Paryžius sukelia įvairių minčių. Liberalaus mąstymo paradoksai

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://plus.google.com/118198... 2015-11-15 19:56:50, skaitė 2540, komentavo 0

Paryžius sukelia įvairių minčių. Liberalaus mąstymo paradoksai

Šįryt išlindo FB juostoje garsaus valdiškos televizijos žurnalisto ir laidų vedėjo gerbiamo Virginijaus Savukyno pamąstymai Paryžiaus skerdynių kontekste:

"... prieš musulmonus labiausiai pasisako dešinieji radikalai. Tačiau dešiniuosius radikalus ir islamo ekstremistus jungia tas pats fundamentalizmas ir bendra kova prieš liberalizmą..."

Savukynas

Atvirai sakant, liberalaus mąstymo paradoksalumas pritrenkė.

A. Islamistai yra fundamentalūs savo siekyje užvaldyti Europą.

B. Dešinieji radikalai yra fundamentalūs savo siekyje jiems to neleisti.

Abiem atvejais tai yra fundamentalizmas. Bet ar TAS PATS, kaip teigia ponas V. Savukynas?

Akivaizdu, kad NE. Jų tikslai ir siekiai yra kardinaliai priešingi.

Dešinieji radikalai kryžium gulasi, kad islamistams nepavyktų užvaldyti Europos.

Tenka priminti, jog būtent įvairaus plauko liberalai ir kitokie leftistai deda daug pastangų, kad sudaryti islamistams kuo palankesnes sąlygas jų tikslo siekime.

Tai liberalai ir leftistai kuria ir propaguoja multikultūrinę visuomenę Europoje, tai jų dėka mūsų kontinentą užplūdo milijonai, svetimų, priešiškų kultūrų atstovų, tai jie reikalauja plačiai atverti sienas "pabėgėliais" užsimaskavusiems nelegaliems migrantams.

Tai kas vyksta Europoje yra 100% jų ideologijos ir praktikos realizavimo vaisius.

O kuomet tie liberalų ir leftistų godotini multikultūriniai migrantai ir šviežiai įsileisti "pabėgėliai" pradeda žudyti šimtus Europos gyventojų tiesiog miestų gatvėse, mūsų liberalaus mąstymo atstovai vietoje to, kad persiplėštu marškinius ant krūtinės, pasibarstytų galvą peleninės turiniu bei klūpėdami ant kelių su ašaromis akyse maldautų europiečių atleidimo už tai, ką pridirbo - jie turi įžūlumo nutaisyti kiaulės akis ir postringauti apie kažkokį "dešiniųjų radikalų ir islamistų bendrą fundamentalizmą"?

Neįtikėtinas akiplėšiškumas. Tiesiog kūdikiškas:

- Kas kakų viduryje kambario pridarė, a?
- Cia ne as. Cia Kalsonas buvo atskrides. Cia jis...

Tfu...