Astra Astrauskaitė: Pasiūliau psichiatrų komisijai ištirti D.Grybauskaitę ir T.V.Raskevičių, kitus

Autorius: Astra Astrauskaitė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-06-15 16:43:00, skaitė 629, komentavo 17

Astra Astrauskaitė: Pasiūliau psichiatrų komisijai ištirti D.Grybauskaitę ir T.V.Raskevičių, kitus

Dėkoju visiems Lietuvos žmonėms, o labiausiai žurnalistams, Seimo VALSTIEČIŲ-ŽALIŲJŲ bei TAUTOS IR TEISINGUMO partijų nariams bei advokatui Kęstučiui Skrebiui, kad mano įkalinimas buvusiame KGB kalėjime Utenoje sutrumpėtų nuo mėnesio iki 2-jų savaičių.

Vakar, birželio 14 - ąją, po Valstybinės teismo ekspertizės Utenos skyriaus komisijos posėdžio, jau važiavau namo!

Komisijos posėdyje dalyvavo Valstybinės teismo psichiatrinės ekspertizės Utenos stacionaraus skyriaus viršininkė (gydytoja psichiatrė), taip pat mane tardžiusi kita gydytoja psichiatrė ir labai mandagi, maloni psichologė bei tiriamas asmuo - aš. *

Pagal prokuroro Romualdo Betingio kuruojamos tyrėjos Daivos Kunikauskienės iš citatų „sukurptą" ikiteisminio tyrimo bylos medžiagą bei prieš 15 metų ligos istorijoje įrašytą „Depresiją", buvau atkakliai tardoma viršininkės ir jos kolegės. 

Teko pareigūnėms (gydytojoms?) išdėstyti savo pilietines ir politines pažiūras, požiūrį ir nuomonę apie dabartinius Vilniaus ir Seimo valdančiuosius, jų kenkėjišką, naikinančią Tėvynę Lietuvą, politiką, ginti savo idėjas, organizuotus (sankcionuotus, tarp kitko) protestus ir t.t.

Kada buvau paklausta apie, atseit, mano organizuotą „karinį perversmą" - ištrauktus žodžius iš 2021 m. Spalio 16-os d. kalbos, pasakytos po protesto eisenos ir mitingo prie Vinco Kudirkos paminklo prieš represinį I. Šimonytės vyriausybės valdymą, paklausiau, kodėl psichiatrų ekspertizėje netiriama Dalia Grybauskaitė, kurstanti III -iąjį Pasaulį karą, savo viešose kalbose raginanti NATO sunaikinti Juodojoje jūroje esančius karinius, galbūt, net atominį ginklą turinčius, Rusijos karinius laivus?.. Kodėl Generalinės prokuratūros nei Pašilis, nei Laucius, nei Betingis nesureagavo?

Taip pat paklausiau, kodėl psichiatrinėje ekspertizėje nebuvo tiriamas dabartinis Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininkas, 2020-ais metais lakstęs po Vilnių su balerinos sijonėliu, aukštakulniais, mėlynų plaukų iki užpakalio peruku bei karūna ant galvos, o glėbyje tasęs dirbtinę arklio galvą su ragu (vienaragį), simbolizuojančią, berods, nekaltybės berniukams atėmimą?

Kodėl buvo neiškelta baudžiamoji byla A. Valinskui, siūliusiam per TV sušaudyti europarlamentarą Valdemarą Tomaševskį (ginantį krikščioniškas tiesas ir prigimtinę šeimą) bei siūliusiam paskui kasmet šaudyti po vieną žmogų, panašų į minėtą politiką?

Nelabai ką ponios galėjo atsakyti, nes Generalinės prokuratūros konservatorių - landsberginio klano statytiniai prokurorai mano minėtais veikėjais bei kitais Lietuvos kenkėjais, žmonių engėjais nesidomi ir jiems ikiteisminių bylų pagal BK str. nekelia.

Ar Jums, Mieli Lietuvos žmonės, nei kiek nekeistas toks mūsų Generalinės prokuratūros elgesys ir taikomi „dvigubi" standartai? Kam tarnauja prokuratūra, ar tik man vienai kyla toks klausimas?

Ir dar.
Kadangi labai daug žmonių man rašė ir nuogąstavo, kad tame, buvusiame KGB kalėjime, gali psichotropinių vaistų pridėti į maistą, tai vakar iš Utenos iškart vykau į Baltijos - Amerikos kliniką ir, tautiečių nuraminimui, pasidariau tyrimą, nustatantį, ar organizme nėra narkotinių - psichotropinių ir kitokių cheminių medžiagų.

Nors, pirmos savaitės vieną dieną sukilus spaudimui, man buvo siūloma valerijono, bet griežtai atsisakiau.
Tad mano organizmas - švarus. Pridedu vakarykščio tyrimo atsakymą.

285506761_1203001713869828_6594810027961497997_n.jpg