Karui Ukrainoje LT propagandistai skiria vis mažiau dėmesio, iš portalų naikina Ukrainos vėliavas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/karui-ukr... 2022-06-12 02:15:00, skaitė 647, komentavo 25

Karui Ukrainoje LT propagandistai skiria vis mažiau dėmesio, iš portalų naikina Ukrainos vėliavas

Valstybinio transliuotojo vadovė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė kol kas nepaaiškino, kodėl iš jos vadovaujamos biudžetinės televizijos ir portalo panaikinta Ukrainos vėliava.

Rusijos invazija Ukrainoje tęsiasi jau ketvirtą mėnesį, kovoms tebevykstant šalies rytuose – Donbaso regione, kur Maskvos pajėgos ir toliau stiprina savo pozicijas. Rusija dabar kontroliuoja penktadalį Ukrainos teritorijos, įskaitant 2014 metais užimtus Krymą bei Donbaso dalis.

Ukraina skelbia, kad jau beveik baigėsi amunicija ir pasikliauja vakarietiškais ginklais. Karinės žvalgybos vadovo pavaduotojas sako, kad dabar vyksta artilerijos karas ir „viskas priklauso nuo to, ką mums duoda Vakarai“, jį cituodamas rašo „The Guardian“.

Tokiu sunkiu momentu Ukrainą išdavė patys artimiausi – tai LRT, 15min (mob. versija), Alfa ir Andrius Tapinas su visa savo gvardija. Jie tiesiog nachališkai, be perspėjimo iš savo portalų panaikino Ukrainos palaikymo simbolius – Ukrainos vėliavėles. Apie tai skelbiama portalo bukimevieningi.lt publikacijoje „Skandalas: Putinas nusipirko „LRT“, „15min“, „Alfa“ ir Andrių Tapiną su visa „Laisvės TV“?“.

konservatnikai.jpg

„Galima įtarti, kad juos papirko Putinas, kito paaiškinimo tiesiog neįmanoma surasti. Kaip galima tokiu sunkiu periodu taip spjauti Ukrainai į veidą? Tai protu nesuvokiama…

Kaip visada, tarp savų atsiranda išdavikų, bet išdavikai – ne visi. Delfi, LRytas, TV3, Diena, Vakarų ekspresas bei portalas Klaipėda ir toliau lieka ištikimi Ukrainai ir tikimės, kad vėliavėlės jų portaluose išliks iki visiškos Ukrainos pergalės. Pajūris, kaip matome, nepasiduoda ir neparsiduoda!

Kai kurie akyli skaitytojai sako, kad Tapinas ir visi kiti išdavikai tiesiog suprato, kad Ukrainai karo laimėti neįmanoma ir todėl nusprendė į karą pradėti žiūrėti realistiškai. Tai yra visiškas melas ir vatnikų propaganda: Ukraina kasdieną naikina ruskių tankus ir pačius ruskius. Ukraina laimės, dėl to nėra nei menkiausios abejonės, o tokie vatnikai, kaip Tapinas, visuomenės bus tinkamai įvertinti.

Būkite atidūs ir stebėkite visus, kurie nuo pat pradžių palaikė Ukrainą. Ar jie nepakeitė pozicijos ir neparsidavė Putinui? Rusija turi būti sustabdyta, kartu su visais išdavikais!“, - rašoma straipsnyje.

Ekspertai.eu atkreipia dėmesį, kad svarbiausioje valstybininio transliuotojo naujienų laidoje „Panorama“ jau nebe pirmas pozicijas užima pranešimai iš kariaujančios Ukrainos, kur vis daugiau žūsta tiek karių, tiek civilių, kur beatotairiškai griaunami miestai. Karui Ukrainoje minėtoje laidoje skiriama vis mažiau laiko.

Štai kaip atrodė birželio 10 d. laidos „Panorama“ pradžia, šį šokiruojantį akibrokštą reikia pamatyti savo akimis:

Šaltinis: bukimevieningi.lt

Susiję:

Ukrainos vėliavos eksponavimą valstybinėse Lietuvos institucijose Seimas įteisino neribotam laikui