Pasaulinės naujienos - pasivaikščiojimas "Vingiuota puse"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rwmalonemd.substack.co... 2022-10-14 09:19:00, skaitė 285, komentavo 4

Pasaulinės naujienos - pasivaikščiojimas

Rugsėjo pabaigoje Niujorke vykusioje Jungtinių Tautų Generalinėje Asamblėjoje ir Pasaulio ekonomikos forumo aukščiausiojo lygio susitikime dėl klimato krizės Klintono fondas (Sveiki, pone Bile!) surengė konferenciją "Klintono pasaulinė iniciatyva".

Antrąją fondo konferencijos dieną buvęs prezidentas Billas Clintonas ir bendrovės "BlackRock" generalinis direktorius Larry Finkas diskutavo apie aplinkosauginį socialinį valdymą (ESG).

L. Finkas, gavęs B. Klintono pasiūlymą kalbėti šia tema, paragino "pakeisti Tarptautinio valiutos fondo ir Pasaulio banko, kurių paskirtis - stabilizuoti pasaulio ekonomiką finansinių krizių atveju, įstatus". Finkas nori pakeisti šių organizacijų pagrindines struktūras, kad būtų paspartintas anglies dioksido išmetimo mažinimas, o tai iš pradžių kainuotų 1 trilijoną JAV dolerių.

Išversta į lietuvių kalbą: Finkas ir Klintonas, du galingiausi pasaulio žmonės, pasisako už tai, kad Tarptautinis valiutos fondas ir Pasaulio bankas pakeistų savo įstatus, t. y. pakeistų pačią šių organizacijų esmę.

Kadangi Klintonas ir Finkas aktyviai dalyvauja WEF veikloje, galite lažintis, kad 1000 tarptautinių korporacijų yra pasiruošusios ir laukia, kol bus sudarytos sutartys.

Kas galėtų nutikti ne taip? 

Donorai, kurie keičia situaciją: Europos Sąjunga kartu su PSO didina COVID-19 vakcinacijos apimtis Afrikoje

Pasaulio sveikatos organizacijos pranešimas spaudai, 2022 m. spalio 12 d.

Europos Sąjungos ECHO (Europos civilinės saugos ir humanitarinės pagalbos operacijos) PSO skirta 16 mln. eurų dotacija padėjo padidinti COVID-19 vakcinacijos rodiklius grupėje Afrikos šalių, kuriose skiepijimo apimtys buvo vienos mažiausių pasaulyje.

Svarbiausias šio postūmio tikslas - užtikrinti, kad COVID-19 skiepai būtų prieinami pažeidžiamoms grupėms, pavyzdžiui, pagyvenusiems žmonėms, taip pat gyventojams, perkeltiems dėl konfliktų ar stichinių nelaimių. Teikiant paramą taip pat stiprinami šalių gebėjimai vykdyti skiepijimo programas, kurias galima panaudoti siekiant apsaugoti žmones nuo daugelio kitų ligų.

Išversta į lietuvių kalbą - Ką daryti su visomis papildomomis mRNA vakcinų dozėmis, kurių ES nebenori? Na..., panašu, kad PSO ketina panaudoti Afriką ir afrikiečius kaip "maišo laikiklį".... Turi išlaikyti tuos farmacijos pelnus. Turi tuos skiepus kažkam įbrukti į rankas. Afrika (ir vėl) tampa papildomų prastų vakarietiškų vaistų sąvartynu.

DIDŽIAUSIA BYLA KANADOJE: PAGRINDINĖ ŽINIASKLAIDA IGNORUOJA VAKCINŲ MANDATO TEISMINĮ GINČĄ

"Otava - Ministras pirmininkas Justinas Trudeau ir jo ministrai jau kelis mėnesius tvirtina, kad dėl COVID-19 vadovaujasi moksliniais duomenimis ir ekspertų patarimais. Sprogstantis liudijimas federaliniame teisme sako ką kita.

Teismo liudijimai, su kuriais dabar galima susipažinti Teisingumo centro konstitucinių laisvių svetainėje, atskleidžia, kad vyriausiasis Kanados sveikatos apsaugos ekspertas nerekomendavo reikalauti skiepų prieš įlipant į autobusą, traukinį ar lėktuvą. Dar blogiau yra tai, kad šiuo metu vyksta vakcinos COVID-19 bandymas su žmonėmis, o milijonai kanadiečių yra eksperimento dalis."

