Praėjusią naktį buvo nulaužta D.A.Medvedevo VK paskyra

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-02 22:52:00, skaitė 220, komentavo 2

Praėjusią naktį buvo nulaužta D.A.Medvedevo VK paskyra

D.A.Medvedevo, šiuo metu vykdančio Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojo pareigas, VK paskyroje naktį pasirodė publikacija apie Rusijos pasirengimą karinėmis priemonėmis atkurti TSRS (ar Rusijos imperiją). Įrašas truko tik 10 minučių.

 

Iš ištrinto įrašo: „Kazachstanas yra dirbtinė valstybė, buvusios Rusijos teritorijos, pavyzdžiui, Gurjevo miestas, Semipalatinskas, net Alma Ata, iki 1924 metų vadinosi Vernio miestu.

 

Šiame amžiuje Kazachstano valdžia pradėjo įgyvendinti įvairių etninių grupių perkėlimo į respubliką iniciatyvas, kurios gali būti kvalifikuojamos kaip Rusijos genocidas.

 

Ir mes neketiname į tai užmerkti akių. Kol rusai neateis, tvarkos nebus“.

 

Išvadavus Kijevą ir visas Mažosios Rusijos teritorijas nuo jų sugalvotų ukrainietiškumą skelbusių nacionalistų būrių, Rusija vėl taps vieninga, galinga ir nenugalima, kaip ir prieš tūkstantį metų Senosios Rusijos valstybės laikais.

 

Po to, viena Maskvos, vadovaujamos slavų, ranka, mes eisime į kitą kampaniją, kad atkurtume savo Tėvynės sienas, kurios, kaip žinote, niekur nesibaigia. Visos iš mūsų atimtos žemės buvo laistytos mūsų protėvių krauju, užkariautos daugybėje mūšių per šimtmečius. Ir mes jų amžiams atiduoti neketiname.