Naujausia info apie COVID

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-07 21:41:00, skaitė 360, komentavo 7

Naujausia info apie COVID

Pentagono informatorius teigia, kad netrukus bus paskelbti įrodymai, patvirtinantys COVID-19 kilmę iš laboratorijos

Tyčinis Pentagono informatoriaus nutekinimas kelia grėsmę, kad bus atskleista Vuchano koronaviruso (COVID-19) laboratorinė kilmė, ir tai gali paaiškinti, kodėl Tonis Faučis (Tony Fauci) ir jo pakalikai, atrodo, bėga iš paskos. Advokatas Tomas Renzas kalbėjosi su Aleksu Džounsu apie tai, kaip demaskuotojas Endriu Hufas (Andrew Huff) ištraukė plandeminės granatos rankinį kaištį. Kai ji sprogs, paaiškės bjauri tiesa apie tai, ką Faučis ir kiti padarė pasauliui.  Planuojama Hufo dokumentus perduoti senatoriui Randui Polui (Rand Paul, R-Ky.) ir kitiems, kurie pripažįsta, kad Fauci yra nusikaltėlis ir kad Fauci gripas buvo suplanuotas nuo pat pradžių, o ne atsitiktinumas.

"Tai ir yra problema, - sakė Renzas Džounsui. "Štai kas slypėjo už rinkimų. Jie niekada nebūtų galėję pavogti 2020 m. be COVID. Ir jie niekada nebūtų galėję padaryti nė pusės to, ką padarė, be COVID".

"Jei pažvelgsite į mūsų ekonomikos naikinimą, atspausdintų ir pervestų pinigų kiekį", visa tai atitinka jų planus, pridūrė Renzas. Visą interviu būtinai žiūrėkite portale "Infowars".

Renzas nori dar vieno Niurnbergo proceso etapo, kad būtų nubausti plandemijos nusikaltėliai

Kol kas Huffo atskleisti faktai yra tik ledkalnio viršūnė, kiek tai susiję su nusikalstamumu. Mes tikrai žinome, kad vadinamosios "vakcinos" yra ne kas kita, o Maisto ir vaistų administracija (FDA) paspartino jų leidimą ir patvirtinimą be įrodymų. Taip pat žinome, kad ir demokratai, ir respublikonai, su nedidelėmis išimtimis, visiškai pritarė plandemijos programai ir visi turi kraujo ant rankų už pragaro paleidimą prieš Ameriką ir pasaulį. Renzas yra, taip sakant, bataliono, kurio tikslas - įvykdyti teisingumą šioms žiurkėms, kurios dabar bando pabėgti iš skęstančio laivo, kol nenukrito plaktukas, dalis. Ar jiems pavyks?

"Dabar matome, kad visas šis pasakojimas griūva", - apie plandemiją aiškino Renzas. "Turime tiesioginį liudininką, kuris matė, kaip jie tai sukūrė laboratorijoje Vuchane. Žinome, kad Fauci ją finansavo. Mes žinome, kad tai yra funkcinis pelnas - jie veikia".

"Vienintelis klausimas: kiek dar laiko iki Niurnbergo proceso?"

Renzas teigė turįs galutinių įrodymų, kad Faučiui vadovaujant buvo atliekami neteisėti funkcijos padidinimo tyrimai ir kad jie tikriausiai buvo panaudoti kuriant Kinijos virusą. Per kelias ateinančias savaites šie įrodymai bus paskelbti atitinkamais kanalais, kad Faučis būtų pasodintas "į Gitmo", kaip Renzas pasakė Džounsui.

"Dabar žinome, kad jie sukūrė šį virusą laboratorijoje naudodamiesi Faučio lėšomis, ir tai buvo didžiausia pandemijos katastrofa žmonijos istorijoje", - pridūrė Renzas.

"Ir tada jie nusprendė nuslėpti ir meluoti apie "vaistą", kuris yra blogesnis už ligą - čia turime tikrą gyvatės aliejaus problemą."

