Duomenys nemeluoja: mRNA vakcinos ir ryšys su mirtingumu dėl visų priežasčių

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rwmalonemd.substack.co... 2022-08-03 09:48:00, skaitė 402, komentavo 4

Duomenys nemeluoja: mRNA vakcinos ir ryšys su mirtingumu dėl visų priežasčių

Neseniai keliaudamas į Olandiją Marlies Dekkers iš "De Nieuwe Wereld Podcast" ėmė interviu iš manęs ir daktaro Theo Schetterso. Tas vaizdo įrašas, sukurtas olandų auditorijai, šiuo metu (kol kas) patalpintas "youtube", tačiau vargu ar liks toje platformoje. Todėl jį taip pat parsisiunčiau ir paskelbiau čia, nes manau, kad tema, kurią mes su Theo aptarėme šiame interviu, yra svarbi. Duomenys ir analizė, kuriuos atskleidė Theo, greičiausiai bus ignoruojami korporacinės žiniasklaidos, taip pat greičiausiai bus cenzūruojami didžiųjų technologijų milžinų Meta/Facebook, Google/Alphabet ir Twitter. Tačiau tai nereiškia, kad ji nenusipelno būti atskleista ir aptarta. Theo yra labai rimtas, gerai išsilavinęs, atsakingas virusologas, imunologas ir vakcinų ekspertas. Jis labai gerbiamas Nyderlanduose ir šiais sunkiais laikais turėjo drąsos ieškoti tiesos ir apie ją pranešti.

Toliau pateikiu ištraukas iš podkasto stenogramos (komentarus palieku nepakeistus) iš paskutinės interviu dalies.

Biografija: Theo Schettersas įgijo medicinos mokslų daktaro laipsnį Nijmegeno universitete (Nyderlandai) ir gavo Karališkosios draugijos (Londonas) vizituojančio mokslininko apdovanojimą dirbti maliarijos imunologijos srityje Nacionaliniame medicinos tyrimų institute Mill Hill, Londone (Jungtinė Karalystė). Nuo 1988 iki 2014 m. dirbo įmonėje "Intervet International" (Boxmeer, Nyderlandai), kur sukūrė vakciną nuo viščiukų kokcidiozės (Nobilis® Cox ATM) ir vakciną nuo šunų užsikrėtimo babezijomis (Nobivac® Piro). Jis yra patobulintos vakcinos nuo ligų, susijusių su Rhipicephalus erkėmis, išradėjas. Šiuo metu jis yra bendrovės "ProtActivity", kuri daugiausia dėmesio skiria vakcinų nuo erkių ir erkių platinamų pirmuonių infekcijų kūrimui, direktorius. 2004 m. jis buvo apdovanotas Prancūzijos Monpeljė 1-ojo universiteto Farmacijos fakulteto Garbės medaliu ir jam buvo suteiktas Professeur Invité vardas kaip pripažinimas už indėlį į ilgamečius bendrus mokslinius tyrimus su šio universiteto Ląstelių ir molekulinės biologijos laboratorija (vadovas prof. Andre Gorenflot). Jis yra leidinių "Veterinary Parasitology, Trials in Vaccinology" (Elseviers Science Publishers) ir "Parasitology" (Cambridge University Press) redakcinės kolegijos narys. 

Dr. Schettersas yra išskirtinis, talentingas ir labai gerbiamas vakcinologas - tikėkimės, kad jo perspėjimų neignoruos jo vyriausybė ir pasaulio sveikatos apsaugos lyderiai.

