Kodėl vinokurai žudo rusus ir nebijo holokaustų?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-05-06 03:18:00, skaitė 387, komentavo 2

Kodėl vinokurai žudo rusus ir nebijo holokaustų?

Винокур — ремісник, що виготовляє горілку та спирт, єврейське прізвище.

Sėslumo riba buvo virtuali vidinė siena Rusijos Imperijoje už kurios царь-батюшка neleido imigruoti vinokurams ir taip apsaugojo rusų valstiečius nuo išnaudojimo. Vinokurams šitas apribojimas labai nepatiko. Jie nužudė carą kartu su žmona ir visais vaikais.

Vinokurų holokaustai yra reti įvykiai. Jie menkai paveikia globalios vinokurų populiacijos dydį. Einšteinai ir Kolomoiskiai suspėja pabėgti, palikdami mirti luzerį Šlomą. Vinokurų bendruomenės tokiose teritorijose galiausiai atsistato. Bet jos neatsistato ten, kur jiems draudžiama imigruoti ir parazituoti.

Dabar lenkų ar lietuvių panui nebūtina pardavinėti atskiro valsčiaus vinokurui. Jie parduoda visus lietuvius urmu, imdami paskolas iš bankininkų ir versdami visus laikyti santaupas bankuose. Kiekvienas lietuvio prakaito lašas yra banko valioje. Lietuvis darys viską, ką jam vinokuras nurodys.

Kodėl vinokurai žudo rusus? nes rusai trukdo vinokurams parazituoti.

Kvalifikuotas karinio granatsvaidžio operatorius, galimai žudęs palestiniečius ir libaniečius, Arkadijus Vinokuras:

Maršiečiai susirinks paskutinei vakarienei "kažkur Lietuvos laukuose", pranešė jų fiureris, kurio vardo niekaip nepamenu. Pro sukastus dantis iškošė: "Jokių žurnalistų!!! Lietuva lietuviams!!! Apie jokią Ukrainą nežinome".  Na, sėkmės laukuose.

Vinokuras gali vadinti lietuvį fiureriu, bet Lavrovas negali vadinti fiurerio vinokuru. Maršiečiai kažką daro teisingai, jei vinokurai jų nekenčia.