Nerijus Cibulskis: Kaip atrodo energetinio egregoro MIRTIS?

Autorius: Nerijus Cibulskis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-03-21 02:38:00, skaitė 294, komentavo 0

Nerijus Cibulskis: Kaip atrodo energetinio egregoro MIRTIS?

Apsidairykime aplinkui ir labai aiškiai pamatysime. Procesai kuriuose dauguma dalyvauja šiandiena yra būtent apie egregoro MIRTIES PROCESĄ.

Sukurti energetinį egregorą nėra sudėtinga, sudėtingiau jį IŠVYSTYTI, o dar sudėtingiau jį UŽDARYTI.

Prieš išnykdamas energetinis egregoras dažniausiai su savimi išsineša VISKĄ, kas jo pagalba buvo SUKURTA, o labai dažnai ir dar daugiau t.y palieka po savęs SKOLŲ duobę.

Kas tas energetinis egregoras?

Nuo seno tikima, kad kiekvieną gyvą būtybę veikia kolektyvinis protas – egregoras. Panašios mintys traukia viena kitą ir sudaro savotišką informacijos sankaupą. Tai stiprus energijos darinys, susiformuojantis nuo grupės kartu gyvenančių ar dirbančių žmonių – šeimos ar kolektyvo. Taigi nieko nuostabaus, kad keli žmonės, turintys vieną tikslą, gali pakeisti aplinką.

Apibrėžimų yra visokiausių, kam svarbu, pasiieškokite.

Koks egregoras griūva šiuo metu?

Šiuo metu griūva KAPITALIZMO, kaip ekonominės sistemos egregoras.

Kodėl išnykdamas jis sunaikina viską ką sukūrė?

Pati energetinė sistema neturi tokio tikslo kaip NAIKINTI, jos tikslas IŠGYVENTI. O tam, kad išgyventi jai reikalinga žmogaus kuriama ENERGIJA, kurią ji gauna per jo dėmesį ir minčių srautą.

Kuo mažiau "maisto" sistema gauna, tuo daugiau įtampos pačioje sistemoje ir tarp jos DONORŲ. Taigi mažėjant maisto atsargoms prasideda smulkiųjų donorų naikinimo procesas arba naujų donorų supirkimas.

Būtent dėl to dabar didžiosios įmonės supirkinėja mažesnes.

Kas tie donorai?

Kiekvienas didelis egregoras sudarytas iš begalybės mažų. Tai lyg viena didelė (motininė) įmonė su daugybe mažesnių filialų. O donorai yra tose įmonėse dirbantys žmonės.

Kai sistemoje pradeda trūkti maisto, pradžioje išnyksta mažesnės įmonės, šiuo atveju smulkus ir vidutinis verslas. Nuo mažiausių iki didžiausių, tol, kol išnyksta pats BRANDUOLYS.

 

PINIGŲ SURINKIMO FONDAI DYGSTA KAIP GRYBAI PO LIETAUS

Tokiu būdu iš DONORŲ yra IŠTRAUKIAMI RESURSAI, kurie panaudojami kovojant dėl energetinio egregoro IŠLIKIMO.

Žmogus, kaip energetinės sistemos VERGAS pats atiduoda viską, ką uždirbo santykyje su šia sistema. Jis ir jo turtas yra tiesiog SISTEMOS RESURSAS. O atsipeikės jis tik tada, kai liks PLIKAS ir BASAS.

Šis procesas paremtas VERGO ir ŠEIMINNKO santykiu, kuriame jie vienas be kito negali ir pasirengę padaryti viską, kad vienas kitą IŠSAUGOTI. Šiuo atveju vergas yra egregorui tarnaujantis žmogus, o šeimininkas yra pats egregoras.

Ar įmanoma iš šio proceso išeiti nepraradus savo verslo?

Teoriškai galima, o praktiškai LABAI SUDĖTINGA.

Vienas būdas yra, bet einant šiuo keliu reikalingas ypatingas žmogaus sąmoningumas ir santykio su egregorais kūrimo SUVOKIMAS.

Kai vienas egregoras miršta, tuo pačiu GIMSTAS NAUJAS. Taigi išlikti galima, jeigu išmokstame nuo SENO, persijungti į NAUJĄ.

