Robertas Vaišnoras: Negaliu be politikos

Autorius: Robertas Vaišnoras Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-01-11 15:06:00, skaitė 284, komentavo 2

Robertas Vaišnoras: Negaliu be politikos

Pagalvojau štai ką.

Verslai (ypač mažieji, ir ypač ne maisto) buvo uždaryti mėnesių mėnesiais nuo pirmųjų dienų šios jau daug pavadinimų turinčios nesąmonės. Vienas kūmuose mėgęs slėptis ir taip papildomai uždarbiauti, po to tapęs ministru pirmininku aiškino, kad verslas yra nekažką jei neišgyvena mėnesio kito atėmus visas galimybes jam vykdyti veiklą.

Kita buhalterė ne taip seniai pareiškė jog jei verslas nesiseka reiktų pirkti ekskavatorių o ne žmones samdyti.

Išminties perlai iš biudžetinių žiurkėnų, kurie per visą savo niekingą gyvenimą nėra sukūrę jokio produkto, įkūrę darbo vietos ar išmokėję bent mėnesio algą kitam.

Ką norėjau pasakyti tuo - daugelis (absoliuti dauguma politikų) yra mūsų, tautos, priešai. Netgi tie, kurie vaizduoja jog mumis rūpinasi, deja mums meluoja.

Prisiminkime netyčia nespėta ištraukti kortelę(Gedvilas), arba tiesiog balsavimą už kai ką kam valdantys ne surenka balsų (Gražulis).
Ir jau akivaizdu jog nėra svarbu kuri partija. Nes visa tai ką jie rašo ir kaip vadinasi yra tik skiedalai, melagystės, manipuliacija ir pasakos.

Visa tai sekama, šnekama, pasakojama siekiant vieno vienintelio dalyko - gauti postą, poziciją, laimėti rinkimus.
O tada daro ką jiems liepia jų partijų valdybos, pirmininkai ir kiti kas tampo virvutes, finansuoja tuos "tautos atstovus".

Dabartiniai rėkė nuo šoninių mikrofonų kaip jie atlaisvins verslus. Kokie žalstiečiai tironai. Kaip tauta negali būti uždaryta karantinuose prieš savo valią tralialia tirli pirli tratata.

Kas nutiko tik jiems gavus vadeles? Puikiai matom kaip elgiasi, ką kalba ir kaip daro priešingai nei kukavo.

Ir čia tikrai nesakau jog mento vyriausybė buvo puiki ir gera. Nors bijau jog vis tik buvo geresnė. Įsivaizduojat? Sovietinio, krūmuose pasislėpusio šaudyti mento ministrų kabinetas buvo geresnis.

Geresnis nei "jaunimui atstovaujančius, Lietuvos patriotus, konservatorius, krikščionis, laisvus, rūkančius ganja ir tt ", skamba nerealiai. Bet esmė kad nei vieni nei kiti iš esmės nebuvo tie kurie norėjo vien tik gero mūsų šaliai ir jos piliečiams. Visi tik kiršina, skaldo, naudoja resursus savo galios ir įtakos plėtimui. Visi nori tik dar vienos kadencijos.

Tikriausiai Nei vienas (na gal vienetai) iš jų nėra pasiruošę aukoti savo sekančios kadencijos, savo patogios kėdės dėl tinkamo įstatymo, mokesčių pakeitimo ar sąlygų verslui gerinimo.

Viskas ką jie geba - skleisti burtus ir įsisavinti lėšas per savo schemutes.

Todėl atėjo laikas kai mes patys turime aukoti savo patogumą, savo laiką ir pinigus vardan mūsų tėvynės ateities.

Turime rinkti ne politikus į miestų, rajonų taryba, seimą. Turime rinkti savo kaimynus, verslininkus,ūkininkus, mokytojus, daktarus ir kitus žmones. Tuos kurie yra gyvenime kažką sukūrę.

Kurie moka spręsti problemas o ne jas kurti.

Nes dabar politikai tik siūlo išspręsti problemas bet jų nesprendžia. Jie jas kuria. Nes jeigu jie išspręstų problemas jie nebebūtų reikalingi. O be šių postų ir priėjimo prie informacijos bei piniginių srautų jie daugiau nieko nesugeba daryti.