Pagaliau sulaukėme! Šou prasideda!

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-09-19 06:36:00, skaitė 739, komentavo 18

Pagaliau sulaukėme! Šou prasideda!

Karinis ekspertas iš Prancūzijos Adrianas Boke pasidalino informacija, kaip vyksta pasirengimas naujai provokacijai Iziumo mieste pagal Bučos scenarijų.

Tiesioginiame „Soloviev Live“ eteryje, prancūzų ekspertas pasidalino informacija apie pažįstamo gydytojo iš Charkovo skambutį. Charkovo mediko teigimu, į mišką netoli iziumo vežami žuvusių civilių lavonai.

Adrianas Boke patikslino, kad kapinės netoli Iziumo išminuotos, tačiau žurnalistų ten neįleidžia.

„Šių kapų miške niekas neslėpė. Niekas jų kitaip nedangstė. Buvo sudaryti palaidotųjų sąrašai, pastatyti kryžiai. Iziume dabar vykdomas nusikaltimas, kuriuo vėliau apkaltins Rusiją, siekdami pritraukti dar daugiau naujos pagalbos iš vakarų “, - pabrėžė prancūzų ekspertas.

Okrainos "prezidentas" klounas Zelia savo naujame vaizdo klipe paskelbė apie masinius palaidojimus ir kankinimus Iziumo mieste. Jis skubiai iškvietė į miestą žurnalistus ir tarptautinių struktūrų atstovus. Okrainos fake news jau aktyviai skelbia vietos gyventojų „masinių kapaviečių“ nuotraukas ir skelbia melagingus pranešimus apie situaciją Iziume, kuriuos atkartoja vakarų vyriausybės ir fake news.

Rusijos ambasadorius Kanadoje Olegas Stepanovas interviu „RIA Novosti“ išreiškė įsitikinimą, kad Kijevo chunta Iziume  ketina padaryti tą patį, ką padarė anksčiau Bučoje, kai po Okrainos kariuomenės sugrįžimo jų padaryti žiaurumai buvo pateikti kaip padaryti Rusijos kareivių. Ir tai daroma JT aukšto lygio Generalinės Asamblėjos savaitės pradžios išvakarėse.

„Kalbama apie dar vieną siaubingą provokaciją, apie bandymą inscenizuoti Bučą nauju aspektu“, – pasakė Stepanovas.

Diplomatas pridūrė, kad Kijevo valdžia ne kartą buvo užklupta meluojant, ir dabar situacija kartojasi. Anot Stepanovo, vakarų šalių parama parodo, „kokio agresyvumo yra paleistas informacinis karas“ prieš Rusijos Federaciją. Kartu ambasadorius išreiškė įsitikinimą tame, kad „istorija viską sustato į savo vietas“, o tikra informacija visuomenei taps žinoma bet kokiu atveju.

P.S. Perskaičiau buvusio Okrainos Rados deputato Olego Cariovo telegram-kanale šitą tekstą. https://t.me/olegtsarov/3414 

Čia žemiau aš pateikiu sutrumpintą vertimą, kas norės gali paskaityti visą pagal aukščiau duotą nuorodą. Dar prieš savaitę jis pergyveno dėl jau vykstančių ir galimų represijų ir žudynių. Po represijų visada atsiranda daug lavonų. Juos kažkur reikia dėti ir paaiškinti iš kur jų tokia daugybė.  

Ilgai nereikėjo laukiau kada gi pagaliau prasipils kaltinimai Rusijai ir kažkas panašaus į “baltų šalmų” baikes Sirijoje, ar kažkas Volynės pjautynių dvasioje, tik mažesniu mastu. O jie daug nesukdami galvų parengė Buča - 2 spektaklį. Negavo naujos metodičkės. Panašu, kad  jau masiškai pasipils melo srautas Buča-2 tema.  

Tekstas Iš Olego Cariovo t/g kanalo, sutrumpintas:

"Charkovo srities teritorijoje pradėta tikra baudžiamoji operacija. Ukrainiečiai labai sistemingai ir maksimaliai griežtai ėmėsi žmonių, palaikiusių Rusiją, išaiškinimui: į sąjunginių pajėgų paliktą teritoriją buvo įvesta "Kraken" grupuotė, policija ir SBU (ukroKGB). Pradėta plataus masto žmonių, kurie bendradarbiavo su karine-civiline administracija (KCA) paieška. Reikia suprasti, kad Rusijos kariniai padaliniai ir administracijos taip skubotai paliko regioną, kad vietose paliko dokumentai, įskaitant kai kurių KCA darbuotojų, įmonių, kurios jau pateko į Rusijos teisės aktų jurisdikciją, valdininkų, išėjusius dirbti prie naujos valdžios sąrašus.

Išvažiuoti negalima. Teritorija uždara ir vykdoma filtracija. 

Gaunu pranešimų, kad sulaikytųjų yra tūkstančiai, daugelis sušaudomi vietoje. Ant mūsų žmonių namų jie piešia „Z“ raidę, kad vėliau nepamirštų su jais susidoroti.

Susisiekiau su pažįstamu. Sėdi namie, galvoja, kada ateis jo. Jis įsitikinęs, kad ateis. Papasakojo, kad du jo draugus jau sušaudė. Tiesiai šalia namo. Kadangi visi išvažiavimai užblokuoti, jis bandys išeiti į mišką ir kasti zemlianką. Bandys pralaukti.

Šiandien mačiau bravūriškus pranešimus apie tai, kad  rusų mokytojų Charkovo srities teritorijoje nebuvo, o visiems vietiniams, kurie norėjo vykti į Rusiją, padėjo. Bet tai netiesa. Dešimtys tūkstančių žmonių, kurie nespėjo laiko išvykti, bus persekiojami.

Galbūt dabar Charkovo srityje ir nėra rusų mokytojų, bet tikrai liko mokytojų, kurie persikvalifikavo pagal rusiškus standartus Rusijoje arba pradėjo dirbti mokyklose. Man rašo, kad šiandien daugelis iš jų buvo sulaikyti, ir Okraina reikalauja iškeisti juos į azovcus. 

Taip, noriu pasakyti, kad aš tikrai eskaluoj jau gana seniai. 2013 metais aš kalbėjau Aukščiausiojoje Radoje (https://www.youtube.com/watch?v=up8WqICcels), pranešdamas, kad USA ruošia ginkluotą perversmą Okrainoje ir, kaip man vėliau buvo pasakyta, sugadinau gerus santykiai tarp Okrainos ir USA. Pareikalavau iš Janukovyčiaus užkirsti kelią perversmui. 2013 metų pabaigoje paraginau išvaikyti Maidaną, sakydamas, kad šalyje kils pilietinis karas. Manimi netikėjo.

Po 2014-ųjų kreipiausi į daugelį Rusijos Federacijos kabinetų, kalbėdamas apie būtinybę užsiimti su Okraina rimtai ir jau dabar, nes kitaip Rusija ateityje susidurs su rimtomis problemomis.

Nuo specialiosios operacijos pradžios rašiau ir rašau apie tai, kad reikia kariauti iš tikrųjų, kitaip mes prarasime Rusiją.

Ir kiekvieną kartą jie man sakydavo: „Neskaluok“...