Iki kiek sugyvulėjo Okraina

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-04-11 16:02:00, skaitė 747, komentavo 28

Iki kiek sugyvulėjo Okraina

Kijevo chuntos propaganda išplatino (https://t.me/newsfrol/13628) socialinį vaizdo įrašą su surežisuoto nužudymo filmuota medžiaga. Vaizdo įraše jauna chocholka įvykdo egzekuciją rusui vyrui. Vaizdo įrašas buvo nufilmuotas pagal „Islamo valstybės“ teroristų šablonus, kurie nufilmavo tikras egzekucijas, kuriose budelis iškyla virš ant kelių klūpinčios aukos.

„Šitos kiaulės jau šimtmečius mus vadino mažarusiais, aidint girtam žvengimui ir rusiškai garmoškos garsams žudė mus: marino badu, kryžiavo raudonose kankinimo kamerose ir siuntė į amžino įšalo Sibiro lagerius. Tol kol taikioje žemdirbių tautoje nepabudo kažkas baisaus - ir dabar mes renkame savo kruviną derlių “, - sako ši merga.

Chocholka ragina žudyti visus rusus, tame tarpe ir moteris, už pasityčiojimą iš chochlo-movos (mova- chocholo kalba, suržikas) ir „už Bučą“. O po to ji nužudo savo auką, naudodamas pjautuvą kaip ginklą.

Ši liguistas kliedesys puikiai perteikia fanatišką satanizmą, į kurį grimzta Ukraina. Prisiminkime žiaurias rusų kalinių egzekucijas Malaja Rogan mieste ir netoli Kijevo, apdegusio vyro kūną, prirakintą prie prieštankinio ežio. 


O čia ukro-gyvulių komentarai

Prisiminkime vaizdo įraše užfiksuotą kito kalinio nužudymą, kuriam suvarė peilį  į akį. Prisimename pasityčiojimus ir išniekinimus iš negyvų.

Kad patekti į vakaroidų šūgasklaidos antraštes, Kijevo režimas žudo savo piliečius. Nacistų „Azovo“ ir ičkeriečių batalionai Bučoje surengė mėsmalę. Net vieta buvo parinkta taip, kad geriau tiktu angliškai kalbai, nes  butcher reiškia mėsininką, budelį ar baudėją.

Mariupolyje vietinius gyventojus naudojo kaip gyvų žmonių skydus, o teatro pastatas, kurio slėptuvėje sėdėjo žmonės, buvo susprogdintas imituojant oro antskrydį. Likę gyvi pasakojo, kad prieš tai nacistai iš rūsio išvedė į kitą vietą visus giminaičius ir pažįstamus, o prieš patį susprogdinimą apžiūrėjo pastatą, jo viršutinius aukštus, o paskui ir patys pasišalino.

Nepamiršime, kaip paleido taktinę raketą į taikių gyventojų susikaupimą Kramatorske. Pirmiausia jie paskelbė apie evakuaciją iš miesto, o tada, kai žmonės jau susirinko, smogė į juos raketa „Točka-U“.

Trys kapeikos, vietoj trigrašio: Nieko asmeniško, čia tik europietiškos vertybės.

Žiaurios žmogžudystės prasidėjo dar jevromaidano metu, kada demokratiškai buvo žudomas "Berkutas". Paskui buvo Mariupolis, Charkovas, Odesa, Donbasas.


Maži žvėreliai užaugo. Odesa 2014 metų gegužės 2 diena

O štai dar vienas kovotojas už jevrovertybes – Glebas Garaničas

Paaiškėjo, kad feikinių nuotraukų iš Okrainos „Bučios“ su Rusijos kariuomenės „žiaurumo“ įrodymais autorius yra „Reuters“ fotografas, kuris buvo apkaltintas inscenizuotomis nuotraukomis iš Gruzijos Gorio 2008 metais.

Rusų publicistas Pavelas Danilinas atkreipė dėmesį į tai, kad nuotraukų autorius yra ukrainietis fotografas Glebas Garaničas. 2008 metais Garanichas surengė fotosesiją Goryje, kur nuotraukoje tariamai buvo matyti Rusijos armijos smūgių miestui pasekmės. Po ko agentūrą ir patį Garaničą pradėjo kaltinti, kad nuotraukos buvo surežisuotos, be kita ko dar ir priekaištaujama, kad vieno iš nužudytų vyrų kūnas buvo kilnojamas po miestą dėl patogaus rakurso.

Garaničius taip pat fotografavo ir Bučoje, o praėjusią savaitę išvyko į Kramatorską, kur buvo įvykdyta provokacija, pasibaigusi 27 žmonių mirtimi.


Jis gi jevromaidane su ketčupu ant galvos

O štai ir naujos kartos “jevrodemokratijos” simbolis – chochlo-patelė su pjautuvu: