Kas vyks Lietuvoje, kai rusai, susitvarkę su lenkais, ateis pas mus

Autorius: Lina Šidlauskienė Šaltinis: https://www.facebook.com/lina.... 2022-05-17 17:28:00, skaitė 794, komentavo 48

Kas vyks Lietuvoje, kai rusai, susitvarkę su lenkais, ateis pas mus

Tai vis kariaujate? Sėskite. Nusiraminkite. Paseksiu jums pasaką, kas vyks Lietuvoje, kai rusai, susitvarkę su lenkais, ateis pas mus.

Taigi per pirmas tris incidento minutes bus sunaikinta Ruklos karinė bazė ir visų aerouostų, karinių aerodromų pakilimo takai bei visi Lietuvos poligonai. Sunaikinti bus ir visi Lietuvos turimi lengvieji lėktuvai. Taip vadinamas Suvalkų koridorius bus Rusijos kariškių sukurtas laike poros valandų iš Baltarusijos ir Kaliningrado srities pusės ir Lietuva bus uždaryta taip, kad, nei viena pelė neprasmuktų į Vakarus. Iš Kaliningrado pusės per Neringą atvykę Rusijos kariniai daliniai užblokuos Klaipėdos uostą.

Taip, kad perbristi upelį kaip tai padarė bėgdamas iš Lietuvos prieškario Prezidentas Antanas Smetona nepavyks, nors bėgliai bus pasiraitoję kelnes net iki kirkšnių.

Visi dabar esantys ir buvę valdžioje bus perduoti Lietuvos tautos teismui - tribunolui ir bus atitinkamai nubausti už jų Lietuvos Respublikai padarytus nusikaltimus, inicijuotas netektis, vagystes ir aferas.

Po viso to Lietuva galų gale ims kvėpuoti pilna krūtine.

Naujuoju Dekanozovu (Lietuvos prezidentu) taps paleistas iš kalėjimo Algirdas Paleckis, atkartodamas savo senelio likimą. Jis apsigyvens atsilaisvinusiame stikliniame kube, o premjeru taps naujo prezidento dekretu paskirtas Zigmas Vaišvila.

Tie abu politiniai veikėjai atkurs gerus santykius su Baltarusija. Per Lietuvą ims dundėti geležinkelio sąstatai, vežantys jos trąšas, produkciją ir naftos produktus į Klaipėdos uostą. Lietuva pradės pirkti pigią Astravo AES pagamintą elektros energiją, naktinę kaups Kruonio akumuliacinėje elektrinėje, kuria, labai atpigusia, dieną naudosis ir pramonė, ir gyventojai.

Su Rusija santykiai taip pat bus normalizuoti. Į atimtą iš Lenkijos ,,Mažeikių naftą" tiesiai, per naftotiekį vėl ims tekėti Rusijos naftą, o per dujotiekį pigios Rusijos dujos, gaunamos pagal naujai pasirašytą ilgalaikę sutartį. Lietuvoje staiga atpigs kuras ir niekam nebereikės važinėti į Lenkiją ar Baltarusiją, kad pripildyti kuru automobilio baką. Prekyba su šia šalimi labai išsiplės ir abi šalys iš to turės didelės naudos.

Nenaudinga šaliai, ko gero už kyšį Lietuvoje įkurta Taivanio atstovybė bus panaikinta ir vėl atkurti geri prekybiniai santykiai su Kinija. Vėl sąstatai su konteineriais Europai važiuos iš Kinijos į Klaipėdos uostą, o ir Lietuvos - Kinijos prekių mainai sėkmingai plėsis.

Su Europos Sąjungos šalimis Lietuva ir toliau palaikys gerus santykius. Jei Europos Sąjunga atsinaujins ir buvimas joje nestelbs mūsų daugiaamžių tradicijų bei nevaržys mūsų šalies nepriklausomybės, Lietuva ir toliau liks tos sąjungos nare.

Žodžiu Lietuvos piliečiai tikrai pajus, jog tikrai verta gyventi naujojoje, apsivaliusioje Lietuvoje, o išvykę į svečias šalis grįš į Lietuvą, kurią bendromis pastangomis stiprinsime ir gražinsime.

Na kaip jums ši pasaka?

@ internetas