Ramūnas Karbauskis: Įsigyvendinta profesoriaus V.Landsbergio „svajonė“, kad Žemėje būtų mažiau žmonių

Autorius: Ramūnas Karbauskis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-01-27 16:24:00, skaitė 449, komentavo 8

Ramūnas Karbauskis: Įsigyvendinta profesoriaus V.Landsbergio „svajonė“, kad Žemėje būtų mažiau žmonių

Kai anūkas visiems grasina karais, prie kitų V. Landsbergio pamąstymų įgyvendinimo apie tai, kad Žemėje būtų mažiau žmonių (įrašas žemiau), sparčiai dirba sveikatos apsaugos ministras A. Dulkys.

Sveikatos apsaugos ministerija siūlo įteisinti „saugesnio narkotikų vartojimo kambarius“ – vietas, kuriose narkotines ir psichotropines medžiagas asmenys galėtų vartoti su medikų priežiūra. Ši ministerija praneša, kad siūlymas šiuo metu derinamas su suinteresuotomis institucijomis.

Tad narkotikų proteguotojai valdžioje nesustoja.

O šios valdžios žinutė žmonėms, ypač jaunimui – tuoj bus legalizuoti narkotikai, badykitės, o kad neperdozuotumėte, mes jus pakviesime į „saugaus vartojimo kambarius“.

Reikia padėkoti Vytautui Landsbergiui, kuris tiksliai apibrėžė narkotikų ir drauge tokių „saugaus vartojimo kambarių“ tikslą – sumažinti žmonių skaičių Žemėje. \

Prieš aštuoniasdešimt metų dabar pasaulio pasmerkti režimai žmonių skaičių taip pat mažino atitinkamuose „kambariuose“, trėmė į Sibirą, šaudė... Tikslas kaip ir tas pats, tik mūsų valdžia skatins žmones patiems nusižudyti.

Eilinį kartą tenka konstatuoti, kad ši valdžia labai aiškiai užsiprogramavo „dirbti“ tik tai, kas labai nenaudinga šaliai ir žmonėms. Deja.