daugiau kaip milijonas ukrainiečių. Šie žmonės greitai išmoksta valstybinę kalbą ir yra pasirengę dirbti. Su jais praktiškai nėra jokių problemų. Visiškai priešingai nei "prieglobsčio ieškotojai" musulmonai, kurie europiečius vadina „netikėliais“. Tai, kad dabar ES išniekinamos bažnyčios ar žudomi kunigai, bažnyčios vadovų, regis, nejaudina. Atrodo, kad jiems svarbiau įgyvendinti globalistinius tikslus. Apie tai kalba ir arkivyskupas Carlo Maria Vigano.

Iki 2021 m. rugsėjo pabaigos Vokietijoje buvo pateikta 100 240 pirminių prieglobsčio prašymų, t. y. 33 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai. ES per pirmuosius devynis 2021 m. mėnesius iš viso užregistruoti 355 955 pirminiai prieglobsčio prašymai.

Pražūtinga Europos islamizacija vyksta pilnu tempu...

  • https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1571419/vsat-per-savaitgali-i-lietuva-neileisti-29-neteiseti-migrantai-bus-sprendziama-del-ligonineje-gydomo-vyro
  • https://wpolityce.pl/polityka/576237-relacja-prawie-40-osob-silowo-forsowalo-granice
  • https://www.respublika.lt/lt/naujienos/pasaulis/kitos_pasaulio_naujienos/migrantu-viltis---kada-nors-atsiversiantys-vakarai/
  • https://lebionka.blogspot.com/2021/12/jie-savo-artimu-vadina-afrikieti.html
  • https://unser-mitteleuropa.com/polen-katholische-kirche-macht-sich-fuer-aufnahme-von-migranten-stark/
  • https://germania.one/nomer-odin-v-es-v-germanii-vyroslo-kolichestvo-zajavok-na-predostavlenie-ubezhishha/#news