LR Valstybės tarnautojas gąsdina, kad išgaudys ir privers nusišauti

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/lr-v... 2022-07-23 06:21:00, skaitė 319, komentavo 7

LR Valstybės tarnautojas gąsdina, kad išgaudys ir privers nusišauti

Kazlų Rūdos vyriausiasis specialistas (jaunimo reikalų koordinatorius) Jaunius Mincevičius, apimtas Ukrainos psichozės, grasina visuomenininkams, kad jis, kaip Ukrainos partizanas, visus išgaudys ir privers nusišauti.

Siaubo reportažų telegramuose prisižiūrėjęs ir galimai sorošinės žiniasklaidos paveiktas žmogelis atvirai grasina visuomenininkams. Šį kartą grasinimų susilaukė Pagėgių visuomenininkas Donatas Jančaras. Jam buvo asmeniškai pagrasinta, kad su juo ir kitais bus susidorota. Ir, žinoma, kaip ir pridera tikram vatagalviui, buvo mesta Rusijos agento etiketė, nes būtent vatagalviai visur mato Rusiją ir jiems dėl visko ir visada kaltas Putinas.

Donatas Jančaras socialiniame tinkle Facebook pasidalino Jauniaus Mincevičiaus grasinimais:

„Yra toks vyrukas, Valstybės tarnautojas Jaunius Mincevičius, jis dažnai FB rodo kaip moka spardyti kriaušę. Tai va, tas Jaunius nusprendė kad mūsų paskyra yra vatnikų, kaip jis sako, ir jis tokias paskyras identifikuoja ir sieks po karo Ukrainoje visus teisti. Mus priskyrė vatnikams kad kritikuojamas kito biudžetniko LRT darbuotojo Tapino nešvarius darbelius renkant paramas. Tai va, Jaunius Mincevičius, kol tu ruošiasi mus linčiuoti, mes pabandysime oficialiai užklausti jūsų, kuo remiantis metėte tokius kaltinimus mums ir gali būti kad ne jūs, o mes jus teisime ir tie jūsų raumenys nepadės. Užteks treniruoti raumenis, laikas pradėti mankštinti smegenis, Valstybės Tarnautojau J. Mincevičiau.“

„Jau tikrai norėjome palikti šią temą, na bet tokiu šedevru nusprendėme pasidalinti.

Gerbiami Lietuvos piliečiai, būkite atsargūs socialiniuose tinkluose, nes jūsų vėliau ieškos partizanai, kurie tikisi kad prieš jus surandant jūs patys nusišausit. Toks Valstybės Tarnautojas iš Kazlų Rūdos jau ruošiasi…“

LR Valstybės tarnautojas gąsdina, kad išgaudys ir privers nusišauti

Galimai Minedo užburtas Jaunius Mincevičius stengiasi iš visų jėgų būti Ukraina, bet nesuvokia, kad jis viso labo tėra naudingas idiotas.

Kyla esminis klausimas: ar tokie agresyvūs asmenys gali dirbti valstybės įstaigose su vaikais? Link kur mes judame, link kur juda LR Valstybė, kuomet jos tarnautojai viešai grasina susidoroti su už save protingesniais žmonėmis?

Egidijus Paulauskas