Pradžioje reikia nutraukti santykius su senuoju ir perprasti kaip veikia NAUJASIS, tam, kad sukurti su juo santykį. Tačiau pradžioje turi įvykti VIRSMAS to žmogaus sąmonėje, kuris savo kurtą egregorą nori prijungti prie naujos energetinės sistemos.

Dirbant su SAVIMI persijungimas įvyksta NATŪRALIAI.

Ar seno egregoro mirtis baigsis ties R ir U konfliktu?

Manau, jog TIKRAI NE. Seno egregoro mirties procesas tiesiogiai priklauso nuo NAUJO egregoro GIMIMO proceso. Šie du skirtingi procesai vyksta vienu metu ir kol naujas neperauga senojo, tol dominuoja senasis.

Naujojo egregoro kūrimo procese kol kas dalyvauja dar labai nedidelė žmonių dalis. Tie, kurie atsijungė nuo senojo yra UŽSTRIGĘ LAUKIME, galvodami, kad viskas nutiks savaime ir jis susikurs PATS.

 

KODĖL žmonės šiuo metu taip susiskaldę?

Dėl to, kad tiek egregoro mirtis tiek jo gimimas vyksta PER ŽMOGŲ. Išskirčiau tris pagrindines žmonių grupes:

  1. Tie, kurie nėra pasirengę paleisti senojo egregoro ir daro viską, kad jis išliktų. Dažniausiai tai yra tie, kurie turi dar gan daug laisvų resursų.
  2. Tie, pas kuriuos resursai jau baigėsi ir jie priversti dirbti ties savo mąstymo ir elgesio modelio transformacija. Tai žmonės, kurie pereidinėja iš seno į naują.
  3. Tie, kurie dirba KURDAMI ir STIPRINDAMI naujai gimstantį egregorą.

Visi esame skirtingose procesuose, o konfliktai kyla iš to, kad vienas kitam bandome įrodinėti, jog mano procesas yra SVARBESNIS ir TEISINGESNIS, nei kito. Kai nustojame kovoti už savo tiesą, visi konfliktai dingsta ir galime užsiimti pačiu procesu.

Kaip neįsitraukti į senojo egregoro kuriamas kovas, kai dauguma ne tik įsitraukia, bet ir verčia jaustis kaltais tuos, kurie įsitraukti nenori?

Jeigu tokio atsakymo viduje dar nėra, galimai įsitraukti dar reikia, nes įsitraukimo procesas aprūpina patirtimis, o pastaroji kelia mūsų BRANDĄ.
Kai branda atitiks naujojo egregoro poreikius, tada toks klausimas net ir nekils.

KODĖL siunta ir skleidžia atvirą neapykantą tokie žmonės, kaip A.Valinskas?

Tikrai ne dėl to, kad jis blogas žmogus.

Jam sunku, jis yra senojo egregoro "Elitinis" vergas ir kuo mažiau sistemoje lieka smulkiųjų donorų to sunkiau "Elitiniams donorams". Taigi, kaip sistemos vergas, jis daro viską, kad sistema gautų kuo daugiau maisto.

Iš senojo egregoro įtakos paskutiniai išeina "Elitas", tačiau naujojo egregoro aplinkoje jie jau nebebus elitu, nes tos vietos jau bus užimtos.

O tai mes čia pasmerkti gyventi su tais egregorais, ar galima gyventi be jų?

Deja, bet taip, mes negalime be jų, o jie negali be mūsų. O kadangi apie jų egzistavimą ir veikimo principus dauguma NIEKO NESUVOKIA, tai esame pasmerkti jiems VERGAUTI.

Kai pradedame SUVOKTI santykio su egregorais kūrimo principus, tada iš vergovės proceso, turime galimybė pereiti į SĄMONINGĄ TARNYTĘ. Tik tada energetinis egregoras pradeda tarnauti žmogaus interesams, o žmogus atstovauja jo interesus, įvyksta LYGIAVERTIŠKAS ir abiems pusėms VERTINGAS SUSITARIMAS.

Tai kas mūsų laukia toliau?

GIMIMO ir MIRTIES procesas. Koks jis bus tiksliai, niekas nežino, daug kas priklauso nuo to, kaip stipriai žmogus PRIEŠINSIS.

p.s kaip matote nuotraukoje už sienos yra ŠVIESA, bet tam kad ten nueiti, mūsų VIDINĖ BŪSENA turi atitikti sienoje atspindėtą FORMĄ.

Iki. Neo
#Lietuvosrestartas

Šaltinis