Reikia žudyti senius

Autorius: Яков Банец Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-06-27 04:17:00, skaitė 566, komentavo 7

Reikia žudyti senius

Ленин жил, Ленин жив, Ленин будет жить!

Kai Lupshitso tautiečiai pradėjo komunistų režimą Rusijoje, jie nusprendė, kad reikia sukurti naują žmogų, naują visuomenę. Visi seniai reakcionieriai buvo nužudyti. Prasidėjo naujos kultūros kūrimas, naujų vardų kūrimas, naujos šeimos struktūros paieškos. Atsirado tokie vardai kaip Стален, Сталинолен, Передаст.

Norint sukurti sėkmingą Landsbergių režimą irgi reikia nužudyti reakcionierius ir sukurti naują žmogų.

Dabartiniais laikais nužudyti ar išvežti į Rusiją nėra lengva, o ir netinkslinga. Geri paklusnūs ir savo naikintojams mokesčius mokantys vergai visada buvo reikalingi.

Būsimas Lietuvos lyderis pradeda gyvenimą Karalienės Mortos mokykloje. Jauniesiems Lietuvos kadėtams kalbas apie gyvenimo pasirinkimus rėžia Lupshitsas ir Landsbergienės švogeris Andriulis. Paaugusio lyderio auklėjimas perduodamas Tapinui, Savukynui-Rabinovičiui, Galvijui Ramanauskiui ir LRT.

Svarbu, kad reakcionieriai neturėtų galimybės įtakoti auklėjimo proceso. Tam reikėjo apriboti senių galimybės skleisti savo nuomonę interneto komentarais.

Svarbu, kad reakcionieriai negalėtų įtakoti valstybės raidos. Negalima leisti jiems rengti referendumų ir mitingų.

Negalima su jais susitikinėti. Galima su jais susitikti kur nors tarpuvartėje. Su durnu Šurajevu susitikti galima.

Labai gerai, kad seniai išsigando COVID ir neatėjo balsuoti. Net kai jie ateis ir kažką išsirinks, jų galimybės bus apribotos konstitucinio teismo, Šaulių sąjungos ir Lietuvoje stovinčios okupacinės JAV ir Vokietijos kariuomenės.

Jau greitai ateis laikas kai seniai praras daugumą ir turės tyliai laukti savo mirties.