Tai ilgas interviu. Todėl toliau pateiktą stenogramą suredagavau taip, kad daugiausia dėmesio skirčiau jo naujausiam tyrimui, kuriame statistiškai tikrinama stiprinamosios vakcinos kampanijų (60 ir daugiau metų amžiaus grupėje) Nyderlanduose sąsajos su per dideliu mirtingumu dėl visų priežasčių galimybė. Hipotezė iš esmės yra ta, kad egzistuoja laikinė (laiko) statistinė koreliacija tarp regioninio skiepijimo ir per didelio mirtingumo nuo visų priežasčių šuolių 60+ amžiaus grupėje. Nyderlandų vyriausybė taikė strategiją, pagal kurią genetinių vakcinų "stiprinamosios" dozės buvo skiriamos regioninių skiepijimų bangomis, o tai suteikia galimybę ištirti galimą koreliaciją, surūšiavus duomenis pagal laiką ir regioną. Tai leidžia taikyti tam tikrą duomenų analizės metodo vidinės kontrolės formą, kuri gali būti panaudota analizės galiai padidinti. Dabar Theo šiuos duomenis nusiuntė Olandijos vyriausybei. Manau, kad jo tyrimas gali būti vienas iš svarbiausių šiais metais, nes koreliacija, siejanti vakcinas ir mirtingumo perviršį tiriamose (60 ir daugiau metų) kohortose, atrodo itin stipri.

Tikiuosi, kad šie rezultatai bus pateikti, peržiūrėti ir paskelbti recenzuojamame žurnale, nors ir nuogąstauju, kad dėl politinių jo išvadų pasekmių gali būti sunku rasti žurnalo redaktorių, kuris norėtų pasipriešinti tikėtinai politinei reakcijai. Vaizdo įraše ir stenogramose Theo pateikia duomenų, kuriais dabar disponuoja, pavyzdį. Jei šie duomenys ir analizė atlaikys tolesnį tyrimą, o aš manau, kad taip ir bus, išvados arba privers keisti politiką, arba dar labiau patvirtins pasaulinės visuomenės sveikatos politikos formavimo procesų ir sprendimų priėmėjų nepriklausomumo ir sąžiningumo kompromitavimą.

 

Ištraukos iš stenogramos (dėl akcento / antrosios kalbos problemų stenograma nėra 100 % tobula, todėl atleiskite už sakinių struktūros ir gramatikos klaidas) -

Dr. Theo Schettersas:         Nuo pat pradžių žinojome, kad COVID (SARS-CoV-2) yra labai mutuojantis virusas. Todėl visada sakydavau, kad tarsi bėgate su švirkštu paskui virusą, kuris bėga nuo jūsų. Todėl niekada negalite suspėti su mutacijomis. Iš tikrųjų tai ir matome dabar.

Taigi ir Nyderlandai, Nacionalinis sveikatos institutas pareiškė, kad žmonės, kurie buvo du kartus paskiepyti originalia vakcina, šiuo metu nebeturi jokios apsaugos. Taigi, tai oficialus rezultatas, kad veiksmingumo pusėje (nulinė apsauga).

Saugumo srityje taip pat matome problemų. Tai sunkiausia dalis, nes žmonės (vyriausybė) nenori kalbėti apie saugumą.  Į mane kreipiasi labai daug žmonių, nes Nyderlanduose esu kažkoks garsus. Taigi gaunu elektroninių laiškų ir skambučių iš žmonių, kurie po skiepų patyrė labai blogų išgyvenimų.

 Ir liūdniausia, kad nors šie žmonės pakluso valdžios taisyklėms ir jomis pasitikėjo, dabar, kai jiems pasireiškė šie baisūs šalutiniai poveikiai, valdžia nenori jų klausyti. Žinote, jie tiesiog yra tokie apleisti. Mes apie tai nekalbame. Tokia yra dabartinė situacija.

Kartais palyginu, kad buvo įvykdyta žmogžudystė, o paskui kūnas buvo įmestas į ežerą. Ir po tam tikro laiko tas kūnas išplaukia į paviršių, o tai, ką matome dabar, ir yra labai sunki, labai sunki istorija.

