Stivenas Sigalas kuria dokumentinį filmą apie įvykius Donbase

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/stiv... 2022-08-10 22:39:00, skaitė 442, komentavo 10

Stivenas Sigalas kuria dokumentinį filmą apie įvykius Donbase

Amerikiečių aktorius ir režisierius Stivenas Sigalas filmuoja dokumentinį filmą apie karinį konfliktą Donbase, apie tai „Telegram“ kanale pranešė Donecko liaudies respublikos vadovas Denisas Pušilinas.

Anksčiau Sigalas atvyko į DLR ir aplankė sunaikintą įkalinimo centrą Jelenovkoje ir, pasak Pušilino, kalbėjosi su Ukrainos karo belaisviais.

„Susitikime Stivenas pažymėjo, kad 98% tų, kurie kalba apie konfliktą žiniasklaidoje, čia niekada nebuvo. Todėl pasaulis nežino tiesos. Jis nori pakeisti požiūrį į šį karą. Užduotis ne iš lengvųjų“, – rašė DLR vadovas.

Apie tai, kad amerikiečių aktorius lankėsi sugriautoje Jelenovkos sulaikymo centre, kur buvo laikomi ukrainiečių karo belaisviai, anksčiau pranešė naujienų tarnybos. Anot Rusijos gynybos ministerijos, Ukrainos pajėgos apšaudė tardymo izoliatorių, kuriame, be kita ko, buvo laikomi Azovo kovotojai. Agentūros duomenimis, apšaudymo aukomis tapo 50 žmonių, sužeista 73. Oficialusis Kijevas kaltinimus neigia ir tvirtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos neapšaudė tardymo izoliatoriaus.

Nepamirškime, kad nesenai kitas JAV žymus atlikėjas ir Pink Floyd grupės vienas iš įkūrėjų ir narių Rodžeris Votersas (Roger Waters) paviešino skandalingą pranešimą… CNN televizijoje jis JAV prezidentą Džo Baideną (Joe Biden) pavadino „karo nusikaltėliu“, kuris „kursto karą Ukrainoje“.

SN inf.