Vlad Freedom: Geros naujienos - kultas turi didelių problemų su nauja plantemija, meta-visata ir vabzdžių valgymu

Autorius: Vlad Freedom Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-10-20 21:31:00, skaitė 339, komentavo 3

Vlad Freedom: Geros naujienos - kultas turi didelių problemų su nauja plantemija, meta-visata ir vabzdžių valgymu

Dalinuosi šiuo metu man žinoma informacija.

PLANDEMIJA. Vis daugiau sistemos žmonių atsibunda ir supranta, kad juos paprasčiausiai pasinaudojo (naudoja) siekiant įgyvendinti savo interesus ir uždirbti pinigų. Ir nors vieni gavo daug, kiti gavo tik paplekšnojimą per petį "vardan mokslo". Kaip tapo viešai žinoma, per neseniai vykusį ES posėdį, "Pfizer" net neišbandė savo srutų, kad sustabdytų "viruso" perdavimą. 

META-VISATA. Kaip matyti iš Meta vidaus dokumentų, bendrovės perėjimas prie metavisatos sunkiai įgauna pagreitį. Žmonių susidomėjimas virtualių avatarų kūrimu sau patiems ir pačia virtualios realybės aplinka yra labai mažas. 

VABZDŽIŲ VALGYMAS. Nors šią idėją aktyviai propaguoja Pasaulio ekonomikos forumas ir Holivudo lėlininkai, o kai kurios mokyklos jau maitina vaikus vabzdžiais, dauguma vis dar labai skeptiškai vertina šį užkratą ir neskuba stoti į eilę prie lervų baltymų. 

Kodėl taip yra? Atsakymas paprastas: žmonės!

Negalite ko nors priversti per prievartą. Jiems (kultui ir virš jos stovinčiai neigiamai Oriono grupei) reikia, kad žmonės priimtų tai kaip gerą dalyką arba kaip neišvengiamybę... bet kad priimtų. Balsų dauguma. Todėl kiekvienas žmogus (politikas, gydytojas, mokslininkas, mokytojas, bet kas...), kuris pradeda klausytis savo sąžinės ir įsiklauso į savo širdį, tampa laisvas nuo korupcijos pančių, sukausčiusių jo sąmonę (jis pats tai leido) - ir keičia viską šioje planetoje.

Padėtis Europoje šiuo metu yra geresnė nei, tarkime, JAV, kur CDC ketina įtraukti COVID vakciną į vaikų skiepijimo kalendorių (be klinikinių įrodymų) ir padaryti ją privalomą mokyklą lankantiems mokiniams. Tačiau ar jiems tai pavyks, priklauso nuo pačių žmonių.

Žinoma, kulto atstovai ir neigiami orionistai neatsisakys savo planų, susijusių su žmonėmis ir šia planeta, tačiau be pačių žmonių dalyvavimo visa tai bus tik neįgyvendinta Švabo ir jo šeimininkų iš Mėnulio stoties ir raudonosios planetos fantazija.

Mūsų Saulės sistema kaista, į Žemę plūsta galingos energijos bangos. Taip į paviršių iškils visas melas ir negatyvas. Ne tik visame pasaulyje, bet ir kiekviename žmoguje. Ir tai būtina, nes melas yra inversija. Norėdami pereiti į besąlygiškos meilės ir nuoširdumo tikrovę, turime išsivaduoti iš šios inversijos. Priimkite viską su dėkingumu ir įžvelkite visuose dalykuose galimybę augti. Tegul įkvėpimo ir šviesos galia būna su mumis.