Vietoj Lietuvos bus Ukraina, o vietoj Ukrainos - Chazarų kaganatas? 1 dalis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-04-20 20:06:00, skaitė 271, komentavo 1

Vietoj Lietuvos bus Ukraina, o vietoj Ukrainos - Chazarų kaganatas? 1 dalis

Tautos, kaip vengrų, išliks, o kaip lietuvių - išnyks. Vengrams - vengrų interesai yra pirmiausia. Su šiuo šūkiu Viktoras Orbanas ėjo į rinkimus ir triuškinančiai laimėjo. 

Lietuvos valdžiai šalies ir tautos interesai neegzistuoja. Šie avingalviai skolina milijardus, kad Ukrainai ir ukrainiečiams būtų geriau, ne lietuviams.

Tauta, kuri išsižada savo kalbos, simbolių, o svetimtaučius ukrainiečius myli labiau už lietuvius, negali išlikti. Paskaičiuota, kad mūsų iki šimtmečio pabaigos nebeliks, o šios antilietuviškos valdžios, skatinančios narkomaniją, lytines deviacijas, šalies praskolinimą, svetimtaučių imigraciją, pastangomis, manau, žymiai greičiau.

Mano dėdės A.B. anūkė iš Kauno, priėmė du pensijinio amžiaus (po 68 metus) ukrainiečius iš Kijevo, kuriuos atvežė ukrainofilas, o gal kapeikoliubovas (Pagal V.Kudirką) Edmundas Jakilaitis. Dėdė man giriasi, kad ir jų šeima labai padeda tiems ukrainiečiams: "apipirkome, o jo sutuoktinė J.B. vežioja juos pas gydytojus". Aš paklausiau: "o lietuviams, napasiturinčioms daugiavaikėms mamoms, po tiltais ir paupiais gyvenantiems lietuviams benamiams, jūs irgi padedate, pas gydytojus vežiojate, apiperkate? 

Tyla!

Prieš kelias savaites mano klasės draugas A.D., daug metų vyriausybėje dirbęs, bet ne melagis, papasakojo, kad Kijeve jo pusseserė gyvena, o į raginimą atvykti pas jį į Vilnių, atsakė, kad Kijeve saugu, veikia visos komunikacijos, kad ji niekur nesirengia keliauti.

Yra tokia lietuvių liaudies pasaka "Durnas protingą neša". Taip ir su broliais lietuviais, švaistančiais šimtus milijonų eurų svetimiems. 

Durni lietuviai ukrainiečiams sukūrė komunizmą. LRT ir LNK reportažuose nesenai buvo parodyti Seimo viešbutyje apsigyvenę  ukrainiečiai, kurie džiaugėsi nerūpestingu nemokamu gyvenimu. Buvo rodomas ir raudonveidis dezertyras, kokių 45 metų amžiaus, "atvykęs prieš kelias dienas", kuris nutarė ne ginti savo tėvynę, bet su moteriškėmis Vilniuje atidaryti ukrainietiško maisto restoraną. 

O kodėl ir ne? Niekas nekainuoja, dar po 300 kas mėnesį moka! Ukrainietis Chruščiovas, TSRS KP pirmasis sekretorius, svajojo apie komunizmą, o G.Nausėda su I.Šimonyte ėmė ir sukūrė jį ukrainiečiams lietuvių sąskaita Lietuvoje. 

Portale Etaplius rašoma:

Kuršių nerijos nacionalinio parko direkcija informuoja, kad šį savaitgalį pradedamas srautų reguliavimas Naglių gamtinio rezervato pažintiniame (mokomajame) take – nuo balandžio 15 d. tako prieigose jau dirbs bilietų įsigijimo punktas.

Naujas sezonas pasitinkamas su keliomis svarbiomis naujienomis:

 - tako lankymo valandos priderintos prie saulės laidos – tai suteiks lankytojams rezervato peizažais mėgautis ilgesnėmis valandomis, o besilankantiems rytais ir vakarais  – išvengti spūsčių automobilių stovėjimo aikštelėje;

 - sezono pradžioje bendravimas bilietų punkte vyks anglų, ukrainiečių, rusų kalbomis – čia lankytojus pasitiks įdarbintos Neringoje apsistojusios Ukrainos pilietės;

Ar įmanoma labiau negerbti savo valstybės, valstybinės kalbos,  o atėjūnams lįsti į antrą galą be muilo?

O gal numatyta kurti ukrainiečių valstybę Lietuvoje, o lietuvius išnaikinti skiepais, karantinais, priverstine emigracija, skurdu, diskriminacija atėjūnų atžvilgiu, sugriovus švietimą, sveikatos apsaugą, socialinę sistemą? 

Toks tautos pakeitimas turi konkretų pavadinimą: tai yra lietuvių tautos genocidas!