Dėl mirties bausmės Laurynui Kaščiūnui įvykdymo

Autorius: Блад Šaltinis: https://www.facebook.com/ilze.... 2022-09-24 01:04:00, skaitė 472, komentavo 9

Dėl mirties bausmės Laurynui Kaščiūnui įvykdymo

Būtina kuo greičiau įvykdyti mirties bausmę Laurynui Kaščiūnui.

2022-ųjų metų rugsėjo 23-ą dieną žiniasklaidoje pilietis Kaščiūnas taip atsiliepė apie pil Kriščiūnienės keliones po Rusiją ir buvusias Ukrainos teritorijas:

Tai, kad jie visiškai dirba Rusijos informaciniam laukui ir yra jos išnaudojami, yra faktas. Mes dažnai juos vertiname kaip paprasčiausius marginalus, bet okupacijos metu marginalai gali tapti koloborantais, penktąja kolona, atlikti įvairias funkcijas, galbūt net tapti statytiniais, kai įvyksta agresija.

Kaip buvo ir 1940 metais, kai Komunistų partija irgi buvo laikoma marginalais, o atėjus rusams Lietuvoje ji tapo politiniu elitu. Tai irgi reikia įvertinti ir stabdyti tai ankstyvoje fazėje

Atkreipiame dėmėsį, kad pil. Kaščiūnas siūlo bausti už hipotetinius nusikaltimus ateityje.

Ką tai reiškia? Pats  pil. Kaščiūnas kaip ir jo partijos nariai yra akivaizdūs Europos, Izraelio ir JAV kolaborantai, veikiantys prieš Lietuvos valstybę. Tai faktas. Piliečio Kaščiūno polinkis ignoruoti įstatymus ir pažeisti kitų piliečių interesus daro jį ypač pavojingu. Ateityje jis gali išaugti iki pavojingo diktatoriaus, kuris tiesiogiai kels mirties ir sunaikinimo grėsmę kitiems piliečiams.

Tai reikia stabdyti ankstyvoje fazėje.