Žmonės, kurie prisistato kaip demokratai, yra fašistai

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://medium.com/les-deplora... 2022-09-24 10:09:00, skaitė 248, komentavo 2

Žmonės, kurie prisistato kaip demokratai, yra fašistai

Demokratai yra "KKK partija"

Ku Klux Klanas - dažniausiai trumpinamas į KKK arba Klaną, yra JAV baltųjų viršenybės šalininkų, dešiniojo sparno teroristų ir neapykantos grupuotė, kurios pagrindinis taikinys yra afroamerikiečiai, žydai, lotynų amerikiečiai, Azijos amerikiečiai, katalikai ir Amerikos čiabuviai, taip pat imigrantai, musulmonai, abortus atliekantys asmenys ir ateistai.

Atsižvelgiant į tai, kad demokratų partija sukūrė KKK, man atrodo ironiška, kad jūs skiriate laiko paaiškinti, kaip Linkolno trūkumai kažkaip ištrina jo, kaip didžiojo emancipatoriaus, palikimą. Ar tai, kad jūsų partija sugalvojo KKK, kad žudytų afroamerikiečius respublikonus, apskritai įeina į jūsų skaičiavimus?

Kiekvieną rinkimų ciklą daugelis mano draugų demokratų, kaip ir jūs, bando respublikonus pavaizduoti kaip rasistus. Jie bando susieti mūsų kandidatus su Davidu Duke'u ir KKK. Kai atkreipiu dėmesį, kad būtent Demokratų partija turi rasizmo palikimą, jie siūlo, kad partijos kažkaip susikeitė. Jie kažkaip sugebėjo ištrinti savo palikimą ir padovanoti jį Respublikonų partijai. Galbūt Demokratų partija atsisakė lazdos ir perėmė morką, kad kontroliuotų afroamerikiečių bendruomenę, tačiau absoliutus melas teigti, kad Respublikonų partija perėmė jų apgailėtiną praeitį.

Iš tikrųjų Respublikonų partijos palikimas yra emancipacijos, balsavimo teisių, pilietinių teisių ir laisvės visiems amerikiečiams palikimas. Per visą mūsų didžios tautos istoriją demokratai priešinosi Respublikonų partijos socialinio teisingumo pastangoms. Po pilietinio karo respublikonai į Kongresą išrinko 23 afroamerikiečius (13 iš jų buvo buvę vergai). Demokratams prireikė dar šešiasdešimties metų, kad į Kongresą išrinktų afroamerikietį. Pietuose demokratai iki dvejų metų po mano gimimo (1973 m.) nesugebėjo išrinkti afroamerikiečio. Respublikonų partiją Teksase 1876 m. įkūrė afroamerikiečiai, o jų pavyzdžiu pasekė ir kitų valstijų afroamerikiečiai.

1865 m. 100 % respublikonų balsavo už vergų išlaisvinimą priimant 13-ąją pataisą, o 77 % demokratų balsavo prieš. Po trejų metų 100 % respublikonų balsavo už tai, kad afroamerikiečiams būtų suteiktos tokios pat pilietinės teisės kaip ir baltiesiems, priimant 14-ąją pataisą, o 100 % demokratų balsavo prieš. Po dvejų metų 100 % respublikonų balsavo už tai, kad afroamerikiečiams būtų užtikrinta teisė balsuoti priimant 15-ąją pataisą, tačiau visi demokratai vėlgi balsavo prieš. Šios svarbios teisėkūros pergalės sudaro Respublikonų partijos laisvės ir teisingumo visiems palikimo pagrindą. Kiekvienas respublikonas nuo Linkolno iki Reigano gali didžiuotis šiuo palikimu.

Kai demokratai nesėkmingai bandė blokuoti respublikonų įstatymų leidybos pastangas padėti afroamerikiečiams, jie įkūrė Ku Klux Klaną. 1872 m. demokratai pripažino, kad šią organizaciją įkūrė siekdami sustabdyti Respublikonų partijos plitimą Pietuose. Dar 2010 m. Senato laikinuoju prezidentu buvo buvęs KKK egzaltuotasis ciklonas Robertas Byrdas - demokratų senatorius iš Vakarų Virdžinijos.

XX a. pradžioje demokratai, perėmę Kongreso kontrolę, nedelsdami panaikino visus respublikonų priimtus įstatymus dėl pilietinių teisių, ir tik 1957 m. buvo priimtas įstatymas dėl pilietinių teisių. Tuo tarpu demokratai savo valstijose priėmė Džimo Krau įstatymus, rinkimų mokesčius ir raštingumo testus, kad afroamerikiečiai negalėtų rinkti respublikonų į Kongresą.

Iki 1960 m. respublikonai kartu su 36 % demokratų priėmė 1964 m. Pilietinių teisių įstatymą - 64 % demokratų šiam teisės aktui nepritarė. Bilo Klintono politinis mentorius, demokratų senatorius Viljamas Fulbraitas (William Fulbright) 83 dienas blokavo įstatymo projekto priėmimą. Senatorius Alas Goras vyresnysis balsavo prieš Pilietinių teisių aktą ir dėl to neteko mandato. Pora nuėjo taip toli, kad pasirašė pasižadėjimą (kartu su 99 kitais demokratais) nepritarti Aukščiausiojo Teismo sprendimui byloje Brownas prieš Švietimo tarybą ir jų įsipareigojimui visiems laikams pasisakyti už segregaciją. Galiausiai Fulbrightas, Goras ir Byrdas išsižadėjo savo rasistinės praeities ir bandė ištaisyti savo klaidas. Priešingai, kol demokratai bėgo nuo savo praeities nedrausmingumo, respublikonai, pavyzdžiui, Ričardas Niksonas, priėmė pirmuosius šalyje įstatymus dėl pozityvių veiksmų, kuriuose buvo numatyti konkretūs tikslai ir terminai.

Respublikonų partija rėmėsi valstijų teisėmis, žmogaus teisėmis, maža vyriausybe ir stipria nacionaline gynyba. Mes remiame teisinę valstybę, konstituciją ir lygias galimybes visiems. Mes niekada nenešiojome gobtuvų ir niekada nelinčiavome savo politinių priešų. Rasizmas yra ne mūsų, o Demokratų partijos bjauri praeitis...

Baltasis liberalas skiriasi nuo baltojo konservatoriaus tik vienu aspektu: liberalas yra klastingesnis už konservatorių.

Abu nori valdžios, bet baltasis liberalas yra tas, kuris puikiai moka apsimesti negrų draugu ir geradariu.