LRT analinių šliundrų nuotykiai Vašingtone

Autorius: Egidijus neDragūnas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/s... 2022-09-20 13:50:00, skaitė 412, komentavo 2

LRT analinių šliundrų nuotykiai Vašingtone

Nepraėjo nė penkeri metai nuo Monikos Garbačiauskaitės paskyrimo LRT vyr. redaktore ir LRT išspausdino savo pirmąjį analinį straipsnį.

Lietuvos režimas paremtas melu. Joks normalus žmogus nenori meluoti. Norint išlaikyti melą reikia korupcijos. Visų nepapirksi, todėl likusiems žmonėms reikia grasinti, juos gasdinti, kad užtikrintum savo valdžią. Jei žmogaus nepavyksta suvaldyt - režimas jį nužudo.

Šliundę Makaraitytę galima suprasti - ji gali padaryti, bet ką dėl savo vaikų. Šliundra Garbačiauskaitė irgi nori good laif. Ir tokių žmonių yra apstu. Šlepetę Adamkų išdulkino dėl kankinimo kalėjimo. Dalia Grybososova nuvažiavo į Vašingtona čiulpti Trampui. Ingrida Šimonis - šita tiesiog tupas trash iš sodų. Anusas pridengęs kankinimo kalėjimą už jankių babkes.

Didžiuliai kiekiai padugnių reikalingi išlaikyti Lietuvos mėšlo elito režimą.

Neblogas pavyzdys iš Širvintų mitingo. Jaunasis Ralfas. Jaunųjų konservatorių narys siekiantis good laif. Jau nuo jaunų dienų treniruojamas būti analiniu konservatorių vergu.

Ir taip visur kur tik pasižiūrėsi. Nei vieno normalaus žmogaus. Nes nei vienas normalus negali būti jų režimo dalimi. Visi jie pabėga arba yra išmetami kaip nepatikimi elementai.