Kuo viskas pasibaigs?

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-04 00:53:00, skaitė 533, komentavo 12

Kuo viskas pasibaigs?

Ukrai veržiasi Chersono kryptimi. Esu tikras, kad artimiausiomis dienomis atsiras dar 1-2 fronto atkarpos, kuriose jie bandys žengti į priekį.

Ukrų vadovybė parodo strategijos stebuklus ir karinio vadovavimo talentus? - NE! Jie elgiasi išradingai, turėdami pilną žvalgybos, o visa NATO žvalgyba dirba jiems, kaupia smogiamąsias grupes tose vietose, kur Rusija yra „plona“. Ten, kur rusų daliniai priešinasi, ukrams nesiseka ir jie patiria didžiulius nuostolius. Bet nuostoliai jiems nėra svarbūs, jie turi daug mėsos. Svarbiausia, kad jie nieko nesugalvoja, o naudojasi rusų klaidomis. Be to, jie elgiasi taip, kaip rusai 2014 m., prieš Okrainos ginkluotąsias pajėgas. Drąsus, pasitikintys ir tikri. Tik tada rusai neturėjo to, ką turi ukrainiečiai.

Geriau vėliau nei niekada, bet rusai turi paruošti priešakinius miestus ir miestelius gynybai. Pasiruošti miesto mūšiams. Miesto mūšiams labai svarbi motyvacija. Vadams reikia pagaliau paaiškinti, kokia šio karo prasmė. Paaiškinkite, kad jei nesustabdysite priešo čia ir dabar, jis turės būti sustabdytas ant jų namų slenksčio. Ir jų miestai gali labai greitai tapti fronto linija. Ir tai ne apie Donbasą ar Ukrainą. Šis karas yra globalesnis ir prieš daugelį metų prasidėjo Vakaruose. Okrainą apgavo, bet ji savo noru sutiko tapti NATO ir Rusijos mūšio lauku.

Arba Rusija laimės buvusios Okrainos teritorijoje, arba turės laimėti Rusijos teritorijoje. Kiekvienas kovotojas turi tai suprasti.

P.S.

Gandas.

Galimai Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas davė įsakymą Ukrainos krizę prisotinti naujesne karine technika. Panašu, kad rusiškos „SKO“ era su tarybinės karinės technikos naudojimu eina į praeitį. Dabar rusai kovos su savo naujais kariniais produktais.

Tai yra didžiulė grėsmė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, nes aukštųjų technologijų BTG (Bataliono taktinė grupė) ateis į kontaktinę fronto liniją.

Galimai V. Putinas tokį sprendimą priėmė po referendumo rezultatų, taip pat žinutės, kad NATO nesikiš į Ukrainos krizę. Dabar greičiausiai bus kažkas orientacinio, kas turėjo būti dar 2022 m. vasario mėn. Taip pat Rusijos, kaip ir Vakarų žvalgyba, žino apie didelius Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostolius dėl Charkovo ir Chersono puolimo. Taip pat yra žinoma, kad Zalužnas pranešė Zelenskiui, kad prasiveržimas į Nikolajevą ir Odesą yra įmanomas.