Rusijos atsakas tęsiasi. Trečioji Okrainos apšaudymo diena

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-12 20:21:00, skaitė 405, komentavo 4

Rusijos atsakas tęsiasi. Trečioji Okrainos apšaudymo diena

Raketinės atakos prieš „Metallurg“ poilsio centrą, esantį Horticos saloje Zaporožės srityje, pasekoje, buvo sunaikintas užsienio samdinių apgyvendinimo centras.

Taip šiuo metu atrodo „elektros švieoso“ Ukrainos žemėlapis

Dešimtyje regionų (Lvovas, Ternopilis, Ivano-Frankovskas, Chmelnickis, Vinica, Čerkasai, Kijevas, Poltava, Sumai ir Charkovas) šiuo metu beveik visose vietovėse taikomi elektros energijos tiekimo nutraukimai. Dar keturiuose regionuose (Žitomiro, Černigovo, Dnepropetrovsko ir Mykolaivo) daugelyje miestų ir rajonų vykdomi elektros energijos tiekimo nutraukimai.

P.S.

Rusija turi mažiausiai 1830 įprastų OTP ir jų pristatymo priemonių, o Rusijos atsakomieji smūgiai gali tęstis kasdien šešis mėnesius, o raketų atakos prieš infrastruktūrą bus dar masiškesnės – 100 raketų per dieną. Ir tai neatsižvelgiant į papildymą iš gamyklų.

Saloreicho propoganda turės su tuo taikstytis – „pasibaigusios“ Rusijos raketos dar net nepradėtos normaliai eikvoti.

O čia labai norisi prisiminti beprotės Urzulos fon der Lejen (satanistinės Europos sąjungos Europos Komisijos pirmininkės) žodžius, pasakytus, apie Rusijos ekonomiką:

Rusijos kariuomenė dabar ima čipus iš indaplovių ir šaldytuvų karinei įrangai taisyti, nes patys jų negamina”….be komentarų.

Rusiškos raketos kūdikystėje (pasak Ukrainos ir Europos Komisijos vadovo):