Fašistinė Kijevo chunta priėjo liepto galą. Lietuvos režimui – pasiruošt!

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-02-24 07:36:00, skaitė 979, komentavo 8

Fašistinė Kijevo chunta priėjo liepto galą. Lietuvos režimui – pasiruošt!

DLR ir LLR vadovai kreipėsi į Putiną su prašymu padėti atremti Kijevo agresiją.

MASKVA, vasario 23 d. 22:46 /TASS/. Donecko Liaudies Respublikos vadovas Denisas Pušilinas ir Lugansko Liaudies Respublikos vadovas Leonidas Pasečnikas kreipėsi į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną su prašymu padėti atremti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų agresiją, siekiant išvengti civilių aukų ir užkirsti kelią humanitarinei katastrofai Donbase. Apie tai pranešė Rusijos valstybės vadovo spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas.

„Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas gavo laiškus-kreipimusis iš Lugansko liaudies respublikos vadovo Leonido Pasečniko ir Donecko liaudies respublikos vadovo Deniso Pušilino“, – sakė jis. - Minėtų respublikų vadovai nuo saves asmeniškai ir nuo jų liaudies dar kartą dėkoja Rusijos prezidentui už jų valstybių pripažinimą".

"Kreipimuose pabrėžiama, kad šiuo metu dėl paaštrėjusios situacijos ir grėsmių iš Kijevo pusės respublikų piliečiai yra priversti palikti savo namus, tęsiasi jų evakuacija į Rusiją. Tebesitesiančios karinės agresijos iš Ukrainos ginkluotų pajėgų pusės vyksta civilinės ir pramoninės infrastruktūros, mokyklų, ligoninių, vaikų darželių naikinimas ir kas baisiausia - taikių  gyventojų, įskaitant vaikus žūdymas. Kijevo režimo veiksmai liudija apie nenorą sustabdyti karą Donbase“, – laiškų tekstą pccitavo Peskovas.

"Kijevas ir toliau didina savo karinį buvimą  prie kovinės sąlyčio linijos, gaudamas visapusišką paramą, įskaitant ir karinę paramą, iš USA ir kitų vakarų valstybių. Kijevo režimas yra orientuotas į konflikto sprendimą jėga", – sakoma kreipimuose  Putino vardu.

„Atsižvelgiant į tai, kas išdėstyta aukščiau, abiejų respublikų vadovai, ryšium esama situacija, taip pat siekiant užkirsti kelią civilių aukoms ir humanitarinei katastrofai, remdamiesi draugystės, ir abipusio bendradarbiavimo sutarčių 3 ir 4 straipsniais tarp respublikų ir Rusijos Federacijos, prašo Rusijos prezidento suteikti pagalbą atremiant Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir formuočių agresiją“, – pareiškė Peskovas.

P.S. Kijevo fašistinė chunta priėjo liepto galą. Visa naikinant teroristus ir banditus Sirijoje ir vakaroidams pademonstruota naujausia Rusijos ginkluotė bei išbandyta Afrikoje taktika, bus panaudota bus panaudota fašistinei Kijevo chuntai, 8 metus nebaudžiamai žudžiusios taikius Dombase, likvidavimui. Taip kaip pindosai privarė į Ukrainą ginkluotų samdomų padugnių iš visų vakarų, Rusija, remdamasi pindosų pavyzdžiu bei savo privačių karinių kompanijų (PKK tipo Vagner) patirtimi ginant nuo banditų Afrikoje gyventojus bei investicijas, gali atip pat pasinaudoti tokių PKK sukaupta patirtimi naikinant fašistuojančius banderovcus bei visokias privačias banditų armijas bei batlionus. Ukrainai bus surengta taip ją valdančių banditų išsvajota "dekomunizacija" ir kiek kitokiu aspektu žmogžudžių iš "Azov" vykdyta ATO – antiteroristinė operacija.  

Kalbant tiesiai-šviesiai be jokių išvedžiojimų – paskelbtą nuosprendį vykdyti.

LDiena.lt Vladimiro Putino kalba, kurioje paskelbta apie Donecko ir Lugansko liaudies respublikų paskelbimą ir neišvengiamą Ukrainą užgrobusios perversmininkų chuntos sunaikinimą.

В.В.Путин: "Украина имени Владимира Ленина будет декоммузирована полностью!" • 21 февраля 2022 г.

https://youtu.be/LtQIHBY7KzI