Ukraina ėmė komanduoti Lietuvai?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-05-12 23:35:00, skaitė 796, komentavo 20

Ukraina ėmė komanduoti Lietuvai?

Nežinau, kokį dopingą galimai naudoja Ukrainos prezidentas, bet kad šios medžiagos turi magišką poveikį – nėra jokių abejonių. Suglumę stebėjome, kaip Ukrainos valdžia koneveikia Vokietijos prezidentą, vėliau - kanclerį, stebėjome, kaip nurodinėjama Šventam Tėvui, kaip trinamas į miltus Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas. Tačiau man, nugyvenusiame beveik 40 metų Sovietijoje, buvo ypač įdomu stebėti vakar Seime vykusį renginį, kuomet pas mus atvykusi Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininko pavaduotoja Olena Kondratiuk dalino ES valstybėms, mūsų kaimynėms ir Lietuvai, „namų darbus“.

Paaiškėjo, kad Lietuva turi atstatinėti karo sugriautą Ukrainą. Turime privilegiją – mums ponia Kondratiuk leido pasirinkti regioną, kurį privalome atstatyti.

Aš manau, kad tai buvo neregėto įžūlumo seansas, o mūsų svetimiems, tik ne lietuvių Tautai, tarnaujanti valdžia, it cholopai, pritariamai linkčiojo galvas.

Lietuva priėmė 50 tūkstančių Ukrainos pabėgėlių, kurių kiekvieno išlaikymas valstybei kainuoja apie 1000 eurų per mėnesį. Lietuva skyrė Ukrainai 29 mln. eurų karinę pagalbą, o Gynybos ministro žodžiais ji siekia apie 50 milijonų, daugelį milijonų suaukojo Lietuvos piliečiai, savivaldybės, verslai. Ir po šitų Ukrainos naudai Lietuvos ištaškytų milijardų drįstama reketuoti iš praskolintos Lietuvos vis naujų duoklių!?

Nuolatos kartojama kvailystė, kad Ukraina gina visą Europą, jos demokratiją! Juk tos demokratijos nebuvo nei kvapo toje oligarchų valdomoje Ukrainoje ir iki karo! O kas Ukrainos „herojų“ prašė mus ginti? Tam Lietuva ir stojo į Kolektyvinės gynybos organizaciją NATO. Gal mūsų vietiniai seimo „herojai“ tai jau pamiršo?

P.S. Šiandien „Respublika“ paskelbė konkrečius skaičius, kurie rodo, kad neadekvati Ingridos Šimonytės vyriausybė taško skolintus milijardus ir veda Lietuvą sunaikinimo link. Šios bukaprotiškos politikos rezultatas yra tai, kad valdžios sektoriaus skolos lygis (41% BVP) „pasiekė kritinę ribą“.

Nuorodos:

https://viesulas22.blogspot.com/2022/04/austrai-ir-vokieciai-prabilo-apie.html

https://viesulas22.blogspot.com/2022/04/steinmeieris-nepageidaujamas-ukraina.html

https://www.lrs.lt/sip/portal.show?p_r=35403&p_k=1&p_t=281028

https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/seimo-komiteto-vadovas-lietuva-yra-suteikusi-ukrainai-karines-paramos-uz-29-mln-euru-56-1654316

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/lietuva-grimzta-i-skolas--rekomendaciju-jau-nebepaisoma/