VAKCINŲ HOLOKAUSTAS: oficialiose vyriausybės ataskaitose nurodoma, kad kas savaitę miršta šimtai tūkstančių "visiškai paskiepytų" žmonių

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.naturalnews.com/20... 2022-10-07 10:32:00, skaitė 389, komentavo 0

VAKCINŲ HOLOKAUSTAS: oficialiose vyriausybės ataskaitose nurodoma, kad kas savaitę miršta šimtai tūkstančių

Jei dar nesupratote, tikroji plandemija niekada nebuvo oro lašeliniu būdu plintantis virusas. Tai visada buvo vadinamosios "vakcinos", kurių turinys, naujausiais vyriausybės duomenimis, dabar kas savaitę nužudo šimtus tūkstančių žmonių.

https://www.globalresearch.ca/pfizergate-official-government-reports-prove-hundreds-thousands-people-dying-every-single-week-due-covid-19-vaccination/5790262

"Visiškai paskiepyti" žmonės yra vaikščiojantys numirėliai, nešiojantys su savimi pažeistą imuninę sistemą, kurią vargina spyglių baltymai ir kiti mirtini toksinai, užtvindantys sveikatos priežiūros sistemas sergančiais ir mirštančiais pacientais.

Apie tai, žinoma, neišgirsite per "žinias", nes jos pasakoja visai kitokią istoriją nei ta, kurią skleidžia valdžia, norinti, kad visi tikėtume, jog skiepai "gelbsti gyvybes". Tiesa ta, kad skiepai mūsų akyse masiškai mažina pasaulio gyventojų skaičių. Pavyzdžiui, Anglijoje kasdien kviečiama tiek daug greitosios pagalbos automobilių, kad sistema ten sunkiai gali išsiųsti greitosios pagalbos darbuotojus į kiekvieną atvejį. Ligoninės taip pat tampa perpildytos pacientų, kenčiančių nuo postraumeninių ligų, todėl ligoninėse lieka nedaug lovų, jei iš viso lieka, kam nors kitam.

CDC: Miokardito rizika 133 kartus didesnė tarp visiškai pasiskiepijusių asmenų

Nacionalinė sveikatos tarnyba (NHS), remdamasi informacijos laisvės užklausa, patvirtino, kad 2021 m., palyginti su 2020 m. ir ankstesniais metais, su širdimi susijusių skubios pagalbos atvejų skaičius padvigubėjo. 2022 m. kol kas skaičius vis dar kyla paraboliniu greičiu, nes ilgalaikis skiepų poveikis jaučiamas.

Iš naujausių duomenų diagramų, kurias galite pamatyti svetainėje GlobalResearh.ca, žinome, kad greitosios pagalbos iškvietimų skaičius kas mėnesį vis didėja ir pabaigos nematyti.

Kad būtų aiškiau, daugelis šių skambučių skirti ne tik vyresnio amžiaus žmonėms, bet ir jaunesniems žmonėms. Jauni žmonės, kurie kitu atveju būtų sveiki kaip reikiant, dabar yra nusilpę dėl pažeistos širdies, o tai daugeliu atvejų baigiasi infarktu arba insultu. Taip pat sparčiai didėja mirčių skaičius, nes žmonių organizmuose kaupiasi injekcijų baltymai ir sudaro krešulius, kurie daugeliu atvejų baigiasi mirtimi. Nepamirškite, kad kai ligoninės pirmą kartą buvo uždarytos dėl "viruso", iš tikrųjų jos išėjo atostogų. Iš tikrųjų niekada nebuvo didelio ligos protrūkio, kol nebuvo pradėta operacija "Warp Speed", kuri pasauliui sukėlė pragarą. Dabar dėl šių injekcijų šimtai milijonų žmonių yra vaikščiojančios sveikatos uždelsto veikimo bombos, kurios, atrodo, sprogsta atsitiktinai. Sveikatos priežiūros sistemos nepajėgia jų visų suvaldyti.

JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) jau seniai žino apie širdį žalojantį injekcijų poveikį. Dar sausio mėn. jis paskelbė tyrimą, kuriame pabrėžė, kad žmonėms, kuriems švirkščiama dėl Fauci gripo, tikimybė susirgti miokarditu yra 133 kartus didesnė nei neskiepytiems.

"Tai reiškia, kad skiepijimas Covid vakcina padidina riziką susirgti miokarditu šokiruojančiu 13 200 %", - pranešė "Global Research".

"Galiausiai miokarditas susilpnina širdį taip, kad likusi organizmo dalis negauna pakankamai kraujo. Tuomet širdyje gali susidaryti krešulių, dėl kurių ištinka insultas arba infarktas. Kitos šios būklės komplikacijos - staigi širdies mirtis".

"Nėra lengvo miokardito varianto, jis yra labai rimtas dėl to, kad širdies raumuo nesugeba atsinaujinti. Todėl, kai žala jau padaryta, laikrodžio atsukti atgal neįmanoma."

Jungtinės Karalystės nacionalinio statistikos biuro (ONS) duomenimis, operacijos "Warp Speed" amžiuje perteklinis mirtingumas, ypač tarp iš dalies ar visiškai įšvirkštų asmenų, yra ne pagal planą. Tuo tarpu neskiepytiems asmenims tokio poveikio nėra.

Naujausias naujienas apie Fauci mirtinas injekcijas galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.