Šliundrų LRT spausdina Arkadij Vinokur, palestiniečių žudiko sapaliones

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/n... 2022-10-04 01:50:00, skaitė 291, komentavo 4

Šliundrų LRT spausdina Arkadij Vinokur, palestiniečių žudiko sapaliones

Šliundros Garbačiauskaitės LRT spausdina analinį mėšlą, rodo šliundros Kulitaitės nutysusį papą ir leidžia šliundrai Makaraitytei nacionaliniame portale naudoti tokią leksiką kaip "mėšlas".

Naujausia šliundros Makaraitytės tryda nacionaliniame portale:

Suprasdami, kokios svarbos yra žiniasklaida ir laisvas žodis, pasitikėjimas, jie muša iš po kojų patį svarbiausią dalyką – pasitikėjimą ja. O mainais siūlo propagandinį mėšlą, kurį irgi vadina kaip nors naujoviškai. Štai mes – naujieji jūsų žurnalistai.

Negana to, spausdinama galimai palestiniečių žudiko Arkadij Vinokur propaganda.

Kas yra Arkadij Vinokur? Tai kvalifikuotas žydų smogikas, sertifikuotas granatsvaidžio operatorius, Palestinoje ir kitur artimuosiuose rytuose galimai nužudęs marias žmonių. Jis sugebėtų nužudyti ir marias lietuvių jei to prireiktų.

Apart to, kad laisvalaikiu žudė palestiniečius ir gėrė jų vaikų kraują, Vinokur gyveno Švecijoje ir, įsivaizduokite, Švecijoje buvo pagrindinis pribaltikos ekspertas per nacionalinį kanalą. Tai yra, viską ką apie lietuvius žino vidurinis švedas, jis žino iš Vinokur lupų. Smart.

Ką Vinokur daro Lietuvoje? tą patį ką daro ir Lupshitz - indoktrinuoja lietuvių jaunimą, kitaip sakant skleidžia propagandą ir ruošia dirvą kitiems žydams kolonizuoti lietuvių žemes.

Su savo teatralizuotu pokalbių šou „Pilietinė visuomenė pagal Misterį Arkadą“ esu aplankęs šimtus gimnazijų visoje Lietuvoje

Šimtus gimnazijų. Izraelyje lietuvis neaplankytų nė dešimties gimnazijų kai būtų bukvaliai išspirtas lauk iš Izraelio. Bet lietuviai yra tokie atsilikę, kad žydai jiems gali šlapintis tiesiai į akis. Nepamirškime, kad Lupshits irgi lankosi vosokiose ten gimnazijose, pozuoja su jaunais kareiviais. O tuo tarpu žydai kolonizuoja lietuvių žemes. Nes lietuviai jiems tai leidžia. Iš esmės lietuviai elgiasi kaip kvaili gyvuliai. Tai yra gojai.

Lietuviai yra vedami į skerdyklą. Ir viskas ką jie gali tai mykti kaip gyvuliai. Muuuuuuuuuuuuuu. Muuuuuuuuuuuuuu. Muuuuuuuuuu mu mu mu...