Ar jums neatrodo, kad Zelenskis vartoja narkotikus?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/kode... 2022-03-22 16:23:00, skaitė 564, komentavo 15

Ar jums neatrodo, kad Zelenskis vartoja narkotikus?

Internete plaukioja daugybė vaizdo įrašų, kuriuose akivaizdžiai matosi, kaip Vladimiras Zelenskis per oficialius susitikimus elgiasi neadekvačiai. Tai išduoda jo judesiai ir kalba. Apie jo elgesį ne kartą yra pasisakę daugelis medikų ir patvirtinę, kad visi jo judesiai išduoda, jog jis galimai vartoja kokainą. Tai jau kartojasi daugelį metų ir Europos lyderiams tai visiškai netrukdo su juo bendrauti…

Kodėl vartojamas kokainas?

Kokainas – stimuliuojantis narkotikas. „Sušniaukus“ dozę, pirmiausia „užsimarina“ nosis. Staigiai juntama euforija, energijos ir pasitikėjimo savimi antplūdis. Tai tęsiasi apie 30 minučių.

Grynasis kokainas (kokaino hidrochloridas) yra baltos spalvos milteliai, panašūs į pudrą, kartūs, skoniu primenantys sodą. Kokainą vadina „sniegu“, „ledu“, „koksu“ ir pan. Kokainas gali būti sumaišytas su panašios išvaizdos neveiksmingomis (cukraus pudra) ar veiksmingomis (amfetaminu) medžiagomis. Kokaino milteliai uostomi įkvepiant pro nosį (šniaukščiami).

Vartojant tokiu būdu, 30–40 proc. dozės pro nosies gleivinę patenka į kraują ir poveikis būna greitas. Prie kokaino vartojimo priprantama, tad euforijai pasiekti reikia vis didesnių dozių. Formuojasi labai stipri psichologinė priklausomybė, nenumaldomas noras vartoti šį narkotiką. Pavartojus kokaino, suaktyvėja širdies veikla, pagreitėja kvėpavimas, padidėja kūno temperatūra, pagausėja prakaitavimas, išsiplečia akių vyzdžiai. Nuolat vartojant kokainą ilgainiui sutrinka miegas, judesių koordinacija, gali atsirasti nuolatinis nuovargio jausmas, nervingumas.