Šios vakcinos yra čia, rinkoje. Šios bendrovės uždirba labai daug pinigų. Kodėl šios bendrovės neatlieka tyrimų, kurių mes prašome? Nes dabar, jei kalbame apie tai, ar yra kokia nors rizika, kad dėl šios technologijos pasikeis jūsų DNR, šiuos tyrimus atlieka akademikai, tyrimų grupės, kurios tai daro penktadienio popietę, nes niekas nenori, kad jie tai darytų (jiems už tai nemokama). Štai kas dabar vyksta. Kada visos šios bendrovės turės pinigų, priemonių ir visa kita, kad galėtų tai daryti?

Dr. Robertas Malonas: ... Aš visa tai mačiau. Vaistų kūrimo srityje galioja taisyklė: jei dirbate farmacijos pramonėje, niekada neužduokite jokio klausimo, kurio nesate priverstas užduoti, nes galite gauti atsakymą, kuris jums nepatiks.

Dr. Theo Schettersas:         Tiksliai, taip.

Dr. Robertas Malone'as:        Ir tai yra aišku. Priežastis, kodėl farmacijos bendrovės to nedaro, yra ta, kad tai neatitinka jų finansinių interesų. O reguliavimo institucijos nesugebėjo reikalauti, atlikti savo darbo, reikalauti, kad FDA, EMA, užpildykite tuščią vietą. Gerai? Pasaulinė reguliavimo bendruomenė neatliko savo darbo reikalaudama, kad farmacijos pramonė tinkamai taikytų Tarptautinio derinimo komiteto gaires ir EMA bei FDA reglamentus, kad farmacijos pramonė atliktų savo darbą. Štai kaip veikia ši ekosistema. Farmacija tų tyrimų neatliks. Ir vyriausybės tų tyrimų nefinansuos, nebent bus prievartos funkcija, kuri pasakys, kad jūs atliksite tuos tyrimus, nes mes visi sutarėme, ir mes turime, visi reglamentai ir dokumentai sako, kad šie dalykai turėjo būti atlikti.

Dr. Theo Schetters:          Taip, būtent taip.

Dr. Robertas Malone'as:        Buvo sąmoningai nuspręsta nepriversti farmacijos kompanijų daryti tai, ko reikalauja reglamentai, dėl ko mes visi susitarėme per dešimtmečius...

Dr. Theo Schettersas:          Tiesiog išmestas.

Dr. Theo Schettersas:         Kaip mes ketiname šią žinią perduoti visuomenei? Nyderlanduose dauguma žmonių yra paskiepyti. Apie 75 proc. Taigi negalite jų išgąsdinti sakydami, kad jūsų organizme yra kažkas, kas bus jūsų gyvenimo pabaiga. Ne, nes būtent tai ir bandau pasakyti. Tiesą sakant, ji (mirties tikimybė, susijusi su vakcinos priėmimu) nėra tokia didelė.

Žinome, kad nėra taip, jog visi miršta per metus po to, kai pasiskiepijote, tačiau tam tikra dalis žmonių dėl to turi didelių problemų. Ir esmė ta, kad, manau, turime būti atviri ir sąžiningi šiuo klausimu. Ne tik dėl "Corona" vakcinų, bet ir dėl to, kad, kaip matome, ši technologija tarsi pristatoma, nes dabar, kai ją panaudojome "Corona", ji yra priimtina. Visi tai žino. mRNA vakcinos, žinote?

Dr. Robert Malone:        Gripas. Beždžionių raupai (mRNA vakcinos bus)

Dr. Theo Schettersas:         (Raktas): Būtent. Taigi, ir su tuo mes kovojame, nes sakome, kad ši technologija nėra subrendusi ir galbūt ateityje ji gali kažką padaryti, bet dabar tikrai nesame pasiekę tokio lygio, kad su ta pačia žinoma technologija kurtume visas kitas vakcinas ar jų variantus, pavyzdžiui, "Omicron" varianto "Corona" vakciną, nes jūs neišsprendėte šios problemos. O mes tą problemą turime. Turime problemą, kad žmonės miršta po vakcinacijos. Ir suserga.