Ypač įdomu tai, kad kai Renzas nutekino informaciją apie tai, kad Huffas turi įrodymų apie plandeminius nusikaltimus, visos su tuo susijusios žiurkės, įskaitant Faučį, staiga ėmė keisti nuomonę apie laboratorijos nutekinimo teoriją dėl COVID kilmės. Nuo to laiko Faučis paskelbė paliekantis vyriausybę, nors teigia, kad vis dar planuoja dirbti savo dabartinėje srityje privačiame sektoriuje. Tą patį daro ir kiti, o tai leidžia manyti, kad jie žino, kas įvyks.

"Jie žino, ką turi Hufas", - sakė Renzas. "Jie žino, kokius dokumentus jis turi. Jie žino, kur jis dirbo ir ką žino. Manau, kad jie to bijo".

"Niekada anksčiau nematyta": Nuo COVID vakcinų įdiegimo balzamuotojų lavonuose randama ilgų guminių krešulių.

Nuo tada, kai pradėtos naudoti Kovid vakcinos, balzamuotojų lavonuose randama ilgų, guminių krešulių. Pasak vieno Alabamos balzamuotojo, kuris lavonus tvarko jau daugiau kaip 20 metų, keistų pluoštinių krešulių atsirado 2021 m. gegužę, netrukus po to, kai "Covid" vakcinos pirmą kartą tapo prieinamos visuomenei.

"Tik praėjusių metų gegužę ar birželį pradėjau sakyti, kad "kraujyje tikrai kažkas kitaip", o vėliau, rugsėjo mėnesį, padariau pirmąją nuotrauką, nes negalėjau pateikti tik vieno įrodymo, nes kas, jei tai tik atsitiktinumas?" Alabamos balzamuotojas Ričardas Hiršmanas (Richard Hirschmann) pasakojo naujienų portalui "1819 News". "Dabar renku įrodymus ir turiu daugiau nei 100 atvejų nuotraukų. Ir tai nesibaigia. Tai nesiliauja."

Ričardas Hiršmanas prieš 6 mėnesius davė interviu apie savo atradimus.

Laikraštis "The Epoch Times" kalbėjosi su Richardu Hirschmannu ir kitais balzamuotojų atstovais, kurie visi užfiksavo tuos pačius guminius krešulius lavonuose nuo 2021 m.

"Per 20 balzamavimo metų niekada nemačiau šių baltų pluoštinių struktūrų kraujyje, to nematė ir kiti mano srities specialistai. Per pastaruosius metus šiuos keistus krešulius mačiau daugelyje skirtingų asmenų, ir, atrodo, nesvarbu, nuo ko jie mirė, jų kraujyje dažnai būna panašių medžiagų. Dėl to labai nerimauju, nes jei kraujyje kažkas negerai, kyla klausimas: ar dėl kažko žmonės miršta anksčiau laiko?" Hiršmanas sakė laikraščiui "Epoch Times".

Hiršmanas sakė pastebėjęs, kad per pastaruosius dvejus metus žmonių kraujas pasikeitė. J. Hirschmannas sakė negalintis patvirtinti, kad kraujo krešulius sukėlė "Covid" vakcinos, tačiau jis tikisi, kad krešuliai bus ištirti. Apie tai pranešė laikraštis "The Epoch Times":

Keletas balzamuotojų visoje šalyje pastebėjo daug didelių, kartais labai ilgų "pluoštinių" ir guminių krešulių jų apdorojamuose lavonuose ir apie tai pasakoja viešai.

Daugybė balzamuotojų iš įvairių valstijų "The Epoch Times" patvirtino, kad šiuos keistus krešulius jie pastebi nuo 2020 arba 2021 m.

Kol kas nežinoma, ar naujojo krešulių fenomeno priežastis yra COVID-19, vakcinos, abi šios medžiagos, ar kažkas kita.

