Ukrainos denacifikacija. Kaip elgiasi naciai? Ar ukronazizmo šaknys yra Europoje?

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-05-26 22:48:00, skaitė 503, komentavo 16

Ukrainos denacifikacija. Kaip elgiasi naciai? Ar ukronazizmo šaknys yra Europoje?

Per 30 metų kolektyviniai Vakarai Ukrainoje išaugino nacistinę valstybę, kuri tiesiogiai pradėjo kelti grėsmę Rusijos nacionaliniam saugumui. Jie ginklavo ir paruošė kariuomenę bei kvailino gyventojus. Daniilas Kotovskis ir Stasas Simonovas nagrinėja denacifikacijos istoriją su istoriku Andrejumi Vedjajevu. Fašizmas Europoje neišnyko, jis yra ir dabar, ir visus šiuos metus meistriškai slapstėsi ir maskavosi. Turime nustoti sau meluoti, kad TSRS, kovodama su fašizmu, išlaisvino Europą. Europos nepavyko išvaduoti iš fašizmo, nes kiekviena Europos šalis niekada nekentėjo nuo fašizmo, o kariavo prieš TSRS, genocido ir agresijos bendrininkė, veikė kaip Vokietijos sąjungininkė... Vakarai augino, puoselėjo m. Ukrainos nacizmą, pagrįstą rusofobija, neapykanta viskam, kas rusiška. Kelios ukrainiečių kartos buvo užaugintos neapykantos dvasia rusams ir Rusijai. Europiečiai šimtmečius nekentė Rusijos, bijojo rusiško lokio, daug kartų norėjo susilpninti ir sunaikinti Rusiją, o geriausia ne savo rankomis. Ir štai kodėl Europa negalėjo išsivaduoti iš fašizmo, visa Europa ir kiekviena Europos tauta atskirai NIEKADA NEKENTĖJO nuo fašizmo. EUROPIEČIAI MĖGAVOSI FASIZMU.
Didžioji Britanija ir JAV sukūrė Hitlerį lygiai taip pat, kaip vakarai sukūrė Al-Qaedą, o šiandien – ISIS. Ir su juo kovojo lygiai taip pat, kaip šiandien kaunasi su „basmačiais“ Sirijoje, per 4 „užsispyrusių kovų“ metus subombardavęs du džihadistų traktorius ir keturis  tualetus.
Netgi „fašizmą nugalėjusioje šalyje“- Prancūzijoje, kovojusių prieš nacizmą gretose buvo netvarka. Kalbant apie likusį „civilizuotą euro žmoniją“, tai Hitleriui jie ploja net sapne, o prisisotinę plojimais, VISADA džiaugsmingai ir su dainomis eidavo žudyti rusų. Ir to jie visai nesigėdija ir tuo labiau neatgailauja.

 


 

P.S.

Niekaip negalėjau įkelti video į šį tinklalapį (per IFrame). Matyt Laurynas šią funkciją yra atjungęs ir tik jis, kaip šio tinklalapio valdytojas gali tai padaryti. Tad duodu tiesioginę nuorodą. 

 

https://youtu.be/U0vfL0m2wHU