Aurimas Guoga: Pišas ir Co nėra politikai - tai tarptautinių nusikaltimų vykdytojai

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-02-11 15:22:00, skaitė 555, komentavo 5

Aurimas Guoga: Pišas ir Co nėra politikai - tai tarptautinių nusikaltimų vykdytojai

1. Niekas nebesileidžia - jau ir pandemija nebebaisi

Kai tik žmonės nustojo badytis, koronos isterija kaipmat liovėsi. Valdžiai ir vėl neįdomu nei mūsų sveikata, nei gyvybės. Net Dulkys tapo beveik antivakseris - dabar jam jau dzin leidžatės ar ne.

2. Agresyviems susileidėliams - amžina gėda

Visi mes daugiau ar mažiau tapome aukomis, bet agresyvūs susileidėliai, kurie plaikstėsi "tikėjimu mokslu" ir plyšavo neapykanta nepasiduodantiems, tapo ir aukomis, ir bendrininkais. To jau iš istorijos neišbrauksi. O neagresyvūs susileidėliai buvo aferos kuras - kol leidosi, tol ir isterija tęsėsi.

3. Aferą palaikę politikai, propagandistai, gydytojai, "ekspertai" pasirodė esą tarptautinio nusikaltimo vykdytojai. Ant jų sąžinės - tūkstančių, jeigu ne dešimčių tūkstančių aukų kraujas. Tie, kurie prarado sveikatą, nepamirškite padėkoti ne tik Pišdulkiui, bet ir Bilotajui, Čmiliui, Kudloms, Gentvilams ir t.t.

Farmamafija pasirūpino, kad visi galai nueitų į vandenį (t.y. kad neliktų į juos vedančių nusikaltimų pėdsakų). Jie tiekė nuodų partijas be galimybės atsekti iš kur tos siuntos atkeliavo, kas kur kada konkrečiai pagamino ir t.t. Tokiai "tvarkai" leidimą suteikė asmeniškai Dulkys. Vadinasi, jam tenka visa atsakomybė dėl to ką mums leido (nes jam buvo priimtina, kad žmones badytų neaišku kokiais ir neaišku iš kur atsiradusiais preparatais).

Taigi šią šutvę reikia vertinti ne kaip politikus, o kaip nusikaltimų vykdytojus.

4. Valdžia ne šiaip sau neigia, kad paklusnumas buvo prievartos įrankis

Pasiaiškinimuose KT Pišas tvirtino, kad GP nereiškė prievartos prieš Lietuvos gyventojus. Anksčiau valdantieji puse lūpų pripažindavo, kad tai priemonė kad visi guviau susileidinėtų, tačiau dabar tai iš paskutiniųjų neigia. Kodėl?

Nes jei pripažins kad taikė prievartą, tuomet kiekvienas nukentėjęs galės teistis dėl žalos atlyginimo. O jeigu valdžia netaikė jokios prievartos, tuomet pats, brolyti, sugalvojai dalyvauti neaiškiuose medicininiuose eksperimentuose. ***********

Pišas ir Co nėra politikai - tai tarptautinių nusikaltimų vykdytojai