Algimantas Rusteika: Tai nuostabus įrankis vyrų šantažavimui

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-09-27 03:37:00, skaitė 229, komentavo 5

Algimantas Rusteika: Tai nuostabus įrankis vyrų šantažavimui

Jei kas galvojat, kad D.Morganos pasiūlymas dėl sutikimo seksui yra jos matomas miražas, kokia nors jos asmeninė nuomonė ar užgaida, kas dabar masiškai sklando feisbuko džiunglėse, tai jūs smarkiai klystat.

Tai yra pavasarį parengtos, T.V.Raskevičiaus vadovaujamame Seimo Žmogaus teisių komitete slaptai apsvarstytos ir komiteto aprobuotos, Europos Parlamento ir Europos Tarybos direktyvos "Dėl kovos su smurtu prieš moteris ir smurtu šeimoje" (Tarpinstitucinė byla: 2022/0066 (COD), Komisijos dok.nr. COM(2022) 105 final) dalis. Ši direktyva artimiausiu metu bus priimta, balsų jai priimti Europos Parlamente ir Taryboje liberalmarksistams pakanka.

Pagal šios direktyvos 5 straipsnį "Valstybės narės užtikrina, kad veiksmas be sutikimo būtų suprantamas kaip veiksmas, atliekamas be savanoriško moters sutikimo". Be to, "Sutikimas gali būti atšauktas bet kuriuo veiksmo metu. Sutikimo nedavimo faktas negali būti paneigtas remiantis vien tuo, kad moteris tylėjo, nesipriešino žodžiu ar fiziškai."

Pagal Direktyvos 12 straipsnį už tai baudžiama ne trumpesne kaip 8 metų, o jei taip atsitinka su esamu ar buvusiu sutuoktiniu ar partneriu (pagal 13 straipsnį sunkinanti aplinkybė!) - ne trumpesne kaip 10 metų laisvės atėmimo bausme.

Taigi, vyrai, ruoškitės. Viskas bus kaip visada - pasimylėsit be jokių pasipriešinimų nei fiziškai, nei žodžiu, bet sutikimo nedavimo fakto tai nepaneigs, jį reikės gauti kiekvieną kartą. Neturėsi ar negalėsi to "sutikimo davimo fakto" įrodyti - tapsi žagintoju ir tupėsi belangėje ne trumpiau kaip 10 metų.

O jei net turėsi sutikimą, tačiau "bet kuriuo veiksmo metu" ji sumurmės "baik", turėsi veiksmą nutraukti, kitaip vėl gi tapsi žagintoju ir tupėsi belangėje ne trumpiau nei 10 metų...

Tai nuostabus įrankis vyrų šantažavimui. Bematant atsiras šimtai privačių seklių ir "teisininkų" firmų firmelių, tvarkančių barakudų reikaliukus, dirbančius slaptomis kameromis.

Nenori sėsti 10 metų - susimokėk! Ir jokiais net raštiškais, net notaro patvirtintais išankstiniais "sutikimais" neišsigelbėsi, nes "sutikimas gali būti atšauktas bet kuriuo veiksmo metu"!

Ypač tai liečia turtingus vyrus, ir konservatorius, ir liberalus, ir laisviečius - taip pat. Jūsų laukia sunkūs laikai mielieji. Ne jūs, jūsų chebra pasėjo, bet pjausite jūs. Laikas suprast, kokiame pasaulyje gyvenat.

Absurdo pasaulyje visi supranta, kad gyvena absurde, bet vis tiek gyvena, nes "taip reikia ir kitaip negalima". Šie beprotiški reikalavimai neužilgo taps ES įstatymu, kuris iš principo negali būti įgyvendintas ir mes toliau lauksime Godo.