Oficialu! CDC ir JK vyriausybės duomenys atskleidžia, kad COVID vakcinos neužkerta kelio ligos atvejams, perdavimui, sunkioms ligoms ar mirtims

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://merylnass.substack.com... 2022-09-25 10:40:00, skaitė 273, komentavo 3

Oficialu! CDC ir JK vyriausybės duomenys atskleidžia, kad COVID vakcinos neužkerta kelio ligos atvejams, perdavimui, sunkioms ligoms ar mirtims

Ką jie veikia ir KODĖL jas naudojame?

"Mūsų vakcinos veikia itin gerai", - Walensky sakė CNN žurnalistui Wolfui Blitzeriui. "Jos ir toliau gerai veikia "Delta", kalbant apie sunkias ligas ir mirtį - jos užkerta kelią joms. Tačiau jos nebegali užkirsti kelio ligos perdavimui."  https://www.cnn.com/2021/08/05/health/us-coronavirus-thursday/index.html

Taip 2021 m. rugpjūčio 5 d. interviu CNN laidai "Wof Blitzer" kalbėjo CDC direktorė Rochelle Walensky.  Galbūt tada ji tikėjo, kad vakcinos apsaugo nuo sunkių ligų ir mirčių, tačiau dabar ji negali tuo tikėti. Tai buvo prieš 8 mėnesius.  Vakcinos prieš 8 mėnesius buvo vos pradėtos naudoti.  Dabar turime beveik 16 mėnesių stebėjimo ir ką nustatėme?  Ką Rochelle's CDC atskleidė tokio, kas prieštarauja jos skambioms kalboms?

Nors yra tūkstančiai straipsnių, kuriuose aptariamos COVID vakcinos, pritariu profesoriui Tomui Džefersonui, kad, norint sužinoti TIESĄ, tereikia labai kokybiškų epidemiologinių duomenų.  

  • Mums reikia neapdorotų, oficialių duomenų, prieš juos koreguojant ar taikant algoritmus, kurie "išlygina" duomenis.  
  • Mums reikia didelių populiacijų.  
  • Norime kuo patikimesnių galutinių rodiklių, pavyzdžiui, hospitalizacijos ar mirties atvejų.

Per pastarąsias kelias dienas savo tinklaraštyje (čia ir čia) ir "Substack" aptikau ir išanalizavau tokius tyrimus.  Duomenys yra iš oficialių šaltinių, kuriuos skelbia JAV CDC ir Jungtinės Karalystės nacionalinės statistikos biuras.

Informacija apie 30 milijonų suaugusiųjų Kalifornijoje ir Niujorke, iš kurių 3/4 buvo paskiepyti, buvo panaudota siekiant palyginti hospitalizacijos ir susirgimų COVID dažnį tarp paskiepytų ir anksčiau nesirgusių COVID asmenų su suaugusiaisiais, kurie niekada nebuvo skiepyti, bet pasveiko nuo COVID ir, tikėtina, turėjo natūralų imunitetą. Duomenys buvo renkami 2021 m. birželio-lapkričio mėnesiais, prieš pasirodant Omicron bangai.

  • Skiepyti kaliforniečiai ir niujorkiečiai tris kartus dažniau sirgo COVID nei tie, kurie anksčiau turėjo imunitetą ir nebuvo skiepyti.
  • Paskiepyti kaliforniečiai dažniau buvo hospitalizuoti (sunkiai sirgo) nei neskiepyti, bet turėję ankstesnį imunitetą. (Niujorkas duomenų apie hospitalizaciją nepateikė.)
  • Dėl šio didžiulio tyrimo nesėkmingo skiepijimo negalima kaltinti "Omicron", nes duomenys buvo surinkti per "Delta".

2022 m. kovo 16 d. paskelbti Jungtinės Karalystės Nacionalinio statistikos biuro duomenys apima laikotarpį nuo 2021 m. sausio 1 d. iki 2022 m. sausio 31 d. ir apima tiek delta, tiek omikronų bangas.  Duomenys buvo standartizuoti pagal amžių. Į duomenų bazę įtraukta 86 % visų mirčių Anglijoje (kurioje gyvena 56 mln. gyventojų) per aprašytus 13 mėnesių. 

Iš grafikų matyti, kad dvigubas skiepijimas apsaugojo anglus nuo mirties didžiąją 2021 m. dalį.  Tačiau per praėjusių metų gruodžio ir sausio mėnesius (atitinkančius Omikrono bangą) dvigubai paskiepytų, bet neboostintų asmenų COVID mirtingumo rodikliai buvo didesni nei tų, kurie niekada nebuvo skiepyti.  Tai buvo būdinga visai populiacijai.

NEPAMIRŠKITE, KAD JIE NEATSIŽVELGĖ Į MIRČIŲ NUO MIRTINŲ INJEKCIJŲ SKAIČIŲ, O DUOMENYS YRA PARENGTI TAIP, KAD BŪTŲ PALANKŪS DIDIESIEMS FARMACIJOS PEDOFILAMS.

Suskirsčius mirtis pagal amžiaus grupes, paaiškėjo, kad didžioji dauguma COVID mirčių įvyko vyresnių nei 70 metų amžiaus žmonių grupėje.  Nors jaunesnių žmonių mirtys nuo COVID turėjo tendenciją didėti ilgėjant laikui nuo skiepijimo, iki 2022 m. sausio 31 d. jos neviršijo mirčių nuo COVID tarp neskiepytų asmenų.  Atrodo, kad papildomi skiepai kurį laiką "sustiprino" imunitetą nuo COVID visose amžiaus grupėse ir sumažino mirčių skaičių.  Tačiau įdomu, kiek laiko prireiks, kol šis poveikis išnyks.

Aukštos kokybės oficialūs duomenys, gauti apie daugiau nei 30 milijonų suaugusių Amerikos ir 48 milijonus Anglijos gyventojų, neginčijamai rodo, kad:

  1. Natūralus imunitetas 3 kartus geriau apsaugojo nuo susirgimų nei vien tik skiepai dar prieš "Omicron".
  2. Natūralus imunitetas šiek tiek geriau užkirsdavo kelią sunkioms ligoms, matuojamoms hospitalizacijomis, nei vien tik skiepai, net iki "Omicron".
  3. Stiprinamosios vakcinos (3 injekcijos) sumažino Anglijoje paskiepytųjų nuo "Omicron" mirštamumą, tačiau iki 2022 m. sausio mėn. nauda pradėjo mažėti. 
  4. Natūralus imunitetas užtikrino 3 kartus didesnę apsaugą nuo infekcijos (taigi ir nuo perdavimo) nei dvigubas skiepijimas, Delta bangos metu.  Atėjus Omicron, vakcinos veiksmingumas buvo dar blogesnis.
  5. Apskritai Anglijos neskiepytų gyventojų mirtingumas nuo COVID Omikrono bangos metu buvo mažesnis nei dvigubai skiepytų gyventojų mirtingumas nuo COVID.
  6. Didžioji dauguma mirčių nuo COVID įvyksta vyresniems nei 70 metų asmenims.  Šioje amžiaus grupėje Omicron bangos metu dvigubai paskiepyti asmenys nuo COVID mirė dažniau nei neskiepyti.