Laikraštis "The Epoch Times" gavo anomalių krešulių vaizdo įrašų ir nuotraukų, tačiau dėl gajumo lygio negalėjo jų įkelti.

Maikas Adamsas (Mike Adams), vadovaujantis ISO-17025 akredituotai laboratorijai Teksase, rugpjūtį ištyrė krešulius ir nustatė, kad juose trūksta geležies, kalio, magnio ir cinko.

Adamso laboratorijoje naudojama induktyviai sujungtos plazmos masių spektrometrija (ICP-MS), trigubo kvadrupolio masių spektrometras ir skysčių chromatografija-masių spektrometrija, paprastai tiriami maisto produktai dėl metalų, pesticidų ir glifosato.

"ICP-MS metodu ištyrėme vieną iš balzamuotojo Ričardo Hiršmano krešulių. Taip pat greta ištyrėme gyvo žmogaus kraują, gautą iš neskiepyto asmens", - sakė Adamsas laikraščiui "The Epoch Times".

Jis nustatė, kad krešuliuose trūksta pagrindinių sveiko žmogaus kraujyje esančių elementų, tokių kaip geležis, kalis ir magnis, o tai leidžia manyti, kad jie susidarė ne iš kraujo. Adamsas vienija analitines pajėgas su daugiau gydytojų ir planuoja iš savo kišenės investuoti į įrangą, kad galėtų toliau nustatyti jų sudėtį ir tikėtiną priežastį. Į stygas panašios struktūros skiriasi savo dydžiu, tačiau ilgiausios gali būti ilgos kaip žmogaus koja, o storiausios - kaip mažasis pirštas.

Visą "Epoch Times" pranešimą skaitykite čia.

Krešulių pelnas: Medicare pernai išleido daugiau nei 15 mlrd. dolerių kraują skystinantiems preparatams, po to, kai covidų injekcijos išaugo krešulių susidarymas

Kiek milijonams amerikiečių bus paskirti kraują skystinantys vaistai už žalą, kurią jų kraujagyslių sistemai dabar daro COVID-19 krešulių švirkštai? Tačiau tie kraują skystinantys vaistai nepadės net nuo keistų, guminių, nanotechnologinių krešulių, susidariusių švirkščiamųjų organizmuose, nes jie nėra tokie patys kaip įprasti kraujo krešuliai. Ar visų ligoninių gydytojai tai jau žino? Ar "kraują" skystinantys vaistai apskritai veiks tas kristalines struktūras ir nanolaidus, kurie kaupia sunkiuosius metalus įšvirkštų žmonių kraujyje?

Didžioji farmacija pelnosi iš vakcinų sukeltų krešulių, kurie sukelia didžiulį kraujo skystinimo preparatų pardavimo bumą.

Taip, Didžioji farmacija pelnosi iš COVID-19 "krešulių skiepų", skirdama (ir didindama jų kainą) kraują skystinančių vaistų amerikiečiams, kurie neturi supratimo, kas ir kodėl vyksta su jų kūnais. Farmacija "gydo" krešulius, nors tokių krešulių negalima išsklaidyti ar ištirpdyti žiurkių nuodais (receptiniai Eliquis ir Xarelto).

Nuo to laiko, kai buvo išrinktas netikras prezidentas Baidenas, nepadaryta nė vieno žingsnio, kad būtų išspręsta problema, susijusi su staigiai kylančiomis vaistų, įskaitant kraują skystinančius vaistus, kainomis. Kasmet Amerikoje vaistininkai išrašo apie 30 milijonų receptų kraują skystinantiems vaistams, iš kurių maždaug pusė yra itin brangūs firminiai vaistai.

