Priešinimasis Armagedonui, kad sužadintų liberalus: Pastabos iš naratyvinės matricos krašto

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-08 10:45:00, skaitė 312, komentavo 3

Priešinimasis Armagedonui, kad sužadintų liberalus: Pastabos iš naratyvinės matricos krašto

Visi išprotėjo. Propaganda privertė beprotybę atrodyti kaip sveiką protą, o sveiką protą - kaip beprotybę, normalizavo džiūgavimą dėl branduolinio pasaulinio karo ir nenormaliai primetė raginimus deeskaluoti padėtį ir susitaikyti. Tai iš tiesų tokia beprotybė, kokia tik gali būti.

JAV ir jų įgaliotiniai mums vis kartoja žinią, kad šis branduolinio viščiuko žaidimas gali tik stiprėti ir niekada nesumažėti. Jie meluoja. Jie žaidžia žaidimus su mūsų visų gyvybėmis, tarnaudami tamsiam dievui, pavadintam vienpoliarizmu, ir mes iš to nieko negauname. Pradėjau rašyti, nes nerimavau, kad vaikams nepaliksiu sveiko pasaulio. Daug metų šaukiau, kad artėjame prie branduolinio karo. Dabar esame ant ribos, o žmonės sako, kad protestuoju tik todėl, kad myliu Rusiją ir manau, kad Putinas yra didis.

Kiek reikia būti išplautomis smegenimis, kad manytum, jog vienintelė galima priežastis, dėl kurios kas nors gali prieštarauti nepagrįstam branduoliniam ginklavimuisi, yra kažkokia keista, savavališka ištikimybė atsitiktinei užsienio vyriausybei kitoje planetos pusėje? Banda beprasmiškų automatų. Tai daug ką pasako apie tai, kur mes einame kaip visuomenė, kad patikimiausias būdas įsiutinti liberalą 2022 m. yra pasakyti, kad beatodairiškas branduolinis ginklavimasis tikriausiai yra bloga idėja. Priešintis armagedonui, kad sukeltų liberalus.

Pagrindinės srovės liberalai yra tokie kvaili, kad mano, jog vieninteliai galimi pasirinkimai Rusijos atžvilgiu yra (A) atiduoti Putinui visą pasaulį ant sidabrinės lėkštutės arba (B) tiesiog nuolat žygiuoti tiesioginės konfrontacijos link, tarsi Rusija neturėtų atominių bombų. Jie nežino, kas yra detetės. Visai neturi nuomonės. Jie net nežino, kad tai egzistuoja, jau nekalbant apie galimybę. Tarsi paklausti jų, jie nežinotų apie šio žodžio ar sąvokos egzistavimą. Skundžiausi dėl to dar gerokai prieš specialiają operaciją.

Détente (prancūziškas žodis, reiškiantis įtampos atsikratymą) - taip vadinamas Jungtinių Amerikos Valstijų ir Sovietų Sąjungos santykių pagerėjimo laikotarpis, kuris prasidėjo 1971 m. ir įgavo lemiamą pavidalą, kai 1972 m. gegužės mėn. prezidentas Ričardas M. Niksonas Maskvoje aplankė Sovietų Sąjungos komunistų partijos generalinį sekretorių Leonidą I. Brežnevą.

Detentė anksčiau buvo buitinis žodis. Pagrindiniai politikai rengdavo kampanijas ir diskutuodavo apie jį. Dabar beveik niekas nežino, kad tai apskritai egzistuoja, jau nekalbant apie realią galimybę spręsti siaubingą NATO ir Rusijos santykių eskalavimą. Taip yra todėl, kad politinė ir (arba) žiniasklaidos klasė niekada jiems to nepasakoja.

Žiniasklaidos darbas turėtų būti kurti informuotus gyventojus, bet kadangi tikrasis jos darbas yra propaganda, ji iš tikrųjų daro priešingai. Žiniasklaida, niekada neužsimenanti apie detentę, yra tas pats, kas ikimokyklinio ugdymo mokytoja, niekada neužsimenanti apie dalijimąsi ar bendradarbiavimą, o tik liepianti vaikams kovoti.

Tai vienintelė priežastis, kodėl visi, kurie pasisako už deeskalaciją ir atpalaidavimą, sulaukia ne sveiko suaugusiųjų atsako, o atsakymo: "TAIP JŪS SAKOTE, KAD TURĖTUME PRIVALOMAI PADARYTI PUTINUI VISKĄ, KO JIS NORI????". Taip yra todėl, kad žmonėms nebuvo pasakyta, jog deeskalacija ir atpalaidavimas yra istoriškai perspektyvūs ir sėkmingi.