Dainininkė su burna Alla Pugačiova išlipo iš slėptuvės ir paprašė būti įtraukta į užsienio agentų gretas

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-19 22:44:00, skaitė 305, komentavo 10

Dainininkė su burna Alla Pugačiova išlipo iš slėptuvės ir paprašė būti įtraukta į užsienio agentų gretas

„Prašau įrašyti mane į mano mylimos šalies užsienio agentų gretas, nes solidariai su savo vyru, sąžiningu, doru ir nuoširdžiu žmogumi, tikru ir nepaperkamu Rusijos patriotu, linkinčiam Tėvynei klestėjimo, taikos, žodžio laisvės, norinčiam sustabdyti mūsų vaikinų mirtį dėl iliuzinių tikslų, kurie daro mūsų šalį atstumta ir apsunkina mūsų piliečių gyvenimą“, – sakė save „menininke“ laikanti persona.

Kas nors perduokite šiai mumijai nusilpusiai ir Napoleono kompleksą turinčiai panelei, kad jos nuomonė vertinga kaip ketvirtadalis sulaužyto zloto.

Sakote iliuziniai tikslai?

Iliuzija čia tik tavo ir tavo vadinamojo „vyro“ reikšmė. Susenusi ir nukvakusi primadona.

1941 metais figūrantė taip pat būtų rėkusi apie „iliuzinius tikslus“.

Visgi sunkūs laikai šaliai atskleidžia visokius padugnes, kurie anksčiau buvo laikomi kažkuo teigiamu, svarbiu ir gerbiamu.

Tačiau pagrindinis dalykas, išplaukiantis iš tokio pobūdžio veikėjų pasisakymų, yra jų begalinis, nepagydomas, kategoriškas kvailumas. Nesuvokti, kad buvo užpulta būtent Rusija, o jos, kaip dabartinės formos valstybės, turinčios plėtros perspektyvą, išlaikančios subjektyvumą tarptautinėje arenoje ir užkertančios kelią fiziniam šalies skilimui į N dalis, išsaugojimas negali būti vadinamas „iliuzinis tikslas“.

Nuvažiuokite į Gorlovką ar Angelų alėją ir papasakokite vietiniams apie iliuzinę prigimtį ir tikrą patriotiškumą.

O gal prašėte įrašyti į užsienio agentų gretas ne Rusijoje, o Izraelį ar JAV? Tai tavo mėgstamiausios šalys, tiesa, Ala Borisovna?