Kas dešimtas vyresnis nei 75 metų amerikietis kasdien vartoja vaistus. Tikimasi, kad šis skaičius smarkiai išaugs dabar, kai krešulių injekcijos pradeda veikti, o nano krešuliai kraujyje kaupia sunkiuosius metalus ir didėja. Tikėkitės, kad COVID-19 stiprinamieji skiepai į 270 milijonų įvairaus amžiaus amerikiečių kraujagyslių sistemą įleis milijonus toksiškų smailių "baltymų" prionų, dar labiau padidins kraujo krešulių chaosą ir leis skirti žiurkių nuodus (kraują skystinančius vaistus), kurie net nepadės. Kitaip tariant, laukite, kad dabar daug daugiau jaunesniems nei 75 metų žmonėms bus paskirti kraujo skystinimo vaistai, nes trims ketvirtadaliams visų amerikiečių buvo sušvirkšta Fauci gripo nano-technologijų injekcijų.

Kraują skystinantys vaistai "Eliquis" ir "Xarelto" nuo 2015 m. jau kainavo beveik 50 mlrd. dolerių, dabar jie kainuoja daugiau nei 500 dolerių per mėnesį

Firminių kraują skystinančių vaistų kaina kažkaip aplenkė Bideno infliaciją, ir dabar jos jau niekas nesustabdys. Kasmet kaina gerokai didėja. Šie kainuoja 10-KART brangiau nei varfarinas, dabar generinė to paties versija. Visi jie sukelia siaubingą šalutinį poveikį, gresia mirtis dėl vidinio kraujavimo, jei auka (išrašytas pacientas) paslystų, sukluptų arba nukristų ir trenktųsi galva ar klubais į kietas grindis ar vonią, pavyzdžiui.

Amerika už šiuos brangiai kainuojančius vaistus moka 5-KART DAUGIAU nei kitos šalys, o kraują skystinantys vaistai net nepadeda išvengti ar ištirpdyti COVID-19 vakcinos sukeltų krešulių. Kokia gėda ir didžiulė neteisėta apgavystė. Nuo 2020 m. "Eloquis" yra ketvirtas labiausiai parduodamas vaistas pasaulyje. Įsivaizduokite tai. Be to, tai brangiausias vaistas VISAI Medicare sistemai. Sutapimas? Manome, kad ne. Kasmet pateikiama apie 35 000 pranešimų apie nepageidaujamus reiškinius, susijusius su geriamaisiais antikoaguliantais, įskaitant 3 000 mirties atvejų, taip pat tūkstančius vidinio kraujavimo ir kraujavimo, dažniausiai į galvą, atvejų.

Xarelto yra dešimtas pagal populiarumą vaistas pasaulyje ir trečias brangiausiai Medicare kainuojantis vaistas, išrašytas daugiau kaip milijonui pacientų. Susirgote prieširdžių virpėjimu, nereguliariu širdies plakimu ar ritmo sutrikimu, o gal miokarditu ar perikarditu? Tai greičiausiai nuo Fauci gripo krešulių skiepų. Tikėkitės, kad gydytojai visoje Amerikoje išrašys šias farmacininkams pelningas tabletes, kurios visiškai nepadės.

Viena kongresmenė yra užfiksavusi, kad: "Šių dviejų konkuruojančių produktų kainos kasmet nuo pat jų patekimo į rinką kilo gerokai sparčiau nei infliacija, o vaistai nebuvo reikšmingai patobulinti ir gamybos sąnaudos akivaizdžiai nepadidėjo."

Covid "vakcinos" smailių baltymai yra patvarūs - jie greitai nepasišalina iš organizmo, kaip melagingai teigė vyriausybės.

Kol niekas nežiūrėjo, JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) tyliai pašalino iš savo svetainės dalį informacijos, kurioje teigiama, kad spyglių baltymai, esantys ("Johnson & Johnson", "AstraZeneca") arba pagaminti ("Moderna", "Pfizer-BioNTech") Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinose", gana greitai išsiskiria po injekcijos - šis teiginys akivaizdžiai yra klaidingas. CDC nebeteigia, kad šie spygliuotieji baltymai išnyksta, todėl lieka klausimas: kiek laiko jie išlieka organizme? O jei tai yra mRNA (pasiuntinių RNR) tipai, kurie žmogaus organizmą paverčia spygliuotųjų baltymų fabriku, kiek laiko šis procesas tęsiasi po injekcijos?

