Su geru marketingu ir pateikimu šiais laikais gali parduoti ir patį š*dą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/su-g... 2022-09-16 18:56:00, skaitė 226, komentavo 12

Su geru marketingu ir pateikimu šiais laikais gali parduoti ir patį š*dą

Žmonės vis dar įpratę žiūrėti į formą, pateikimą ir įpakavimą. Rinkdamiesi saldainius, jie vis dar žiūri į popierėlį, o ne turinį. Renkasi gražų popierėlį, nelabai ir gilindamiesi, kas jo viduje.

Prisipažinsiu – aš irgi taip dariau. Tai viena didžiausių šių laikų problemų ir puiki vieta manipuliacijoms. Gyvenam atvaizdų ir paveikslėlių pasaulyje, kuriame svarbiausia – estetika ir gražus, viliojantis pateikimas. Su geru marketingu ir pateikimu šiais laikais gali parduoti ir patį š*dą. Svarbiausia – estetiškai. Nes būtent to ir ieško mūsų akis – grožio ir Fibonačio sekų. Būtent dėl to turime tiek daug dėl savo išvaizdos kompleksuojančių žmonių. Būtent dėl to turime tiek plastinių operacijų ir jų sužalotų žmonių. Nes „kreivas, šleivas“ – ne šio, naujojo, pasaulio dimensija.

Juk gražus – reiškia, geras. Jį „pats Dievas ir angelai apdovanojo“. Žmonės myli gražius veidus. Gražius kūnus. Ir tame nieko blogo.

Bet žinot, kame didžiausia problema? Apsvaigęs nuo grožio, nebematai, kas slypi už popierėlio. Mums vis dar vis atrodo, kad gražus – reiškia, geras. Kiek vyrų yra nukentėję nuo „ledinių“ moterų, kurių vidus – supuvęs?.. Kiek kartų, susivilioję gražiu įpakavimu, nusipirkote š*dą? Kiek kartų gražūs žmonės, kuriuos rinkote rinkimuose, jus išdūrė?

Nežinau, kaip jūs, bet aš pavargau nuo gražių įpakavimų. Aš jais nebetikiu. Ir kažkada atėjo tas metas, kai manęs nebetraukė gražūs princai ant balto žirgo. Tiesiog pavargau nuo pasakų. Ir sugrįžau į realybę.

Ką noriu visu tuo pasakyti? Pasistenkime matyti ne išorę, o vidų. Nesusižavėkime nuodų prifarširuotais, bet labai gražiais parduotuviniais obuoliais. Ieškokime to, kas tikra.

Eglė