Tai stulbinantis atskleidimas

Vilsonas taip pat priminė savo kryžminę apklausą, kurią jis surengė daktarei Celiai Lourenco, vakcinas tvirtinančios Kanados sveikatos apsaugos tarnybos generalinei direktorei. Ji teigė, kad skiepų patvirtinimo procesas pasikeitė dėl COVID-19 vakcinų. Iki COVID visos vakcinos buvo tvirtinamos po bandymų su gyvūnais ir dviejų bandymų su žmonėmis etapų. Tačiau COVID vakcinos atveju bandymai su žmonėmis buvo praleisti.

Dr. Lourenco po priesaikos patvirtino, kad bandymai su žmonėmis vyksta dabar, nes renkami duomenys su plačiąja visuomene, o kanadiečiams nebuvo pasakyta apie riziką, sakė jis. "Tai mums buvo labai svarbu, kad ji patvirtintų, jog vyksta didžiulis eksperimentas".

"Pfizer" vadovas pripažįsta, kad COVID injekcija niekada nebuvo išbandyta dėl perdavimo prevencijos

VAŠINGTONAS, Kolumbijos apygarda - Pirmadienį Europos Parlamento posėdyje "Pfizer" vadovas prisipažino, kad farmacijos kompanijos COVID-19 injekcija niekada nebuvo tikrinama, ar ji apsaugo nuo viruso perdavimo.

"Pfizer" tarptautinių išsivysčiusių rinkų prezidentė Janine Small iš esmės prisipažino, kad vyriausybės, siekdamos pagrįsti žmonių karantinavimą pagal vakcinos būklę ir reikalaudamos skiepų ir pasų, rėmėsi neegzistuojančiais duomenimis.

J. Small dalyvavo posėdyje vietoj "Pfizer" generalinio direktoriaus Alberto Bourlos, kuris praėjusį mėnesį staiga atšaukė savo planuotą dalyvavimą komiteto posėdyje.

Per klausymą Europos Parlamento narys Robas Roosas (Rob Roos) iš Nyderlandų paklausė Small: "Ar prieš pateikiant į rinką "Pfizer" COVID vakciną buvo išbandyta, kaip sustabdyti viruso perdavimą? Jei ne, prašome tai aiškiai pasakyti. Jei taip, ar esate pasirengęs pasidalyti duomenimis su šiuo komitetu? Ir aš tikrai noriu aiškaus atsakymo, taip ar ne? Aš tikrai jo laukiu".

Small atsakė: "Dėl klausimo, ar mes žinojome apie imunizacijos sustabdymą prieš jai patenkant į rinką? Žinote. Ne. Iš tiesų turėjome judėti mokslo greičiu, kad tikrai suprastume, kas vyksta rinkoje."

Vėliau EP narys Roosas vaizdo įraše sakė: "Taip panaikinamas visas COVID paso teisinis pagrindas. COVID pasas, kuris lėmė didžiulę institucinę diskriminaciją, nes žmonės prarado galimybę patekti į esmines visuomenės gyvenimo sritis. Milijonai žmonių visame pasaulyje jautėsi priversti skiepytis dėl mito, kad "jūs tai darote dėl kitų". Dabar paaiškėjo, kad tai buvo pigus melas, ir jis turėtų būti demaskuotas".

A. Bourla nedalyvavo Europos Parlamento specialiajame klausyme dėl COVID-19, kuriame keli nariai iškėlė įtarimus dėl pažeidimų ir skaidrumo stokos Europos Komisijos vakcinų pirkimo sutartyje su "Pfizer". Staigus pasitraukimas įvyko po to, kai mėnesio pradžioje buvo paskelbta audito ataskaita dėl ES vakcinų pirkimo strategijos, kurioje keliami nauji klausimai dėl Bourlos ir Europos Komisijos pirmininkės Ursulos von der Leyen kontaktų, kurie buvo užmegzti prieš sudarant kelių milijardų eurų vertės vakcinų pirkimo sutartį.