Dr. Johnas Campbellas: nuo kovido skiepų žuvo daugiau žmonių nei tikėjomės

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-07-24 22:24:00, skaitė 369, komentavo 4

Dr. Johnas Campbellas: nuo kovido skiepų žuvo daugiau žmonių nei tikėjomės

2022 m. liepos 6 d. vaizdo įraše dr. Johnas Campbellas, į pensiją išėjęs slaugytojas ir pedagogas, dirbantis Jungtinėje Karalystėje, kalbėjo apie kovido vakcinas: „Žuvo daug daugiau žmonių, nei tikėjomės, remiantis ankstesniais penkeriais metais“, – tvirtino Campbellas. „Kas čia vyksta?“

2013 m. jis įgijo daktaro laipsnį Boltono universitete, daugiausia dėmesio skirdamas biomokslų mokymui nacionalinio ir tarptautinio slaugytojų rengimo kontekste, teigiama jo „LinkedIn“ profilyje. Jo „YouTube“ kanalas, kuriame jis kelis kartus per savaitę skelbia informaciją apie COVID-19 ir kitus visuomenės sveikatos klausimus, šiuo metu prenumeruoja 2,39 mln. žiūrovų.

„Žuvo daug daugiau žmonių, nei tikėjomės, remiantis ankstesniais penkeriais metais, – tvirtino Campbellas. – „Kas čia vyksta? Tai per daug, kad būtų statistinis artefaktas.“

J. Campbellas atkreipė dėmesį, kad jei neįtrauksite duomenų apie padidėjusį mirtingumą nuo COVID-19 infekcijų ir netinkamo medicininio valdymo, kuris buvo neatsiejama COVID krizės dalis, perteklinis mirtingumas bus dar didesnis.

 

Neskaitant šių duomenų, 2022 m. mirtingumas Anglijoje ir Velse yra 16,6 proc., o tik Velse – 18,2 proc. J. Campbellas nurodė, kad dauguma šių perteklinių mirčių įvyko namuose.

Naujienos apie šias netikėtas mirtis šokiruoja. 14 metų berniukas, vardu Tedas Sandersonas, mėgęs muziką, žvejoti ir šaudyti, birželio 21 d. pargriuvo ir staiga mirė savo mokykloje (Woodham Academy), rašo britų laikraštis. Vos prieš pusvalandį Tedas pasakė močiutei, kad ją myli.

Tą pačią dieną Chrisas Houghtonas-Rai žlugo savo darbe „Toyota“, kur dirbo dalių skyriaus vadovu. Paramedikai bandė jį gaivinti 90 minučių, tačiau jiems nepavyko išgelbėti Lafbero (Loughborough) gyventojo gyvybės. Ch. Houghton-Rai buvo jauno paauglio tėvas.

Birželio 30 d. į pensiją išėjęs profesionalus futbolininkas Gary‘is Pearsonas, ką tik pradėjęs vadovauti futbolo komandai, nugriuvo savo namuose. Jis sveiksta po prieš dvi savaites atliktos širdies operacijos, tačiau „tikėjosi, kad jis visiškai pasveiks“. G. Pearsono komandos draugai apibūdino dviejų vaikų tėvą kaip „stiprų ir sveiką“. Kaip rašo „Gazette Live“, greitosios medicinos pagalbos technikai sureagavo greitai, tačiau jo išgelbėti nepavyko. G. Pearsonui buvo 45 metai.

 

Tarp šių perteklinių mirčių priežasčių J. Campbellas nurodė pandemijos sukeltą stresą ir izoliaciją, taip pat pandemijos sukeltą prieigos prie sveikatos priežiūros trūkumą, dėl kurio žmonės, sergantys vėžiu ir kitomis sveikatos problemomis, nebuvo diagnozuoti ir negydomi.

Jis taip pat spėliojo, kad iš dalies gali būti kalta dabartinė pasaulinė ekonomikos krizė. Kita priežastis, kurią jis pabrėžė, yra ta, kad kai kuriuos žmones gali susilpninti ankstesnė COVID infekcija, kuri buvo susijusi su padidėjusia insulto ir širdies priepuolių rizika.

Be šių priežasčių, J. Campbell taip pat pabrėžė galimybę, kad pati vakcinacija padidino mirčių skaičių. Jis pažymėjo, kad buvo pranešta apie neatidėliotinas mirtis nuo COVID vakcinų, o vakcinos taip pat gali pabloginti sunkias autoimunines ligas, kurios gali būti atsakingos už kai kurias perteklines mirtis.

 

J. Campbell taip pat iškėlė hipotezę, kad kai kurie nauji vaistai, naudojami kaip COVID gydymas, gali sukelti mirtį. Jis pažymėjo, kad neįmanoma tiksliai žinoti, nes šie gydymo būdai yra tokie nauji.

Be to, J. Campbellas pabrėžė, kad daugiau nei dvejus metus nuolatinis dėmesys vienam virusui privertė sveikatos priežiūros sistemą nepaisyti daugelio kitų svarbių sveikatos priežiūros problemų, o tai greičiausiai prisidėjo prie daugybės mirčių.

Neurologas Tomas Lowry‘is, M.D., smegenų sukrėtimo ir raumenų ir kaulų sistemos ekspertas, dirbantis San Antonijuje, Teksase, daugiau nei 25 metus dirbantis medicinos praktika, „The Epoch Times“ sakė, kad jis ir jo kolegos pastebėjo staigų neurologinių problemų padidėjimą, ypač tarp jaunesnių pacientų. .

T. Lowry‘is, kurio žmona taip pat yra gydytoja, teigė įtariantis, kad didžioji dalis staigių nepaaiškintų suaugusiųjų mirčių yra dėl komplikacijų, kurias sukelia pačios mRNR vakcinos.

Pasak jo, tai mokslinis klausimas, kurį reikia ištirti. T. Lowry‘is atkreipė dėmesį, kad naudojant pažangias technologijas medicinos patologai gali nustatyti, ar žmonės miršta nuo paties viruso, ar nuo vakcinacijos sukeltų komplikacijų: „Turėtume atlikti kiekvieno iš šių jaunuolių skrodimą. Jei tai padarytume, per šešis mėnesius tikrai žinotume, kas iš tikrųjų vyksta.:

 

Remiantis JK statistika, vien tik Anglijoje ir Velse kas savaitę miršta beveik tūkstančiu žmonių. Jei Campbell teisus ir tai vyksta visame pasaulyje, mirtingumas visame pasaulyje gali siekti dešimtis tūkstančių. Jei ši tendencija tęsis, tai gali reikšti kitos didžiulės pasaulinės sveikatos krizės pradžią. Turėtų būti skubus ir išsamus kiekvienos nepaaiškinamos, su amžiumi nesusijusios mirties tyrimas.

Šaltinis