Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų radiacinės, cheminės ir biologinės gynybos pajėgų vado generolo leitenanto Igorio Kirilovo brifingas

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-05 22:06:00, skaitė 709, komentavo 10

Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų radiacinės, cheminės ir biologinės gynybos pajėgų vado generolo leitenanto Igorio Kirilovo brifingas

Rusijos Federacijos gynybos ministerija toliau analizuoja JAV ir jos sąjungininkų karinę biologinę veiklą Ukrainoje ir kituose pasaulio regionuose, atsižvelgdama į gautą naują informaciją išlaisvintose teritorijose.

Ypatingas dėmesys turėtų būti skiriamas faktams apie narkotinių medžiagų, įskaitant opioidinius vaistus, tokius kaip metadonas, kodepsinas, kodeterpas, taip pat efedrino medžiagų, t-fedrino ir trifedrino, radimo Ukrainos kariuomenės paliktose pozicijose faktus.

Šalutinis tokių narkotikų, sukeliančių priklausomybę nuo narkotikų, poveikis visų pirma yra per didelis agresyvumas, paaiškinantis kai kurių Ukrainos karių itin žiaurų elgesį su civiliais gyventojais, taip pat Donbaso miestų apšaudymą.

Medicinos centro „Pharmbiotest“ laboratorijoje [Lugansko Liaudies Respublikos teritorijoje] buvo rasti dokumentai, patvirtinantys, kad Ukrainoje atliekami tyrimai vadinamosios „Big Pharma“ interesais. Klinikiniai neregistruotų vaistų, galinčių sukelti rimtą šalutinį poveikį, tyrimai buvo atlikti su vietos gyventojais.

Svarstome galimybę, kad Jungtinių Valstijų tarptautinės plėtros agentūra (USAID) yra susijusi su naujo koronaviruso atsiradimu. Nuo 2009 m. agentūra finansavo programą „Predict“, kurios metu buvo tiriami nauji koronavirusų tipai ir užfiksuoti šiuos virusus nešiojantys šikšnosparniai. Viena iš projekto rangovų buvo karine biologine veikla Ukrainoje žinoma bendrovė „Metabiota“.

Kaip JAV Gynybos departamento biologinės grėsmės mažinimo programos dalis, viena iš Labyrinth Global Health tyrimų sričių buvo koronavirusų ir beždžionių raupų viruso tyrimas. Pastebime aiškią tendenciją: patogenai, patekę į Pentagono interesų zoną, toliau plinta pandemijos plitimu, o naudos gavėjai yra Amerikos farmacijos kompanijos ir jų globėjai – JAV demokratų partijos lyderiai.

Anksčiau dokumentavome, kaip JAV Kuboje naudojo biologinius ginklus. Norėčiau pateikti dar vieną pavyzdį iš Amerikos karinės biologijos dokumentų rinkinio. Pažeisdamos tarptautinės teisės reikalavimus, JAV vykdė veiklą, skirtą sukurti vaistus, kurie, trumpam patekę į organizmą, sukelia lėtines ligas ir provokuoja įvairių vėžio formų vystymąsi. Venesuelos pusės teigimu, panašų narkotiką Claudia Diaz panaudojo, kad nunuodytų buvusį Venesuelos vadovą Hugo Chavezą.

Specialios Karinės Operacijos dėka daugelis tarptautinių ir vyriausybinių organizacijų atkreipė dėmesį į grėsmes, susijusias su Amerikos biologinių objektų veikla. Masinės demonstracijos, nukreiptos prieš Pentagono finansuojamų biolaboratorijų veiklą, vyko daugelyje pasaulio šalių.