Atrodo, kad atsakymo niekas nežino. Galų gale tai buvo didžiulis medicininis eksperimentas, kuris, kaip matome, jau dabar turi depopuliacinį poveikį visame pasaulyje. Užuot gelbėjusios gyvybes, kovidų injekcijos jas atima, regis, vis greičiau. Visi, kurie tai siūlė nuo pat pradžių, įskaitant kardiologą daktarą Peterį McCulloughą @PeterMcCullough, dabar yra išteisinti. Jau nebėra sąmokslo teorija teigti, kad injekcijų į organizmą baltymai išlieka organizme neribotą laiką, nes CDC, matyt, dabar su tuo sutinka.

"Messenger RNR (mRNA) vakcinos moko mūsų ląsteles, kaip gaminti baltymą, kuris mūsų organizme sukels imuninį atsaką", - aiškinama CDC interneto svetainėje.

"Mokslininkai jau dešimtmečius tiria ir dirba su mRNA vakcinomis. Kaip ir visos vakcinos, mRNA vakcinos yra naudingos skiepijamiems žmonėms, nes suteikia jiems apsaugą nuo tokių ligų, kaip COVID-19, nerizikuojant, kad susirgimas gali turėti rimtų pasekmių."

Faktų skiltyje, kurioje anksčiau buvo užrašas apie šių spyglių baltymų išsklaidymą, dabar CDC tyli. Vienintelis dalykas, kurį dabar teigia CDC, yra tai, kad šios patvarios cheminės medžiagos "negali pakeisti ar paveikti mūsų genų", nors šiam teiginiui pagrįsti nepateikiama jokių įrodymų.

CDC vis dar kalba abiem lūpomis apie mRNA injekcijas

CDC vis dar melagingai tvirtina, kad mRNA injekcijos "negali sukelti COVID-19 ar kitų ligų", nors šiais laikais beveik visi serga ir miršta nuo "covid", t. y. žmonės, kuriems buvo atliktos pirminės injekcijos ir vėlesni jų "stiprintuvai".

Taigi CDC vis dar meluoja, nors tyliai pašalino iš savo svetainės vieną iš kitų savo melų. Ir tikriausiai yra dar daug kitų melų, kurių ši itin korumpuota federalinė agentūra iki šio teksto rašymo dar nenagrinėjo ir nepašalino.

"Norėčiau, kad galėčiau taip lengvai iš savo # vakcinomis sužeistos sistemos išvalyti baltymą špygą, kaip @ CDCgov valo savo svetainę", - tviteryje parašė kažkokia Michelle, kuri sako, kad pasidarė skiepus ir dabar dėl jų serga.

Michelle tviteryje, kurį galite pamatyti žemiau, yra CDC svetainės, buvusios anksčiau, ir dabartinės, palyginimas:

CDC tvirtina, kad informaciją apie spyglių baltymų išsklaidymą pašalino per "įprastinę svetainės peržiūrą", - cituoja LifeSiteNews, kuri pasiteiravo apie šią anomaliją.Agentūros respondentas nurodė, kad informacija buvo pašalinta "siekiant užtikrinti, kad turėtume nuoseklias ir naujausias rekomendacijas" dėl Fauci skiepų nuo gripo.

"Siekiant, kad visi COVID-19 vakcinų tinklalapiai būtų nuoseklūs, informacija tinklalapyje Understanding mRNA COVID-19 Vaccines buvo pakoreguota, o dalis pašalinta", - pridūrė atstovas, pažymėdamas, kad šis pakeitimas nereiškia, jog "pasikeitė mokslas apie tai, kaip veikia mRNA vakcinos".