Dulkys prasitarė kokie ribojimai galios sustabdžius galimybių pasą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/dulk... 2022-02-02 15:08:00, skaitė 421, komentavo 4

Dulkys prasitarė kokie ribojimai galios sustabdžius galimybių pasą

LRT radijuje Arūnas Dulkys sveikino atskirų savivaldybių sprendimus uždrausti renginius, kai kuriose mokyklose įvesti nuotolinį ugdymą dėl koronaviruso plitimo.

Dulkys teigė, jog galimybių pasas stabdomas, bet kaip priemonės nėra atsisakoma.

„Norėčiau atkreipti dėmesį, kad ne tik pandemija nesibaigė, bet Vyriausybė tikrai nesvarstys galimybių paso naikinimo. Bus svarstomas Galimybių paso stabdymas. Neužmirškime, kad jis mums dar gali būti reikalingas, niekas nežino, kada dar gali jį tekti sugrąžinti. Jis Lietuvai davė didžiulę naudą“, – LRT sakė A. Dulkys.

Dulkys pridūrė, kad sustabdžius galimybių paso galiojimą, visose prekybos vietose gali būti įvestas pirkėjų srautų reguliavimas pagal plotą vienam klientui.

„Matyt, reikėtų be išimties visose prekybos vietose, ne tik didžiuosiuose centruose, turėti vieningą srautų valdymo elementą – nusistatyti tam tikrą ploto reikalavimą vienam klientui aptarnauti, kad dar šiek tiek pareguliuotume susibūrimus prekybos vietose“, – LRT sakė A.Dulkys.

Apie galimybių paso sustabdymą penktadienį pranešė Premjerė Ingrida Šimonytė, pirmadienį tam pritarė Vyriausybės ekspertų taryba.

BV inf.