M. Kundrotas. Karas: smūgis į nugarą

Autorius: Alkas.lt Šaltinis: https://alkas.lt/2022/03/29/m-... 2022-03-30 15:37:00, skaitė 275, komentavo 8

M. Kundrotas. Karas: smūgis į nugarą

Kol ukrainiečiai didvyriškai gina savo Tėvynę ir mus, kol visa lietuvių tauta grumiasi informaciniame kare, leftistiniai išdavikai smogia Lietuvai į nugarą tautos branduolį – šeimą – griaunančiu Partnerystės įstatymu. Lyg to būtų maža, jie prigimtinės šeimos gynėjus tapatina su Kremliaus režimu ir asmeniškai – su Vladimiru Putinu.

Girdi, jis pasisako prieš genderizmą, tad ir visi, kas prieštarauja genderizmui, sėdi už vieno stalo su Maskvos agresoriumi.

Tikrovė – visiškai priešinga. Ukrainoje nėra partnerystės įstatymo. Kaip jo nėra ir mūsų strateginių partnerių šalyse – Lenkijoje, Latvijoje, Gruzijoje. Ukrainiečiai grumiasi ne už genderizmą ar globalizmą, bet už savo tautinę valstybę, už savo šeimas, už savo laisvę.

Ukrainos prezidento dešinioji ranka – Oleksijus Arestovičius – itin kritiškai vertina šiuolaikinį liberalizmą ar tiksliau tai, kas juo vadinama. Pagaliau, kovingiausius ukrainiečių karinius dalinius sudaro dešiniųjų pažiūrų tautininkai. Ar teko girdėti apie vaivorykštinių upėtakių dalinius? Ne? Kažin, kodėl?

Taigi, tautinės valstybės ir prigimtinės šeimos gynyba nėra prorusiška, tai – proukrainietiška. Pati Rusija, tiesa, riboja genderizmo plėtrą, tačiau tai nėra vienintelis frontas kovoje už šeimos vertybes.

Rusija pirmauja pasaulyje tiek pagal abortų, tiek pagal skyrybų skaičių. Tad galima sakyti, jog tie, kas palaiko abortus, yra V. Putino bendraminčiai. Maža to, Rusijoje – vieni griežčiausių kovidinio karantino įstatymų, tad visi, palaikantys karantiną – taip pat putinistai.

Logikos moksluose žinoma klaida – argumentum ad Hitlerum. Jei Adolfas Hitleris naudojo svastiką, tai svastika – blogas ženklas. Dabar naudojamas argumentum ad Putinum. Jei V. Putinas sako, jog dukart du – keturi, tikras antiputinistas turi sakyti bet kokią kitą sumą, tik ne keturis. O drauge reiktų uždrausti Lenkijai, Vokietijai, o ypač – Jungtinėms Amerikos Valstijoms savo herbuose naudoti erelį: juk erelis – putinistinės Rusijos herbe.

Iš tiesų putinistai turi daug bendro su genderistais. Ir vieni, ir kiti laiko savo teise ir net pareiga primesti kitiems savo valią, savo vertybes ir normas. Jie manosi galį nurodyti kitiems, ką jiems mylėti ir ką laikyti priešu, ką vertinti, o ką – atmesti.

V. Putinas nori uždrausti Ukrainai – suvereniai valstybei – jungtis į Vakarų blokus. Genderistai nori primesti savo požiūrį į lytinę egzotiką, priversti besipriešinančią tautą vadinti šeima tai, kas šiai tautai nėra šeima.

Putinistai ir genderistai vieni kitiems naudingi. Jie stumia vienas į kito glėbį neutralią žmonių daugumą. Neįmanoma visų prigimtinės šeimos šalininkų paversti genderistais, bet įmanoma kai kuriuos iš jų pastūmėti į Kremliaus glėbį.

Tai ir daroma. Leftistai plečia savo gretas, gąsdindami V. Putinu, o pastarojo šalininkų gretos auga leftistų grėsmės dėka. Savotiška simbiozė.

Jei ne leftistai ir jų avangardas – genderistai, jei ne tautinės valstybės ir prigimtinės šeimos naikinimas, putinistų Europoje būtų vienetai. Dabar jų – tūkstančiai. Jie tik ir laukia V. Putino tankų, kad galėtų juos pasitikti su gėlėmis.

Todėl kiekvienos Europos šalies nacionalinio saugumo reikalas – stabdyti tiek putinistus kaip penktąją koloną, tiek juos motyvuojančią šeštąją koloną – leftistus.

Yra ir dar vienas, labiau tiesioginis ryšys tarp leftizmo ir putinizmo. Kuo labiau bus išplauta tautinė tapatybė, moralės ir šeimos vertybės, kuo didesnė visuomenės dalis bus paversta instinktų vergais, kuo mažiau žmonių kurs sveikas šeimas ir gimdys vaikus, tuo silpnesnės bus Europos šalys ir tuo lengviau jas bus užkariauti agresoriams iš šalies – ar tai būtų Magribo ir Levanto saracėnai, ar ta pati Rusija.

Informacijos amžiuje svarbiausi ginklai – jau ne tankai, raketos ar bombos. Tai – tautinė savimonė, tvirta moralė ir prigimtinė šeima.

Ugdydami kosmopolitus ir hedonistus kirstume šaką, ant kurios sėdime. Šiandien mums grumiantis su V. Putino fašistais persidažę leftistiniai komunistai smogia į nugaras ne tik mums. Jie smogia visai Europai ir visam Vakarų pasauliui, taip pat ir Ukrainai.

Jie silpnina mūsų šalis ir stiprina priešo motyvaciją, kai šis buria savo karius kovai su Sodoma.

Atremkime priešų smūgius. Neleiskime jiems išardyti mūsų pasaulio. Būkime sąmoningi ir tvirti.

Autorius save laiko politologu