Dr. Robertas Malo...:           Įskaitant vaikus.

Dr. Theo Schettersas:         Taip.

Dr. Robertas Malone'as:        Ir su reprodukcinės sveikatos pasekmėmis.

Dr. Theo Schetters:         Taip.

Marlies Dekkers:           Taigi, ką dabar žinome apie šalutinį poveikį? Taigi tai yra ateitis. Man tai skamba siaubingai. Bet ką žmonės gali žinoti dabar? Kokių nusiskundimų jie gali turėti arba kokių, kad jie dabar klausosi ir galvoja "kas?", tai susiję galbūt su vakcina.

Dr. Theo Schettersas:         Taip. Na, ir tai yra šios technologijos problema, nes ši mRNA keliauja per jūsų kūną dėl naudojamų preparatų.

Dr. Robertas Malo....:        Kurios gydytojams buvo pasakyta, kad taip nėra.

Marlies Dekkers:           Ne, ji turėtų likti rankoje.

Dr. Theo Schetters:         Taigi ji potencialiai gali paveikti visus organus. Ir štai ką dabar mato gydytojai, jie mato įvairiausių simptomų, kurių nežino, kas tai yra. O kadangi nepageidaujamas poveikis yra toks ne tik vienas vienintelis nepageidaujamas poveikis, bet gali būti bet koks, jie labai sunkiai statistiškai išplaukia į paviršių. Todėl ir atliekame visų priežasčių mirtingumo analizę, nes, tarkime, gerai, ir jeigu mes nežinome, kas konkrečiai susiję su skiepais, žinoma, krešėjimo sutrikimai, miokarditas, mes tai žinome, bet šiuo metu vyksta daug daugiau dalykų. Štai kodėl mes nagrinėjame mirtingumą nuo visų priežasčių, ir Nyderlanduose dabar labai aiškiai matyti, kad yra geras ryšys tarp žmonėms atliktų skiepų skaičiaus ir žmonių, kurie miršta per savaitę po skiepijimo, skaičiaus. Tarkime, per šią savaitę paskiepijome 10 000 žmonių. Tuomet per šią savaitę turime maždaug 125 mirčių perteklių (mano pastaba - tai lygu 800 mirčių 100 000 arba 1/800 mirčių 60+ amžiaus grupėje).

Marlies Dekkers:           Ir kokius duomenis jūs naudojate?

Dr. Theo Schettersas:         Aš naudoju Centrinio statistikos biuro ir mūsų Nacionalinio sveikatos instituto duomenis. Esmė ta, kad nors jie tai praneša kiekvieną savaitę, tačiau nepateikia grafikų, kuriuos mes darome. Taigi, ką jie daro, tai rodo bendrą žmonių susikaupimą, žmonių, kurie gavo vakciną, ketvirtą injekciją, skaičių. Tada matote kreivę, kuri kyla aukštyn. Jūs nematote pokyčio per savaitę, bet jei apskaičiuosite pokytį per savaitę ir paimsite duomenis iš Centrinio statistikos biuro, kur jie pateikia jums mirtingumo perviršį, kuris atitinka tą pačią dinamiką, tą patį.

Marlies Dekkers:           Taigi, jei per tą savaitę paskiepijama daugiau vakcinų, tai ir mirčių perteklius yra didesnis.

Dr. Theo Schettersas:         Tiksliai. Taip.

Marlies Dekkers:           Jei tą savaitę skiepijama mažiau vakcinų, tai mažiau...

Dr. Theo Schetters:         mažiau mirčių.

Marlies Dekkers:           Mane sukaustė šiurpas.

