Kodėl dalinatės miliūčių, tapinų, rabinovičių ir panašių įrašais, persunktais patyčių, paniekos, pykčio?!

Autorius: Ruta Visocnik Šaltinis: https://www.facebook.com/rutav... 2022-02-02 19:58:00, skaitė 455, komentavo 6

Kodėl dalinatės miliūčių, tapinų, rabinovičių ir panašių įrašais, persunktais patyčių, paniekos, pykčio?!

Aš nesuprantu kokios širšės įgelti komentuojate miliūčių, tapinų, rabinovičių ir panašiose paskyrose, spaudžiate ten piktus ar ašarojančius veidelius? Dar blogiau - kodėl dalinatės jų įrašais, persunktais patyčių, paniekos, pykčio?

Jei turite tokią psichologinę priklausomybę ir dėl to negalit susilaikyti nuo savęs dirginimosi - tai OK, skaitykit, piktinkitės, baisėkitės. Bet kodėl visa tai reikia retransliuot į eterį? Kodėl kvailais komentarais, piktais veideliais po jų įrašais keliate jų reitingus ir taip didinate jų influencerinius įkainius? Kodėl esate tokie durni, leiskite paklausti?

Argi neaišku, kad idiotiški jų pasisakymai apie antivakserių šaudymus ir pan. - tik būdas auginti auditoriją?

Kai reikalai dabar akivaizdesni negu akivaizdūs, galima pagrįstai teigti, kad kiekvienas pasidalinimas galios sistemai palankių influencerių įrašais, citatomis ir t.t., komentavimas, veidelių spaudinėjimas - tai kolaboravimas su jais ir jų socialinio kapitalo didinimas.

Nepasiduokit, nesidalinkit, būkit tas slenkstis kurio jų pigios, purvinos mintys neįveikia ir grįžta atgal iš kur atėjo!

***

Jau ir asilui aišku, kad sisteminių partijų viršūnės galios pozicijas išlaikys tik pasiūlę per kitus rinkimus tam tikras meniu naujienas. Konservai susikompromitavo iki plintuso, laisvės ribotojų partiją po kitų rinkimų vargu ar kas beprisimins - išsisklaidys kaip dūmas, liks tik prisvilusios košės kvapas kurį laiką; keli perbėgėliai prisijungs prie perspektyvesnių darinių.

Pigiausias būdas pastumti balsų dalintojus (sakyti “rinkėjas” būtų pernelyg pompastiška; rinkėju gali tapti jei sugebi priimti pamatuotą sprendimą ir dalintis su išrinktuoju atsakomybe už bendrą reikalą) link rinkiminio meniu naujienų - kelti dabar kuo didesnį šuršalą, visuotinį pasipiktinimą, aštrinti susikaldymą, vaizduoti vieną ar kitą drakono galvą kaip susikompromitavusią ir kuo greičiau nukirstiną. O tuo tarpu lyg netyčiukais pasiūloma šviežiai išdygusi, dar nespėjusi susikompromituoti atauga. O kūnas - tai juk tas pats.

Juk taip vyksta kas ketverius metus, negi dar neaišku? Kodėl savo noru siekiame būti užstrigę šitame karmos rate? Visuotinėje hipnozėje?

Žiūrėkit ne į galvą, o į kūną, iš kurio ji auga.

***

Jei sunku susilaikyti nuo aktyvumo socialiniuose tinkluose, dalinkimės tais įrašais ir tomis mintimis kurie veda į priešingą rezultatą negu aukščiau nurodytas.

Tegu tampa aišku - kas nuolat retransliuoja sisteminių įtakotukų įrašus, komentuoja ir ”piktinasi” - tas yra jų parankinis, kolega, vykdytojas, pagalbininkas-savanoris.