Koronos režimas nori sunaikinti Bhakdi: Gresia įkalinimas ir profesoriaus vardo atėmimas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-05-15 01:08:00, skaitė 348, komentavo 3

Koronos režimas nori sunaikinti Bhakdi: Gresia įkalinimas ir profesoriaus vardo atėmimas

Austrų portale Wochenblick rašoma, kad per pastaruosius dvejus metus infekcinių ligų epidemiologas Sucharitas Bhakdi kelis kartus sukėlė sensaciją. Keliuose bestseleriais tapusiuose romanuose, aukšto lygio diskusijose, kritiniuose simpoziumuose ir paskaitose jis anksti įspėjo apie žalingas priemones ir sunkų šalutinį eksperimentinio gydymo Covid genetiniais preparatais poveikį. Sistemai tai nepatiko. Nuo praėjusių metų jie bando ją nutildyti išgalvotais kaltinimais. Tarp jų - priekabiavimo procedūra, o dabar net bandymu atimti iš jo akademinį profesoriaus vardą.

Izraelio Coronos diktatūros kritika nepageidaujama

Bandymą sužlugdyti kritiškai nusiteikusį tyrėją paskatino prieš metus duotas vaizdo interviu. Jis kritikavo nežmoniškas "Corona" priemones Izraelyje. Tuo metu čia buvo atliktas pirmasis lauko bandymas, kurio metu žmonės buvo suskirstyti pagal skiepijimo būklę, o vėliau jis buvo nukopijuotas visame pasaulyje. Bhakdi išreiškė didelę pagarbą žydų tautai ir apgailestavo, kad Izraelis per tą laiką tapo "tikru pragaru". Nors vėliau jį palaikė net Holokaustą išgyvenusi Vera Sharav, profesorius buvo neteisingai apkaltintas antisemitizmu.

Todėl prieš Bundestago rinkimus, kuriuose jis buvo pagrindinis kritiškai nusiteikusios partijos "dieBasis" kandidatas, jam buvo iškelta byla dėl žmonių kurstymo. Tai lydėjo bjauri dezinformacijos kampanija, nukreipta prieš Bhakdi. Po kelių mėnesių byla laikinai buvo nutraukta - atsakinga prokuratūra teisingai nurodė, kad jo pareiškimai buvo susiję su Izraelyje taikomomis priemonėmis. Todėl jie buvo visiškai teisėti. Tačiau valdžiai tai nepatiko: generalinis prokuroras atnaujino tyrimą.

Įkalinimas už Holokaustą išgyvenusių žmonių citavimą?

Tyrimą atliekančios institucijos nuomonė drąsi: savo pareiškimais apie Coronos diktatūrą Izraelyje jis "taip pat kurstė neapykantą Vokietijoje gyvenantiems žydams ir piktybiškai menkino juos kaip religinę grupę". Tačiau tai dar ne viskas: jis taip pat kaltinamas dėl savo kalbos rinkimų kampanijos renginyje Kylyje. Tuo metu jis, neprisiimdamas atsakomybės už šiuos teiginius, rėmėsi Holokaustą išgyvenusių asmenų, kurie vakcinacijos kampaniją vertino kaip istorijos pasikartojimą ir "antrojo Holokausto inicijavimą", pranešimais.

Atrodo, kad teismo proceso tikslas aiškus: atsikratyti bet kokių kritiškų balsų. Tačiau žiniasklaidos kompleksas, įskaitant valstybinį transliuotoją, kurio, kaip ketvirtosios valdžios, uždavinys iš tikrųjų būtų kritikuoti tokį priekabiavimą, matyt, neturi jokių problemų. Antraštėse jau dabar šie pareiškimai vadinami "antisemitiniais pareiškimais". Jei Bhakdi bus pripažintas kaltu,  jam gresia iki penkerių metų kalėjimo arba didelė bauda.

Iš Bhakdi norima atimti profesoriaus vardą

Sistemai neužteko teisinio susidorojimo su kritiškai vertinamu ekspertu, kurio analizės ir prognozės pastaraisiais mėnesiais ne kartą pasirodė teisingos. Dabar iš jo netgi norima oficialiai atimti eksperto statusą. Reino krašto-Pfalco žemės mokslo ministerija svarsto galimybę uždrausti Bhakdi turėti profesoriaus vardą. Šiuo tikslu jau pradėta administracinė procedūra. Kaip ir federalinėje vyriausybėje, valstiją valdo raudono, žalio ir geltono šviesoforo koalicija, įvedusi griežtą "Corona" režimą.

Šis departamentas atsakingas už tai, kad Bhakdi nuo 1990 m. iki 2012 m., kai išėjo į pensiją, ėjo medicininės mikrobiologijos profesoriaus pareigas Johaneso Gutenbergo universitete Maince. Šiam institutui jis vadovavo daugiau kaip 20 metų. Dėl savo gilios kompetencijos jis užėmė vadovaujančias pareigas įvairiose mokslinių tyrimų asociacijose Vokietijoje ir užsienyje. Dabar, kai jis yra kritiškas, universitetas nori atsikratyti savo buvusios mokslinės žvaigždės ir buvusio Senato nario. Kalbama apie jo titulo atėmimą dėl to, kad jis šio titulo "nevertas", o tai visiškas absurdas!

https://www.wochenblick.at/corona/corona-regime-will-bhakdi-vernichten-haft-und-streichung-der-professur-angedroht/

Mane galima rasti VK https://vk.com/id460381786 ,Telegram  https://t.me/lebionka, https://faktai1001.blogspot.com.