Šaika įnirtingai kala vinis į Lietuvos karstą. Kapas jau iškastas.

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-05-11 03:29:00, skaitė 624, komentavo 27

Šaika įnirtingai kala vinis į Lietuvos karstą. Kapas jau iškastas.

Rusijos Federacijos taryboje buvo atsiliepta į tai, kad Lietuva pripažino Rusiją „teroristine valstybe“.

Lietuvos seimo Rusijos pripažinimas „teroristine valstybe“ yra šizofrenijos apraiška. Tai pareiškė Federacijos tarybos narys, parlamento aukštųjų rūmų tarptautinių reikalų komiteto pirmininko pirmasis pavaduotojas Vladimiras Džabarovas. Jo žodžius cituoja radijo stotis „Govorit Moskva“.

Jis priminė apie Rusijos pastangas sėkmingai kovojant su tarptautiniu terorizmu ir paklausė, kokios pusės šioje kovoje laikėsi vakaroidai.

„Gryna šizofrenija. Šalis, kuri nugalėjo tarptautinį terorizmą Sirijoje, anksčiau nugalėjusią tarptautinį terorizmą Šiaurės Kaukaze, ir jie mus bando pavadinti teroristine šalimi? Kuo jūs buvote užsiėmę visus šiuos metus? Bendradarbiavo su nacistais?" - pareiškė Vladimiras Džabarovas.

Senatorius išreiškė įsitikinimą, kad šitą šizofrenišką  Lietuvos seimo išpuolį įvertins Rusijos užsienio politikos žinyba.

Anksčiau buvo pranešta, kad Lietuva pripažino Rusiją „terorizmą palaikančia ir vykdančia valstybe“.

Vasario 24 dieną Rusija pradėjo specialią karinę operaciją Okrainoje. Prezidentas Vladimiras Putinas pranešė, kad tai buvo padaryta anksčiau pripažintų nepriklausomų Donecko ir Lugansko liaudies respublikų (DNR ir LNR) prašymu. Rusijos vadovas pridūrė, kad operacijos tikslas – Okrainos denacifikacija ir demilitarizacija.

Taigi, turime ką turime. O dabar Lietuva turi pati nutraukti bet kokius santykius su Rusija. Diplomatinius, ekonominius, atšaukti savo pasiuntinį ir uždaryti ambasadą Rusijoje. Atšaukti bet kokį eksportą ir importą. Priešingu atveju Lietuva pasaulio visuomenės akyse pasirodys kaip šalis bendradarbiaujanti su teroristais ir, žinoma, juos palaikanti, pagal savo pačios įstatymus.

Bet kokie lenzberg-šaikos atstovų pačiame JevroSojuze giminaičių - Juknevičienė brolio Rusijoje, Kubiliaus sūnaus Baltarusijoje bizneliai ir reikaliukai - atrodys kaip parama terorizmui ir jo palaikymas, skatinimas užsiimti tokia veikla. Gal net ir tiesioginis dalyvavimas teroristinėje veikloje. 

Įdomu kaip į tokį dalyką kaip ryšiai ir bendradarbiavimas su teroristine valstybe reaguotu lietuviška teisėsauga-teisėtvarka - ar kaip E. Masiulio “Dėžutės bylą”, ar kaip į farsą A. Paleckio “šnipinėjimo” byloje? Pateisintų ar nuteistu?

Žiūrint iš šono galima pagalvoti, kad Rusija susidūrė su globaliu sprendimų priėmimo centru, su realiais pasaulio užkulisių lėlininkais, o ne su saujelė USA vasalų iš apgailėtinos ir nykstančios valstybėlės seimo. Nors tai yra labiau panašu į nukvakusias bobulkas, sėdinčians ant suoliuko prie laiptinės ir drabstančias epitetus praeiviams - prostitutė, narkomanas, bomžas, šliundra… 

Jeigu Lietuva dabar neatsitvers nuo Rusijos “geležine uždanga”, vadinasi ji realiai bendrabiauja su teroristine valstybe, pirkdama jos prekes ir resursus remia terorizmą ir, pasak jos pačios seimerių, “genocidą” savo dievinamoje Okrainoje.