Dr. Theo Schetters:         Taip. Ir esmė ta, kad, žinoma, mes negauname tikrų, kaip mes vadiname, granuliarių duomenų, o tai reiškia, kad mes neturime šių duomenų apie kiekvieną asmenį atskirai. Tai yra grupės tipo duomenys. Taigi ta grupė gavo tokį skaičių vakcinų. Ir toje amžiaus grupėje jūs matote tokį mirtingumo perviršio skaičių. Tačiau mes nežinome, ar tai tikrai susiję po vieną. Todėl ir paprašėme daugiau duomenų, nes Ronaldas Meza pasakė - Ronaldas Meza yra statistikos profesorius, mes čia tai aptarėme ir pasakėme, gerai, pateikite mums tuos duomenis per savaitę.

Mes žinome, kas vyksta. Paprasta. Bet mes negalime gauti (detalių) duomenų. Taigi mums lieka koreliacija, stebėjimas. Bet manau, kad dabar tai jau tampa taip stipru, kad bent jau, jei kalbame apie atsargumo priemones - taip jie pardavinėjo vakcinas, tiesą sakant, pardavinėjo jas kaip atsargumo priemones. Kad būtume saugūs. Tada sakyčiau, kad dabar naudoju tą patį argumentą. Jei matau šias koreliacijas, nors šiuo metu negaliu įrodyti priežastinio ryšio, dėl atsargumo priemonių, turėtumėte sakyti: sustabdykime tai.

Dr. Robertas Malone'as:      Taigi, mirtingumas dėl visų priežasčių yra galutinis rodiklis, rodantis dalykus, kurių nesitikėjome. Todėl klinikiniuose tyrimuose jį visada turime turėti. Ir vis dėlto ir vėl, kaip ir daugelyje kitų dalykų, mes nepaisome dešimtmečiais kauptų žinių ir neigiame mirtingumo dėl visų priežasčių svarbą.

Dr. Theo Schettersas:         Taip. Taigi, ką mes padarėme, tai parašėme registruotą laišką mūsų Sveikatos instituto direktoriui, kuriame pateikėme rezultatus ir išreiškėme savo susirūpinimą. Ir tik su klausimu, atsargumo požiūriu, prašome persvarstyti skiepijimo strategiją, nes manau, kad tai yra tikras įspėjimas. Ir taip nėra, kad visi miršta. Tiesą sakant, aš apytiksliai paskaičiavau, kad tai 1 iš 800, bet vėlgi, bet aš turiu omenyje, kad tai yra tada ypač...

Dr. Robertas Malone'as: 1 iš 800 yra gana didelis skaičius.

Marlies Dekkers:           Tai gana didelis skaičius.

Dr. Robertas Malone'as:        Dabar kai kurios vyriausybės viešai pripažįsta, kad sergamumas miokarditu yra 1 iš 5000.

Dr. Theo Schetters:         Taip, aš žinau. Ir todėl, kai kalbu apie, žinoma, dabar vykstančią (stiprinamosios) vakcinacijos kampaniją, tai gražus dalykas, kad Nyderlanduose ji vykdoma kampanijos būdu. Taigi, jei turite pavojaus signalą, kuris lengviau iškyla į paviršių... su ... laiko langu, todėl galite lengvai...

Marlies Dekkers: ...jį sekti.

Dr. Theo Schettersas: (Boosteris) Tai skiriama tik vyresniems nei 60 metų žmonėms. Taip? Taigi tai galbūt paaiškina, kodėl turite palyginti didelį skaičių, nes turite ir labai senų žmonių, kurie (miršta daugiau nuo vakcinos).

Dr. Robertas Malonas:        Tai buvo vienas iš loginių trūkumų, kurį aš ir kiti pateikėme, mes kritikavome CDC ir kitas viešąsias įstaigas už tai, kad jos neskirsto viruso rizikos, t. y. tiesa yra ta, kad beveik visa rizika mirti nuo viruso yra išskirta labai mažame amžiaus tarpsnyje, t. y. 65 metų ir vyresniame amžiuje.

Kartu su Piteriu Navarro (Peter Navarro) rašiau straipsnius, kuriuose teigiau, kad turėtume skiepyti tik tuos žmones, kuriems to labiausiai reikia, o likusiai populiacijos daliai leisti elgtis panašiai kaip Švedijoje, įgyti natūralų imunitetą ir išsaugoti vakciną, užuot skatinę vakcinos išvengiančių mutantų evoliuciją tiems žmonėms, kuriems to labiausiai reikia.

