Senolio Tichono pranašystė apie tai, kaip baigsis konfliktas tarp Rusijos ir Ukrainos: „Mūsų skriaudikai niekada nelaimės“

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-03-01 22:36:00, skaitė 661, komentavo 0

Senolio Tichono pranašystė apie tai, kaip baigsis konfliktas tarp Rusijos ir Ukrainos: „Mūsų skriaudikai niekada nelaimės“

Praėjusio amžiaus šeštajame dešimtmetyje vienuolis perspėjo: neklausykite nieko iš už vandenyno .

Kas mūsų laukia ateinančią dieną? Paprastas mirtingasis gali kurti tik iliuzijas, ekspertas – teorijas, bet pranašo galioje – pažvelgti į ateitį ir pasakoti „kaip ten yra“. Bulgarų regėtojas Vanga, prancūzų alchemikas Nostradamas ir karališkosios šeimos numylėtinis Grigorijus Rasputinas daug kalbėjo apie XXI amžiaus sukrėtimus, o mažiau žinomi žyniai, mūsų amžininkai, pranašavo „apie taiką ir karą“.

Taigi tinkle vis dažniau pasirodo Tichono pavardė, kuris praėjusio amžiaus viduryje neva prabilo apie Ukrainos ir Rusijos konfliktą. Vienuolio atsiskyrėlio, kuris, pasak kai kurių šaltinių, gyveno Urale, žodžius žiniasklaidoje cituoja Kalugos gyventoja Irina Golovach. Tiesa, savo istoriją ji pasakojo dar 2017-aisiais, tačiau po ketverių metų jie suvokiami ypatingai. Irina, kaip pati pasakojo žurnalistams, atėjo pas senolį pasiteirauti dėl sūnaus ligos, o šis, ramindamas, kad po trejų metų vaikinas visiškai pasveiks, pradėjo kalbėti apie „pašalinius“:

— Ateina schizma, kaip kadaise mūsų Kristaus tikėjime. Žmonės eis prieš žmones, o kas ateis su kardu, žus nuo kalavijo. Brolis pakels ranką prieš savo brolį, o politinis paleistuvystė taps to priežastimi. Eikite, pasakykite mums ir perspėkite, kad neklausytume nieko iš už vandenyno, jie mums niekada gero nelinkėjo. Blogai bus tiems, kurie brausis į šventą Rusiją, valdžios norės, bet visi išmirs, kaip pasirodė. Mums lengva, mes einame pavaldūs Dievui, ir tikėjimas skirsis, bažnyčia pradės šmeižti viena kitą. Būti karui, kurio mūsų skriaudikai niekada nelaimės. Po to Rusija bus atnaujinta, mūsų moneta bus gerbiama visame pasaulyje, ji taps, aš daugelis pasaulio žmonių kalbės rusų žmonių kalba, daug kas kalbės.

Šaltinis: https://www.kp.ru/daily/27370/4552630/