Zelenskis susijęs su Klausu Švabu, Trudeau ir daugeliu pasaulio elito atstovų

Autorius: klaus shwab war strategy Šaltinis: https://chechnyatoday.com/news... 2022-03-07 21:48:00, skaitė 307, komentavo 2

Zelenskis susijęs su Klausu Švabu, Trudeau ir daugeliu pasaulio elito atstovų

Kaip ir Trudeau, Zelenskijus yra Pasaulio ekonomikos forumo šalininkas. Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau buvo viena iš priežasčių, dėl kurių jis ėmėsi politikos. Palikęs komiko ir pramogų pasaulio atstovo karjerą ir 2019 m. balandį tapęs Ukrainos prezidentu, Zelenskis pavadino Trudeau "vienu iš tų lyderių, kurie įkvėpė" jį "stoti į politiką", kai 2019 m. tapo Ukrainos prezidentu.

Kaip ir J. Trudeau, V. Zelenskis yra Klauso Schwabo Pasaulio ekonomikos forumo - globalistų organizacijos, kuri yra dabar jau pagarsėjusios "Didžiojo perkrovimo" darbotvarkės, kurioje pasauliui sakoma, kad 2030 m. "jums nieko nepriklausys ir jūs būsite laimingi", akolitetas.

"Nors daugelis skeptiškai vertina Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną ir jo buvusius ryšius su KGB, kitos konflikto pusės nagrinėjimo, atrodo, nėra pagrindinėse žiniasklaidos priemonėse, o tai daugeliui kelia nerimą, turint omenyje radikalų WEF pobūdį ir jų "Didžiojo perkrovimo" tikslus", - rašoma daugybėje pranešimų.

"Didysis perkrovimas" - tai radikalus socialistinis planas, kuriuo pasaulio elitas siekia "perkrauti" pasaulio ekonomiką ir įdiegti centralizuotą ir griežtai reguliuojamą totalitarinę tarptautinę sistemą, panašią į Kinijos socialinio kredito sistemą."

"Tiesą sakant, WEF įkūrėjas ir pirmininkas Klausas Švabas (Klaus Schwab) nuolat giria Kinijos komunistų prezidentą Si Dzinpingą (Xi Jinping), įskaitant šių metų pareiškimą, kuriame jis Kinijos vadovui pasakė, kad jo diktatoriškas režimas pasiekė "reikšmingų socialinių ir ekonominių laimėjimų" jam vadovaujant. Švabo pagyrimai ir nuorodos į Kiniją skamba keistai nepaisant įrodymų, kad Kinija vykdo savo Uigūrų Musulmonų gyventojų genocidą, vykdo masinę organų surinkimo programą, o kritikai ją vadina "pirmosios pasaulyje tikrai totalitarinės valstybės košmaru".

Alah soldiers search klaus shwab