Ir tada paaiškėjo, kad ne tik viruso rizika priklauso nuo amžiaus, bet ir vakcinos rizika priklauso nuo amžiaus. Atlikus šią stratifikacijos pagal amžių analizę, kuri paprastai atliekama, bet nuo mūsų buvo slepiama, paaiškėjo, kad nepageidaujami reiškiniai taip pat susitelkia tarp tų žmonių, kurie yra vyresnio amžiaus ir turi pagrindinių ligų. Iš to, ką sužinojau iš jūsų, panašu, kad šis jūsų aptiktas mirtingumo padidėjimo signalas, susijęs su skiepijimo kampanijomis, taip pat gali būti stratifikuotas pagal amžių. Ir tai visiškai atitiktų visus kitus duomenis.

Dr. Theo Schettersas:         Tai tiesa. Jei suskirsčiau į tris amžiaus grupes, pamatytumėte, kad didžiausias mirtingumas yra tarp vyresnių nei 80 metų.

Dr. Robertas Malone'as:        Tai labai gaila, nes būtent jiems to labiausiai reikia.

Dr. Theo Schettersas:         Tiksliai.

Dr. Robert Malone:        Tačiau negalime nusigręžti nuo tiesos,

Dr. Theo Schetters:         Bet, Robertai, ar šiuo metu jiems vis dar reikia skiepų? Nes mes kalbame apie Omikroną, čia kalbame apie gerą bandos imuniteto lygį. Taigi, kokia dabar yra rizika tokio amžiaus žmonėms?

Dr. Robertas Malone'as:        Todėl (be kita ko, atstovauju ir kitiems dalykams) esu Tarptautinės gydytojų ir medicinos mokslininkų asociacijos prezidentas. Taigi mes esame 17 000, kurie yra tik gydytojai ir medicinos mokslininkai, visi patikrinti, jokių slaugytojų, ne todėl, kad nemėgstame slaugytojų, bet tai susiję su pozicionavimu spaudoje ir žinutėmis. Toks yra mūsų organizacijos pagrindas.

Prieš kelis mėnesius spaudos konferencijoje paskelbėme aiškų nedviprasmišką pareiškimą, kurį galima rasti adresu www.globalcovidsummit.org, kuriame pateikėme aiškų, nedviprasmišką pareiškimą. Mūsų, kaip organizacijos, nuomone, šios vakcinos turėtų būti atšauktos. Jos nebepateisinamos atsižvelgiant į rizikos ir naudos santykį. Ir aš, kaip asmuo, atsakingas už šios technologijos genezę, esu dažnai kritikuojamas. Argi nesuvokiau, ką darau? Ir niekaip negalėjau žinoti, kad bus apeinami įprasti reguliavimo kūrimo, bandymų ir klinikiniai standartai.

Tačiau aš stoviu kaip žmogus, kuris turi intymių, išsamių žinių apie šią technologiją, jos riziką ir naudą, preparatų pobūdį, pseudouridino vaidmenį ir visus šiuos dalykus.

Mano ir organizacijos, kuriai atstovauju, nuomone, duomenys dabar yra pakankamai aiškūs, todėl, mūsų nuomone, vykstanti vakcinacijos kampanija nebėra pagrįsta.

Dr. Theo Schettersas:         Pritariu.

Dr. Robertas Malone'as:        Be to, mūsų nuomone, ankstyvas gydymas (keliais vaistais) gelbsti gyvybes. Kad dabar turime platų ankstyvojo gydymo galimybių spektrą. Visi spaudoje puola kalbėti apie ivermektiną arba hidroksichlorochiną. Net jei juos visus atidėtume į šalį, yra daugybė kitų preparatų. Naujų vaistų, monokloninių antikūnų. Daugybė dalykų. Svarbu tai, kad šie... mūsų vyresnio amžiaus žmonės, mūsų didelės rizikos asmenys turėtų galimybę nedelsiant gauti gydymo priemones.

Dr. Theo Schettersas:         Tiksliai.

Dr. Robertas Malone'as:        Jei jiems pasireiškia simptomai. Kaip ir prezidentas. Kaip ir Tony Fauci. Tas pats standartas turėtų būti taikomas bet kuriam iš mūsų didelės rizikos asmenų. Bet lygiai taip pat neturėtume tęsti šio "viskas nusipelno to paties plaktuko".

Marlies Dekkers:           Vienas dydis tinka visiems.

Dr. Robertas Malone'as:        Neseniai žurnale "Science" paskelbtame straipsnyje aiškiai išdėstyta, kad ši proteazės inhibitoriaus strategija, nukreipta prieš pagrindinę proteazę, kuri yra "Paxlovid" mechanizmas, yra labai jautri viruso evoliuciniam pabėgimui.

Dr. Theo Schettersas:         Vaistai išvengia evoliucijos.

Dr. Robertas Malone'as:        Mes tai stebime. Ir tai buvo žinoma rizika, susijusi su proteazės inhibitoriais. Tai žinoma rizika, susijusi su ŽIV proteazės inhibitoriais. Mes žinome, mes žinome visą šį mokslą. Tuo metu, kai šie vaistai buvo bandomi, t. y. kai buvo atliekami ACTIV bandymai, aš buvau NIH, NIH fondo komiteto, vadinamo ACTIV komitetu, narys. Ir tuo metu buvo aiškiai pripažinta, kad ši vieno preparato strategija buvo visiška evoliucinio viruso pabėgimo nuo viruso sąranga. Jūs tai žinote kaip virusologas. Ir tai reiškia ne tai, kad neturėtume naudoti šių vaistų kaip vienkartinių preparatų.

Dr. Theo Schettersas:         Ne, bet kartu.

Dr. Robertas Malone'as:        Mes turėtume juos naudoti kartu ir pasirinktinai tiems žmonėms, kuriems jų reikia labiausiai. Ir mes turime Pfizer, gamintoją, kuris sustabdė Paxlovid klinikinius tyrimus su normalios rizikos asmenimis, nes jis neveikė. Jis nebuvo veiksmingas vidutinės rizikos žmonėms. Gerai? Taigi turime daugybę įrodymų, kad nereikėtų aklai naudoti šio vaisto kiekvieną kartą, kai kas nors užsikrečia, reikia šiuos dalykus naudoti išmintingai.

Dr. Theo Schetters:         Taip. Kaip ir su vakcinomis.

Dr. Robertas Malone'as:        Kaip tik taip.

Marlies Dekkers:           Gerai. Ačiū jums abiem. Manau, kad man tai buvo labai pamokantis pokalbis. Jis buvo. Ačiū, kad skyrėte laiko, ir ačiū, kad atvykote į Nyderlandus.

Dr. Robert Malone:        Maloniai dėkoju už galimybę būti čia ir mokytis iš jūsų visų. Ir esu labai dėkingas, kad sužinojau apie jūsų drąsą ir darbą. Aš tikrai suprantu akademinę priešpriešą ir korporacinės žiniasklaidos priešpriešą, cenzūrą, propagandą, šmeižtą ir apšvietimą dujomis, kuriuos patyrėme daugelis iš mūsų, tačiau viso to akivaizdoje jūs ir toliau išliekate drąsūs. Ir aš jums už tai dėkoju. Aš jus gerbiu.

Dr. Theo Schettersas:         Dėkoju, Robertai. Tai abipusiai tas pats. Jūs esate įkvėpimas daugeliui iš mūsų.

Dr. Theo Schettersas:         Taip, tikrai.

Marlies Dekkers:           Ačiū jums abiem.

Dr. Theo Schetters:         Dėkoju labai.